- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Az már nem gyenge gép egy core 2 duó 2 giga rammal. Bármilyen hihetetlen a mezei embereknek mai napig sima 1 magos p4/athlon xp vagy jó esetben s754 sempron athlon64 van 1giga rammal. Rengeteg ilyennel találkozom. Itt az utcában is most kezdik lecserélgetni a pentium d-s förmedvényeket.
-
djculture
félisten
Linux az felénk nem alternatíva.
Szerverszinten nagyon jó de otthoni szinten jóformán semmi se fut rajta amit megvásárolhatsz egy tesco vagy cora szoftver részlegen.
Már pedig felénk igy működik.
Rengeteg ember keres meg hogy vett egy ilyen meg ilyen játékot a gyereknek a multinál és mit kellene csinálni hogy a gyerek tudjon vele játszani.
Lehet a saját gépén az illetőnek linux van, de az otthoni szorakoztató központ alapvetően windows-os.
Linuxnak esélye nulla ezen a szinten, mint egy fél lábúnak a 100 méteres síkfutáson.
Már a Mac is fényévekkel be előzte. -
djculture
félisten
válasz
eziskamu #149 üzenetére
Hát egy csomó ember jön vele hogy milyen gyenge gépre telepitette a win7 és megy.
Ja megy, de hogy... Nincs benne köszönet.
Láttam én már amd xp-n futni a win hetest, mert az egyik kuncsaft addig könyörgött felkellett neki rakni.
Alapból 50-70% procihasználat meg 90% memória használat volt és nem futott semmi extra.Nagyon jó lehet ilyen gépen dolgozni.. Fakírnak első számú ajándék
-
djculture
félisten
Gépigénye jóval nagyobb a win7-nek bárki bármit is hazudik hogy nem így van. Gyengébb gépeken elég nyögvenyelősen megy. Nálam is megvettem az új gépet 2 giga rammal és munka közben nem egyszer írta ki hogy szabaditson fel memóriát mert elfogyott.
xp volt fennt fél évig azon 40% szabad volt minimum, ugyanezen az alkalmazásokkal.
Most igy 6 gigával megy úgy mint az xp. Még 4-el se volt olyan folyamatos a progik inditása futása mint az xp alatt 2gigával. -
djculture
félisten
válasz
Gabcseee #139 üzenetére
Annyira azért nem kell szélsőségesen látnod neked se. Szerintem xp is elfér a win7 mellett.
Régi gépen jobb az xp, új gépre a win7. Mindkettőnek van előnye meg hátránya is egymással szemben. Mindenki használja azt ami jólesik neki. De fikázni nem kell a másikat mert xp vagy win7 használ. Én xp-t is win7 alatt futtatom, a héten is volt 2 progi ami errort dobott win7 64bit alatt. Most ha megvan pl a diablo 1.09 nehogymár ne tudjak vele játszani és nosztalgiázni -
djculture
félisten
Szerintem sértegesd tovább a gyűjtőket pl. Vagyunk itt jópáran akiknek ez a mániája. Én pl szeretem a régi gépeket is. Jön hozzám halálra lelakva és rendbehozom. De itt van Bacsis meg sorolhatnánk. Ő is szaladjon dobja ki az s939 es gépet mert már nem divat meg hogy merészel ő ilyet tartani szerinted.
Én meg régi hifi erősítőket gyüjtök, de biztos bevagyok gyepesedve emiatt. -
djculture
félisten
válasz
#41133696 #85 üzenetére
De most minek adjon ki 25 ezret egy ember a win7-ért mikor megvette az xp-t és neki bőven elég a mai napig.
Tudom neked az a mániád hogy mindenböl a legújabb kell ha kihasználod hanem.
Képzeld el lehet venni Norton Antivirus 2010 HUN-t 1500ft ért és működik, jár hozzá frissités meg minden.
Sőt bármilyen hihetetlen nemrég egyik cégnél 20db gépet vettek xp-vel. Ott voltam mikor bejött a cégtulaj az egyik nagykerbe hogy neki ez kell.
A speckó szoftverek xp-n futnak csak és nem fognak 20millióért új liszenceket venni. -
djculture
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Parfüm topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Haditechnika, harcászat
- Tőzsde és gazdaság
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest