Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
bambano
titán
válasz
#41133696 #66 üzenetére
"Az miért lenne rossz az MS-nek, ha lehetetlen lenne a nem vásárolt verziókat használni": mert ezt nem tudják megcsinálni. ennyi az össz-ok.
nem véletlenül erőltetik a tpm-től kezdve az összes "biztonsági" marhaságukat, a kikapcsolhatatlan uefi-biosos aláírt kerneles bootolós dologgal bezárólag. amíg ezt nem érik el, és remélem, soha nem érik el, addig az fut a pc-den, amit te akarsz, nem pedig az, amit a monopólium. -
bambano
titán
válasz
#41133696 #46 üzenetére
""a Linuxból is tök felesleges félévente új verziót kiadni: ez teljesen igaz.
mostanában kezdődik is emiatt pár felháborodás, meglátjuk, mi lesz a vége.
azok közül, amiket mostanában beleraknak a linuxba és/vagy a disztrókba, van pár dolog, ami káros, vagy csak arról szól, hogy most óramutató járása szerint vagy ellentétesen kutyulgatjuk a fajanszban a barna medvét..."Ami az extended támogatással kapcsolatos, én nem a warezbubusokra gondoltam, én velük nem foglalkozom, szívjanak csak ezerrel... azokról az emberekről beszélek, akik anno megvették az XP-t és naprakészen tartják a legújabb javítócsomaggal.": én meg szétnézek az előfizetők között, és azt írom, amit tapasztalok. az én mintám alapján ez a megvették anno az xp-t kicsit erős
-
bambano
titán
válasz
Black Dragon #28 üzenetére
nem látom, hogy bármiféle levet innának, ha az nem sör.
(#29) GoodSpeed: az és az az, hogy jelen vannak ezek az új mechanizmusok, és a vírusfejlesztők, malware és egyéb fejlesztők úgy mennek el mellettük, hogy meg se rezzennek. tehát ott van egy csomó mechanizmus, és? kívülről nézve biztonságosabb oprendszerek? nem azok, csak más vírusok futnak rajtuk.
extended támogatás... ezek a júzerek nem extended, de semmilyen támogatást nem szoktak igénybe venni. sp-vel is el vannak maradva. nekik milyen változást hoz, hogy egy általuk igénybe nem vett támogatás lezárul? hint: semmilyet. amíg a sarki bótos fel tudja hekkelni a romjaikra az xp-t, addig xp lesz rajtuk.
majd amikor kihal alóluk a kacat, és olyan vasat kénytelenek venni, amin nem fut már az xp, akkor fognak váltani.
-
bambano
titán
hogy a gépek felén még mindig xp van, erős jelzés kellene, hogy legyen az ms-nek. a népek fele még mindig elégedett az xp-vel, szóval a w8-as nagyon csicsa újításokkal baj lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest