- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
pontosan. arról nem is beszélve, hogy 1080pre azért már két class ki tud férni általában, ha több dolgot kell egyszerre piszkálni (esetleg dokumentációban kell matatni), akkor szerintem sokkal jobb. aztán persze szerintem az ideális kiépítés a célra két monitornál kezdődik, de az egy laptopnál nem mindig egyszerűen megoldható.
-
törölt tag
A legelterjedtebb 15.6 colon az 1366x768-at szokták preferálni. Ez a felbontás viszont nem full HD. Láttam lényegesen nagyobb kijelzőjű laptopot, csajszi elővette a buszon... hát nem kellett volna
Az IC-n még csak csak elmegy, de egy buszon nem igazán kényelmes a használata... persze sokáig én is azt gondoltam, hogy nem baj ha egy aktatáskánál nagyobb ha könnyű, de amikor megláttam a buszon egyből az ugrott be, hogy ez nem idevaló, ez kényelmetlen, már csak azért is mert a fele kb átlógott a másik ülésre
Ennek a dolognak meg a mobilitás a lényege, bárhol, bármikor...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez sajnos problémás, pl. ha vesszük a címben szereplő XP-t, ott ha megnöveled a betűméretet, akkor több olyan ablakkal is fogsz találkozni, hogy a szöveg nem kiférő része egyszerűen eltűnik, nem tördeli be...
Am. az én megoldásom a monitor kérdésre: vettem egy 82-es LcdTV-t 1360*768-as natív felbontással, szal. HD Ready, nem FullHD. Azért vettem ezt, mert ekkora méretben ez a felbontás hozza a legjobb betűméreteket, nem kell hunyorognom, valamint ezt a felbontást ki tud szolgálni egy 20-25K körüli VGA az aktuális játékokban valamint leszedhetem a hűtést a VGA-ról, mert ezeket még lehet passzívan hűteni. Valamint ez a felbontás illik a weblapokhoz is.
-
törölt tag
"majd amikor kihal alóluk a kacat, és olyan vasat kénytelenek venni, amin nem fut már az xp, akkor fognak váltani."
Ja ez a mondat elkerülte a figyelmemet
Emlékszem anno, a 2000-es évek elején amikor már 400-500 MHz-es procik voltak, és páran szívtak a Win95-el, mert 300 felett állítólag elszállt
-
törölt tag
Azért az új kártevők sem mennek el olyan könnyen az UAC mellett, meg ha a felhasználó nem rendszergizdaként netezik... Ha meg kikapcsolja az UAC-ot, illetve rendszergazdai szinten netezik... hát akkor így járt... nem tudom sajnálni.
Akkor ilyen erővel a Linuxból is tök felesleges félévente új verziót kiadni, meg plusz védelmi mechanizmust belepakolni, mert ráadásul arra sokkal kevesebb a féreg, és más kártékony kód mint Windows-ra... és különben is a kártevők is fejlődnek és ugyanott vagyunk ugye... ami persze nem igaz, és logikai bukfenc.
Ami az extended támogatással kapcsolatos, én nem a warezbubusokra gondoltam, én velük nem foglalkozom, szívjanak csak ezerrel... azokról az emberekről beszélek, akik anno megvették az XP-t és naprakészen tartják a legújabb javítócsomaggal.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest