- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Aktív témák
-
Panther
HÁZIGAZDA
Csak az első lenyitásnál megy a listán belül az aktuális elemre, viszont minden lenyitáskor láthatóvá teszi a teljes listát. Ez szándékos, így ugyanis onnan folytathatod, ahol abbahagytad, ha pl ki kell klikkelned az ablakból és bezáródik a menü.
A window.scrollTo()-ra gondolsz? Azzal nem tudom hogy lehet a listán belül scrollozni, én először az element.scrollIntoView()-val próbálkoztam, de az valami halál gagyi... ugyanis az adott elemet az ablak tetejére scrollozza. Teljesen vállalhatatlan volt szegény. Utána írtam saját scrollozó függvényt, aminek viszont a fő baja az volt, hogy bár odascrollozott volna hibátlanul, ahova kell, de sajnos nem tudta megállapítani hogy hova is kéne, hol is van az adott elem -- hála az offsetTop és egyéb hasonló okosságokban uralkodó teljes káosznak.
Végül most úgy tűnik, ezt az infót is egész jól sikerült valahogy kihekkelgetnem a böngészőkből, de hogy ehhez ennyi sz*rakodás kelljen, az nem normális.
-
-
eXodus
őstag
Bár én nyilván nem tehetm ki, de miért ekkora probléma?
(#1509) Parci -hsze.
Gyakorlatilag semmi nem lett kivéve, minden ugyan úgy elérhető. Ráadásul a házigazdák szemszögéből fontos reklámok sem lettek kitakarva. Írtakak már ennél nagyobb módosításokat tartalamzó scripteket. -
Racecam
nagyúr
Az utolsó bekezdésre annyit: Az átállás után 2 napig "munkaköri kötelességből" is a PH! alól fórumoztam, többek között azért is, hogy az esetleges kérdésekre, kritikákra tudjak válaszolni. Ma már nem kellene, ráadásul ugye mégiscsak a Logout a szűkebb "hazám", de valahogy nem akaródzik visszamenni. Jó itt a PH!-n, nekem nagyon tetszik.
(Szeretem kék linkeket, olyan megnyugtatóak a piros ban gomb mellett)
Aktív témák
Hirdetés
- Jelszókezelők
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Drón topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest