Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• D@niel

addikt

Flyme 6.6 béta felment egy órája, pár fontosabb dolog:

1) android: 5

2) új animációk: alkalmazás megnyitás-bezárás ez egy-az-egyben iOS-ből lett áthozva nekem nagyon bejön! ezt vártam a legjobban
    képernyő feloldásnál: alulról jönnek elő az ikonok, widgetek ez nekem már most nem tetszik

3) sebesség: az előző szintjét tudja hozni, de többnyire jobb: beállítások pl egyértelműen hamarabb felugrik, a gallériában egyből betölti a képeket, annyira nem akarok bele menni ebbe a témába majd mindenki látni fogja és eldönti. aki fel teszi majd, nem fogja lassúnak érezni, persze lesznek páran, akik egyből azt mondják, hogy "kicsit mintha gyorsabb lenne:)" - de konkretizálni nem fogják:)

4) térerő: ugyan ott végig full

5) wifi: nem változott, ugyan ott 5/2, feloldom--10mp--5/5

6) új felület: kamerában (jobbra-balra lapozással lehet a kamera, videó között váltani, lásd iOS:) ),
    naptár - számológép - tools - beállítások - zenelejátszó, itt az utóbbi kettő sokkal világosabb, jobban is néz ki
    telefonkönyvön is csiszoltak
    értesítő sáv átrajzolt + kisebb ikonok (nehezebb lesz eltalálni?) + van benne alapból memória ürítés, autós üzemmód, képernyő felvétel (hopp!)
    máshogy jelzi a töltést zárt képernyőn

7) alkalmazás váltó: tisztára iOS, az előző felületre (ami alulról hozta elő) gyorsabban rá állt a kezem, igazából a 4-es flyme alatt volt a legegyértelműbb szerintem. ugyanakkor messenger + viber + chrome között itt is teljesen jól lehet váltani +új opció, hogy most már nem csak alulról tudjuk elő húzni, hanem a képernyő jobb oldaláról a bal felé szkrollozva is

8) memória kezelés változatlanul meggyőző, az előzőhöz képest nem rosszabb
    2giga ram, le kell lakatolni és bent marad ami kell

9) kamera fókusz: változatlanul ismeretlen fogalom

10) 1-2 apró megakadás elő jött, persze meg is nyitottam amit lehet + béta

11) új betűtípus: messengerben vettem észre, jól olvasható

12) "játék-mód": alapból be van kapcsolva, azt írja rá, hogy megnöveli a teljesítményt, ill. nem jönnek értesítések

13) root: természetesen nem engedi

14) playstore: nem kellett hozzá nyúlnom, simán engedett letölteni

az 5-ös flyme sebességet hozott, a 6-os inkább felületi változásokat. én szívesen nyomogatom.
    most elviszem pár napra, ha van kérdés, jöhet, a legutolsó véglegesre ment rá egyébként, nincs benne magyar nyelv, telefonkönyvben ott van a yellow pages rész.

Új hozzászólás Aktív témák