- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gtasystem #196 üzenetére
Szerintem hülyeséget írtak.
Én olyan 6-7 éve nézegetem, azóta így láttam.
Ennek alapján valóban tűnhet úgy, ahogy írod. Azonban OS nélkül esélytelen Mac-et venni, az árában eleve benne van, bár az sosem fog kiderülni, mennyi is az annyi. De egy sima új telepítést is csinálhatsz bármelyik 29$-os Mac telepítőlemezzel, annak ellenére, hogy a mac-boltban "upgrade"-et írnak. -
LordX
veterán
válasz
gtasystem #174 üzenetére
Miért csesznének ki velük? Megszűnik működni? Support és frissítés, hibajavítás továbbra is lesz rá még pár évig (ezek hiánya miatt mondom az XP-re, hogy haljon már meg, nem azért, mert nem működik).
A Win8-ra a MS-nek szüksége van a tabletek miatt. Akkor is súlyosan le lennének maradva ebben a területen, ha holnap adnák ki, nemhogy ősszel.
-
sh4d0w
félisten
válasz
gtasystem #171 üzenetére
Nem, ezt nem mutatja. A tendenciák ellenben annyira fontosak, hogy minden komolyabb cég évekre előre ezekre alapozza a követendő piaci magatartását. Hogy ne kelljen nekem elhinned, hozok példákat: az IBM még akkor eladta a PC üzletágat, amikor az még csúcson volt; az Intel leigazolt egy olyan processzortervező koponyát, amikor mi még a nyomát sem láttuk a platformosodásnak - csak azért, hogy az nVidia ne lehessen ellenfél ezen a piacon.
Win8-ból még csak CP-k elérhetőek publikusan, bizonyos dolgok még bőven megváltozhatnak benne - tehát még a kanyarban sincs. Az, hogy topic van róla, lófüttyöt sem jelent - többek között azt sem, hogy átveszi a Win7 helyét.
Gabcseee: mr. vérpistike, mennyi tapasztalatod van enterprise környezetekben? Gyanítom, hogy semmi, vagyis ami van, az alulról konvergál a zéróhoz. Amíg egy otthonban átlagosan, worldwide szinten használnak mondjuk 1 XP-t, addig vállalati szinten 15-öt (most csak az XP felhasználói táboron belüli megoszlásról beszélek). Nagyon sok baromságot összehordtál már rövidke Cafés pályafutásod alatt, ideje lenne visszavenni az arcodból. Te nem vagy azonos véletlenül vers-sel a hávéesvé fórumról?
-
sh4d0w
félisten
válasz
gtasystem #125 üzenetére
Jujj...
A grafikonok az összevetett rendszerek fejlettségét, vagy elterjedtségét mutatják? Milyen tendenciák olvashatók ki a grafikonokból?
Az XP valószínűleg azért tartja magát még mindig ilyen szinten, mert nagyon sok vállalati alkalmazás készült rá és amíg nem muszáj, addig nem nyúlnak hozzájuk. Az azonban tisztán látszik, hogy folyamatosan erodálódik az előnye.
#95 spirit007: ott pont nem írják, hogy csak új gépre telepíthető, tán értelmezd, amit ott leírtak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
gtasystem #125 üzenetére
Ha grafikonokat nézel, egy trabant sem elavult, hiszen van benne robbanó motor, 4 kerék és zárt kasztni, csak hát egy balesetet trabantban túlélni kicsit problémásabb, mint egy modern autóban...
Nem elérhető XP-re UAC, IE9, 9+, DX10, 10+, WDDM, meg egy nagy rakás egyéb szolgáltatás sem és már soha nem is lesznek elérhetőek.A warez XP-k meg pont ugyanúgy frissíthetőek, mint a nem warez példányok, ezt maga az MS engedélyezte. Most aki erről nem tudott, csak warezolt, annak úgy kell.
Túl sokáig hagyták élni az XP-t, így megszokta a nép. Jött későn egy Vista, amit nem igazán kajált a nép, így az igazi visszaesés csak a Win7-el kezdődhetett el. Állítom, hogy a Win8 sem fog nagy áttörést elérni ezzel a metroszexuális felületével, már nagyon készülnek vele arra, hogy állítólag az asztali PC-k kora leáldozott.
Szerencsére nem csak Windows van a világon.Gabcseee: öregem, nó komment
Angel1981: azért DirectX meg ilyenekkel az átlagember is találkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- Android másképp: Lineage OS és társai
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest