- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtasystem
őstag
válasz
#40553216 #194 üzenetére
én úgy tudom volt ilyen..nem most hanem 1-2 éve asszem..akkor nézegettem az argepen, és akkor még volt ott külön mac OS és ilyen 10-11k volt az upgrade csomag..
(csak azért emlékszem rá mert feltűnt hogy milyen olcsó volt a többihez képest..)most én sem is találtam ott.. csak applestoreban..
-
gtasystem
őstag
azért mert szerintem túl hamar jön ki..és amint kijön onnantól a hetes is pont olyan "elavult" lesz mint az XP vagy a Vista..legalábbis itt a fórumokon biztos..
majd jön a sok vérpistike akinek apu vagy a cég megvette a 8-at és onnantól kezdve már a 7 lesz a szar..
konkrétan erre gondoltam..A Win8-ra a MS-nek szüksége van a tabletek miatt. Akkor is súlyosan le lennének maradva ebben a területen, ha holnap adnák ki, nemhogy ősszel.
ebben van valami de akkor is.. kíváncsi leszek az upgrade verziókra és árazásra..
a macintosh-nál nem úgy volt hogy egyszer kellet megvenni az OS-t drágán és az upgrade-ek már sokkal olcsóbbak voltak?
mert ezt is igazán koppinthatná a MS.. -
gtasystem
őstag
neked nem ezt mutatja..magyarul te nem látod..ennyi..
nem is olyan rég a vista is más tendenciát mutatott, az a komolyabb cég aki arra alapozott volna most megnézhetné magát..szóval ennyit a tendenciákról..
szerintem az az október már igencsak közel van..
(egyébként ebben az a véleményem hogy elég nagy hülyeség ilyen hamar kiadni mert a win7 júzerekkel csesznek ki de mindegy..) -
gtasystem
őstag
igen azt vontam le mert ezt is mutatja a grafikon..
le is írtam miben fejlettebb az xp..
és nem tagadtam le semmit sem sőt..de szerintem a tendenciák csak tendenciákat mutatnak.. a win8 pedig úgy tudom októberben jön és az már csak 7 hónap..
épp itt megy a ph-n egy másik topik a win8-ról szóval igencsak a kanyarban van..
szerintem.. -
gtasystem
őstag
grafikonokból sokmindent ki lehet olvasni..ebből például azt hogy milyen sokan használnak xp-t még mindig, mert ez a grafikon speciel ezt mutatja elsősorban..
a tendencia pedig önmagában nem sokat ér, tekintettel a közelgő win8-ra..
az lenne csak az igazán gáz ha a win7 is csökkenő tendenciát mutatna.. -
gtasystem
őstag
válasz
CPT.Pirk #128 üzenetére
-ez a trabant-xp párhuzam azért nem teljesen helytálló és akkor finoman fogalmaztam..egy trabant grafikon nagyon nem ezt mutatná..:-)
-ebben egyetértünk nekem is van egy ilyen érzésem hogy nem lesz nagy áttörés a win8 sem, de a már leírt okok miatt már váltani kell..szóval valószínűleg sok xp-s fog váltani és talán megtörik a jég..
-egyébként pedig mégse lehet olyan hűde modern a hetes ha te is mást ajánlasz a windows helyett..
-
gtasystem
őstag
válasz
CPT.Pirk #123 üzenetére
érdekes nekem pont az tűnik ki ebből a grafikonból hogy egyáltalán nem elavult az xp..sőt.. ha az lenne akkor már rég megelőzte volna a win7 és senki sem használna xp-t..
a biztonsági részhez meg csak annyit hogy amit fel akarnak törni azt fel it törik tökmindegy hogy milyen oprendszer van rajta..ebben a modern/elavult dologban azért elég sok a marketingszöveg..a botnetes/vírusos érv sem túl erős, mert azért van annyi vírusos/botnetes xp mert rengeteg a warezolt nem frissített xp..pl. Kína 80%-a ha jól tudom..ha win7-ből lenne ugyanennyi warezolt, akkor valószínűleg azokon lenne a botnet..ennyi..
elismerem hogy haladni kell a korral és remélem is hogy a win8 jó lesz, de az a helyzet hogy ha nem szüntetnék meg a támogatást hozzá, és ha választható lenne az oprendszer az új gépeken (tehát nem erőltetnék úgy mint most) akkor ki se tudnák írtani az xp-t és sehol sem lenne a hetes..és ez elsősorban a ms-re nézve gáz nem a júzerekre..
szerintem.. -
gtasystem
őstag
azért ez nagyon gáz a microsoftra nézve..
gondolom a hetes is nagyrészt azért emelkedik mert minden új gépet azzal adnak..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest