- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Angel1981 #122 üzenetére
Elhiszem, egyik topicban linkeltem az avastom vírus reportját Win7-emről, emlékeim szerint 6 hónapra nyúlt vissza, egyszerűen semmi nem volt benne, se vírusos weblap, se azonosított vírus, se semmi. XP-n jártam úgy anno, hogy 3 hónapig virker sem volt a gépen, mert elfelejtettem feltelepíteni. Aztán felraktam, végigkerestem a gépet, és nem volt semmi. Nyilván ezek feltételeznek "ésszel" böngészést, de az sem véd minden ellen.
Ettől független ha te egy földvárat vizesárokkal és bástyákkal veszel közbe (rendes tűzfal, virker, trójai kereső), attól még földvár marad. Sajnos nem lehet azzal mit kezdeni, hogy mára végtelenül elavult operációs rendszer lett az XP. Jó volt sokáig, de eljárt felette az idő.
Ha MS életben akarta volna tartani még, akkor az SP3-al legalább olyan alapvető dolgokat is mellékel, mint új sata driverek, de az anyagilag nem lett volna kifizetődő. -
eziskamu
addikt
válasz
Angel1981 #73 üzenetére
Vagy csak azt hiszed, hogy védve van
Nem kell bántásnak venni, egyszerűen mikor az XP-t készítették még más volt az internet, mások voltak a szokások, a TCP/IP és az alap HTML maradt ugyan, de jött mellé/felé sokminden, amire már a Microsoft nem igazán tudta (kompatibilitás)/akarta (üzletpolitika) felkészíteni a rendszert. Egyszerűen nem lehetett előre látni minden veszélyforrást, persze a Unix/Linux huszárok mondhatják, hogy alapból az ő rendszereik már akkor biztonságosabbak voltak, de az az igazság hogy eleve a felhasználói kör más volt, ugye XP alatt mindenki rendszergazda akart lenni, legalább is saját számítógépeiken mindenképp, Linux alatt meg csak szükség esetén használják a progikat root jogokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Hálózati / IP kamera
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Drón topik
- További aktív témák...
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest