- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Régebben a cikkek-hez tartozó fórumba,volt a cikkre mutató link ez hová tünt?
-
ToBeY
nagyúr
Olyan észrevételem volna még,hogy felül a "lapcsaládunk"-nál a Prohardver kivételével,a többi eléggé beleolvad a szürke háttérbe.Valami más árnyalat,vagy szín kéne helyette.
Esetleg addni neki egy fehér kontúrt vagy ilyesmi -
ToBeY
nagyúr
Alulra ugyan olyan betümérettel és vastagsággal van betéve az elérsi út mint fölülre?
Csak mert alig vettem észre,de lehet kómás vagyok még
Ha lehetséges,akkor ugyan olyan legyen mint fölűl. -
ToBeY
nagyúr
A navbar alulra is ki fog kerűlni,hogy ne kelljen Home-ot nyomni a bill-en ha vissza akarok lépni a témákba? Engem csak ez zavar,ja meg a linkek kék színe szokatlan.
-
ToBeY
nagyúr
A sima témák amik kékkel vannak írva,olyannak tűnik a kiemelet piros témák mellett mint ha lezárt topic lenne
-
ToBeY
nagyúr
Jó lett az új design de alul is lehetne menü hogy ne kelljen mindig felmenni ha valamit akarok.
Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest