- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Magisk
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
válasz
CPT.Pirk #195 üzenetére
Honnan tudod, hogy nem intel celeron 400-at hajt még 2000-ből ?
Azon a gépen nagyobbnak számítana az XP HW ígénye a maga 500 MHz-es kritériumával, mint 2006-ban volt a Vistáé a 60-70E-res 2006-os hipermarketes konfogokhoz viszonyítva
Az XP imádatából több dolog is következik:
1.kevesebb mint 4 GB RAM-ja van
2. Valószínűleg egy magos a procija is
3. DX10, DX10.1 és DX11-es játékokkal sem játszott még...Lenne még több is de azokat inkább megtartom
-
gtasystem
őstag
válasz
CPT.Pirk #128 üzenetére
-ez a trabant-xp párhuzam azért nem teljesen helytálló és akkor finoman fogalmaztam..egy trabant grafikon nagyon nem ezt mutatná..:-)
-ebben egyetértünk nekem is van egy ilyen érzésem hogy nem lesz nagy áttörés a win8 sem, de a már leírt okok miatt már váltani kell..szóval valószínűleg sok xp-s fog váltani és talán megtörik a jég..
-egyébként pedig mégse lehet olyan hűde modern a hetes ha te is mást ajánlasz a windows helyett..
-
válasz
CPT.Pirk #130 üzenetére
Ne akadj fent az ilyen megnyilvánulásokon.
Az XP idejében is volt sok ember, aki ragaszkodott a Win98-hoz, mert "az XP egy csicsás szar", és tele van hibával, és a Win98 mennyivel gyorsabb, stabilabb, jobb, stb.
Majd 10 év múlva, amikor egy weblapot sem lehet vele megnyitni, akkor frissítenek a mostani XP-sek Win7-re vagy Win8-ra és akkor a Win13 lesz a fúj szar, és a Win7 mennyivel jobb, szebb stabilabb, gyorsabb.mod: Régi gépre én sem tennék egyébként Win7-et, ez tény. Szóval nem akarom lehúzni az XP felhasználókat.
Anyáméknak nemrég raktam össze egy P4-es gépet, hogy legyen rajta párhuzamos meg soros port, és fusson rajta a 10 évvel ezelött megvásárolt NYÁK-tervező progi.Ez Win7-tel lehetetlen lett volna.
-
gtasystem
őstag
válasz
CPT.Pirk #123 üzenetére
érdekes nekem pont az tűnik ki ebből a grafikonból hogy egyáltalán nem elavult az xp..sőt.. ha az lenne akkor már rég megelőzte volna a win7 és senki sem használna xp-t..
a biztonsági részhez meg csak annyit hogy amit fel akarnak törni azt fel it törik tökmindegy hogy milyen oprendszer van rajta..ebben a modern/elavult dologban azért elég sok a marketingszöveg..a botnetes/vírusos érv sem túl erős, mert azért van annyi vírusos/botnetes xp mert rengeteg a warezolt nem frissített xp..pl. Kína 80%-a ha jól tudom..ha win7-ből lenne ugyanennyi warezolt, akkor valószínűleg azokon lenne a botnet..ennyi..
elismerem hogy haladni kell a korral és remélem is hogy a win8 jó lesz, de az a helyzet hogy ha nem szüntetnék meg a támogatást hozzá, és ha választható lenne az oprendszer az új gépeken (tehát nem erőltetnék úgy mint most) akkor ki se tudnák írtani az xp-t és sehol sem lenne a hetes..és ez elsősorban a ms-re nézve gáz nem a júzerekre..
szerintem.. -
Angel1981
veterán
Aha, igen....
Azért a 20 év alatt már párszor előfordult, hogy rosszalkodott a gépem.
Mindig jött valami főokos (ez most nem célzás!), aki látatlanban kijelentette, hogy "biztos nincs megfelelően védve, és vírusok GARAMDÁJA van rajta"....
Nos, utólag mindig kiderült, hogy a gép patyolat tiszta volt, és "csak" hardveres jellegű volt a probléma...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- BestBuy ruhás topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest