- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
Az már nem gyenge gép egy core 2 duó 2 giga rammal. Bármilyen hihetetlen a mezei embereknek mai napig sima 1 magos p4/athlon xp vagy jó esetben s754 sempron athlon64 van 1giga rammal. Rengeteg ilyennel találkozom. Itt az utcában is most kezdik lecserélgetni a pentium d-s förmedvényeket.
-
törölt tag
A fejlesztők onnantól, hogy lejár a 2014-es dátum nem fognak vele piszmogni (nagyrészt).
Azt, hogy melyik Windows verzió van használatban XP, Vista, Windows 7 az egyértelműen látszik a kulcsokból. Ha most az XP-ket vesszük, akkor látható, hogy ki mikor aktivált utoljára XP-t, és akkor ott van még a Microsoft oldalain az eredet-ellenőrző funkció is, ami megint egyértelmű azonosítás, és visszajelzés.
"Szerintem, a fizetős júzerek közül többen frissítenek újabb verzióra, mint a warezolók közül."
Ami a warezosokat illeti: Ez nagy részt az IT területén teljesen tájékozatlan júzerekre vonatkozik, akik bedőlnek annak a városi legendának, hogy az XP 2012-ben is egy csúcs rendszer mely jobb a Vistánál meg a Windows 7 -nél is. Ugye láttunk már itt is a fórumon, olyan begyepesedett véleményt, amikor a tag a w98-ra esküszik 2012-ben és terjeszti az agyrémet
Az nem baj, hogy magát szívatja vele, meg mi jókat mosolygunk is, de van akiket tévútra vihet.
Ha valakinek meg olyan gyenge gépe van, hogy még az XP is szaggat és azért nem vált, annak meg tényleg valami egyszerűbb linux lenne való.
-
Inv1sus
addikt
Nem értem, nekem is ezek így be vannak lőve és semmi baja a gépemnek, mióta felraktam.
Tessék, hogy legyen min szörnyülködni.
Egyébként mióta Win7-em van Comodo internet csomaggal, egyszer nem volt probléma, illetve vírus stb ilyen beállítások mellett. Ez van...
Ja és mindenféle idióta weblapot megnézzek, nem válogatok.
-
törölt tag
"Elhiheted, hogy nem ők teszik ki azt az 53%-ot."
Tudom, hogy nem ők , de azért nekik is van benne egy egészséges 20%-uk tippre, mindig felmerül a kérdés bennem, hogy miért olyan adatokra kell támaszkodni, amit a gemius stb más olyan cégek méricskélnek, akik vagy nem tudják vagy nem akarják megállapítani, hogy hány %a legális XP júzerek aránya.
Az MS-től kellene megkérdezni, hogy tudomásuk szerint mennyi legális XP van folyamatosan használatban.
A warezosok jelentős része nem is azért warezol, mert fösvény hanem egyszerűen nincs pénz OS-re. Gáz de nyilván sokan vannak ilyenek, ez most úgy jött ide, hogy az MS szempontjából, mivel ezek nem jelentenek vásárló erőt, így nem is lényegesek a support lejárta után sem, hogy hány %-ban fogják még használni az XP-t.
Nekik egy dolgot tudnék a szemükre vetni, hogy nem használnak ingyenes korszerű Linux-ot, de ezt sem 100%-ban, mert akkor nem menne az ilyen olyan forrásból származó játékuk...
Persze vannak olyanok akik fövények, és kerek-perec kijelentik, hogy nem vesznek Windows-t mert ők magukat felsőbbrendűnek érzik, meg májernek ,meg a fene tudja minek, és nekik ez jár... persze Windows Update-etlni vagy nem mernek ,vagy azt sem tudják mi az, ugyanakkor kijelentik, hogy a Windows árából vesznek 3 COD részt...
Az iskolák hivatalokhoz meg annyit, hogy sajnos a munkaerőpiacon túl kínlat van, olyan rendszergazdát kell felvenni, aki becsülettel elvégzi a munkáját, például a frissítést.
-
Horbal
őstag
-
További ért sokak szerint az XP mellett, hogy azt törés nélkül is teljes értékűvé lehet tenni.
A win7-et tudtommal csak loaderrel lehet ingyen használni, ami okozhat problémákat tudtommal.
Ha tévedek, akkor jöhet a pü.Goodspeed: "akik anno megvették az XP-t és naprakészen tartják a legújabb javítócsomaggal"
Elhiheted, hogy nem ők teszik ki azt az 53%-ot.
Az iskolák, hivatalok, cégek, hiába vették meg az XP-t, de legtöbb esetben nem tartják naprakészen. Ez tapasztalat.
Ezekből az következik, hogy akik miatt nem akar kihalni az XP, azok kb. észre sem fogják venni ha megszűnik a support.
-
Johnny Cage
addikt
"Ilyen felhasználás mellett tök mindegy melyik Windows verzió van fent."
ez így nem teljesen igaz, a win7, akármit csináltam vele, akkor is szignifikánsan nagyobb helyen terpeszkedett, leírtottam a service-ek felét és akkor is komótosabbnak éreztem, mint az XP-t. többet sercegett és mocorgott a vinyó, a GUI-ját meg aki találta.. 5 év kötél. (nem hiszem el, hogy komoly mérnökök és programozók ezt a GUI-t jóvá hagyták.. ja hogy nem ők felelnek érte, hanem agybeteg, homokos dizájnerek? így már értem.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Acer notebook topic
- Villanyszerelés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Trollok komolyan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Windows 11
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest