Aktív témák
-
brd
nagyúr
Az a kis hidegedés pontosan elég ahhoz, hogy erősebb legyen a kontraszt. Egyébként a fórum körüli 2 hasáb színe világosabb lett, ez is erősen zavaró. A nagyon világos háttér soha, sehol nem tetszett, bántja a szemet.
Nem szemkifolyásról van szó, és természetesen nem akartam senkit megbántani. Egyszerűen kellemetlen a színösszeállítás. Igen, attól a kicsi változtatástól. A sárga nekem egyébként tetszik (bár tényleg lehetne picit sötétíteni), szerintem jól megy a többi színhez. Nem egész nap a fórumot bámulom, de 10-15 perc után már nagyon zavar a mostani összeállítás. Persze értem a tréfát. -
márkaválasztó témakörrel játszunk még, ha tudunk. de amúgy rögtön egy jó példa: alig használták ezt az előző arculatban. most, hogy bekerült a menübe rendesen, rögtön szemet szúrt sokaknak. szóval ne becsüld alá az "automatizmus" hatalmát. ami ott van, azt használja a nép, ami perifériára kerül, azt az sem veszi észre sokszor, akinek amúgy még tetszene is.
no de, majd meglátjuk a statokból.
-
napos2600
tag
így ahogy az úr mondja!
ha egyben viszsgáljuk az oldalt, akkor rá kell arra is jönni, hogy minél több tartalom látszódjon és akár már elsőre és egy képernyőn, tehát az alsó kettő cikk kis hátrányt is szenved pont az olvasás miatt, de még mindig a pozitív irányba mozdul el a mérleg. amúgy tényleg megszokás kérdése!
Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest