Új hozzászólás Aktív témák
-
makszi
aktív tag
válasz
cbatesz #2594 üzenetére
Letöltöttem újra.
Felmásoltam a telefon gyökerébe.
Fájlkezelővel kitallóztam az update.zip-et.
Szól hogy akkor a rendszer frissítéshez újraindítás kell. Mondom hogy OK.
Reboot után jön egy cheking firmware progress bar végigmegy és fejön egy sárga felkiáltójel, hogy firmware corrupt. Két választásom van
1. System upgrade ez be is van pipálva.
2. Clear Data ez üres de beikszelhetem.Van két gomb egy restart és egy retry. Minde szöveg előbb kínaiul aztán angolul van a képernyőn..
Gondolom ha a System upgrade be van pipálva és restartot nyomok akkor elkezdené upgradelni, csak félek hogy akkor még jobban kinyírom a telót...
-
makszi
aktív tag
Sziasztok!
Figyelmetlenségből felraktam az asszony M2 Note-jára a legújabb ROM-t ami 5.1.7.0A. Észre se vettem, csak ma szól, hogy nem megy a Viber aktiválás és a google playre se tud rámenni letölteni semmit.
Rájöttem hogy ez akkor egy kinai ROM lehet.
Most letöltöttem az elvileg jót: Flyme 5.1.6.0G.
Rebbbot után azt mondta a telefon hogy a firmware corrupt.
Megnéztem a WIN alatt a zip-et kibontja tehát szerintem nem a zip sérült hanem az a baja hogy kissebb verziószámút akarok feltenni mint ami most fent van.Jól gondolkodom?
Mi a megoldás hogy újra International ROM legyen a telefonon?Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest