Aktív témák
-
UdVi86
aktív tag
Az "ennyi itt a vége"-t már sokkal korábban kellett volna mondani. Nem ilyenkor, mikor pár ember nyavalygása miatt, dobjátok a jól megálmodott színvilágot, amivel új designt adtatok a prohardvernek és a fórumnak és visszatértek a régihez. Kár volt fejleszteni. És azt ne mondja nekem senki, hogy css-ben olyan nagy munka átírni 3 színkódot.
De lezártam a dolgot, emiatt még fogom használni a fórumot.
-
UdVi86
aktív tag
Nagyon ronda ez a piros, a kék sokkal szebb volt. Valami erőteljesebb kék is tökéletesen olvasható lenne, bár a korábbi kék is olvasható volt.
-
UdVi86
aktív tag
Az is lehet, hogy a korábbi prohardver változatnál a rosszul kalibrált monitor hibája annyira nem jött ki. De tényleg furcsa, hogy miért bántja most a szemedet.
A fórum háttere ugyanúgy barna maradt, csak valamivel hidegebb, szürkésebb árnyalatú. A betűk ugyanúgy feketék. A kiemelés piros helyett kék lett. A két szín közül szerintem a piros rikítóbb, jobban bántja a szemet.
A címlapon a cikkek leírása fekete betűs, fehér háttérrel, ugyanúgy, mint pl. a logouton. A cikkek címe pedig kék, ami eléggé félkövér ahhoz, hogy szépen elkülönüljön a fehér háttértől. Ráadásul a kiemelt cikkek címe piros, ami még inkább elkülönülő szín. Egyedül a sárga szín bántó kicsit. Azon valóban lehetne picit sötétíteni.Valóban nem tökéletes a szemem, de azért ha kifolyna, azt észrevenném (főleg egy CRT monitor előtt). Ja és nem kell egész nap a fórumot bámulni, menj ki néha egy kicsit sétálni a friss levegőre. Nem bántásképpen, csak ez a visszajáró.
-
UdVi86
aktív tag
Szerintem teljesen rendben vannak a főoldal és a fórum színei is. Szerintem akit zavar, az próbáljon meg állítani a monitorán, ott lehet a baj.
-
UdVi86
aktív tag
válasz
Hardzsi #1314 üzenetére
Hello!
Ha jól megnézi az ember, rájön hogyan épül fel a címlap. Felül vannak a kiemelt, új hardveres tesztek (5-6 kategóriából egy-egy teszt).
Ezután következnek az újonnan beolvasztott kategóriák (notebook, digicam, házimozi) hírei.
Ezt követően jönnek a hardveres hírek, két részre bontva (minden hír és kiemelt hír)
És végezetül jönnek a további hardveres tesztek.Parci: Kíváncsi lennék majd az oldalletöltési mutatókra. Előre megjósolom, hogy nem lesz változás, mert az emberek ilyenek. Akkor fog átlépni a többi oldalra, ha érdekli őt. Csak azért, mert az arcába toljátok a linket, nem fogja megnézni. Írtam a közösségi portálos példát, látható hogy ott sem jött be.
De természetesen nem akarok nektek rosszat és szurkolok, hogy minél több olvasót csalogassanak a lapcsalád tagjai. De én azt mondom, nem ettől lesz látogatottabb.Amúgy ez a rovatonkénti márkaválasztó szűrése nem oldható meg? Mert tényleg vicces, hogy pl. az alaplapoknál is választhatok Cooler Mastert, meg Acert
-
UdVi86
aktív tag
Hát sajnálom a dolgot. Véleményem szerint a jobb oldalon sem tűnnének el a többi társoldal cikkei, sőt már görgetés nélkül láthatná az ember (mondjuk 1024x768-as felbontású monitoron is).
Illetve akit érdekelnek a mobilos vagy itcafés hírek, azok úgyis át fognak lépni a társoldalra, akit meg nem, az így mindig bosszankodni fog, hogy kuszává teszi a hírblokkot. Amúgy engem a cikk-cakkos elrendezés abszolút nem zavar. De persze megszokja majd az ember, de egy tüske azért mindig marad. Én látogatni fogom a mobilarénát, ez biztos
Amúgy higgyétek el ezzel nem lesz látogatottabb a többi társoldal. Például a közösségi oldalaknak is a valóságban a marketing lenne a céljuk, hogy az ott megjelent hirdetésekre menjen rá az ember és a többiektől kérjen segítséget, hogy mit érdemes megvenni és mit nem. És az a vicc, hogy mégsem foglalkoznak ezzel az emberek, nem jött be az, amiért ezek az oldalak létrejöttek. Egyik ismerősöm mesélte ezt, ők végeztek ilyen kutatásokat.De nem akarok itt okoskodni. Az oldal nekem összeségében nagyon bejön, az apró hibákat meg majd megszokja az ember idővel.
-
UdVi86
aktív tag
Sajnos a szerkesztési idő lejárt. Bocsánat.
A kiemelt cikkes dolog (1-es) szerintem azért így van megoldva, mert a fő (1) kiemelt cikk mellett így tudtak a legtöbb további kiemelt cikket elhelyezni (szám szerint 5-t).
Esetleg még úgy meg lehetne oldani, hogy a kereső boxot behúzzák balra a fő cikk alá és ennek helyére tesznek még egy kiemelt cikket. Ekkor megmarad a fentről lefelé séma, de a 6-os helye üresen marad. Esetleg a kereső box szélességének megnövelésével megoldható lenne az üres hely kitöltése, de csak 4 további kiemelt cikk férne el.aldebaran: Akkor menj és nézelődj a cikkek és tesztek között. Hidd el így fogod megtalálni a neked való fényképezőgépet. Illetve bátran tedd fel a kérdésed a megfelelő topikban és biztos kapsz majd sok hasznos tippet, tanácsot, hogy milyet érdemes venni. Írd le pontosan mire kell, mennyi pénzed van rá és biztos segítenek majd.
-
UdVi86
aktív tag
Még egy elég vicces dolog. Bár gondolom nem lenne egyszerű megoldani. Rámegy az ember pl. az alaplap rovatra és a gyártóknál kidob ilyet is, hogy Cooler Master. De mondom, nem tudom mennyire bonyolult az adott rovat szerint szűrni a gyártók listáját.
-
UdVi86
aktív tag
Nekem nagyon tetszik ez a kék szín (imádom a kéket). De valóban jobb így a fórum, hogy a fő szöveg fekete és csak a korábban piros színek lettek kékek.
Szerintem a fórum kezdőlapján a Notebook, Digicam és Házimozi szöveget is kékre kellene változtatni, mint a többi kiemelt témát.
Valamint én a nem kiemelt témáknál az a:hovernél nem kékíteném be a szöveget, csak simán aláhúznám és maradhatna fekete. vagy esetleg egy kis bold-ot adhatnátok neki ilyenkor. A kiemelt témáknál pedig ahogy most is van maradna a kék szín + a:hovernél aláhúzás vagy bold.
A háttér szürkésebb barna színe viszont nagyon tetszik, sokkal jobb, mint a korábbi barna szín.A címlapos módosítást továbbra is javaslom. Úgy láttam más is jónak tartja.
A fő hírek dátumának sárga háttérrel való kiemelése nekem tetszik. Tény hogy nincs nagy jelentősége, de jó.Az építő jellegű kritikák, ötletek a ti és az oldal hasznára válik. Aki meg csak annyit ír be, hogy ez sz@r, azokkal meg nem kell foglalkozni. Csináljon ő jobbat (bár feltételezem hogy még életében nem csinált weblapot)
További jó munkát és mégegyszer gratulálok a csapatnak.
-
UdVi86
aktív tag
Hello!
Jó lett az új oldal! Gratulálok nektek!
Nekem tetszik az oldal színvilága. De egy dolog zavar. A címlapon a friss híreknél nem tetszik, hogy össze vissza van beágyazva a többi oldal hírblokkja. Mobilaréna és Itcafé középtájt, Gamepod alul. Így nem átlátható. Lehetne alul mind a 3 blokk vagy a Logout cikkek blokkja alatt a jobb oldali hasábon.
Ja és a felső hírblokk valóban eléggé eltolja lefelé az oldalt. Kicsit ez is zavaró.
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- XPEnology
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest