- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naras
őstag
válasz
elttiL #21237 üzenetére
Persze, futárral bármelyik jó lehet, XXL pl. az egyik legnagyobb, biztos megbízhatóak, de van még több jó bolt, kifizeted, futár pár napon belül viszi... vagy, akár utólagos fizetéssel is rendelheted a legtöbb helyen... én már jó pár cuccot rendeltem házhoz szállítással, legutóbb pl. mosógépet, teljesen jó megoldás... ha van pik-pak pontos lehetőség, és a közeledben olyan bolt, akkor az is egy jó irány, ott leszállítják az üzletbe, és oda mész be érte, amikor neked jó, helyben fizetve.
-
Riuko
senior tag
válasz
elttiL #21184 üzenetére
Nyugodtan vegyél, én S2 után is csak ajánlani tudom, öröm kézbe venni. Kezdettől fogva S-line tokban van, nekem nem melegszik zavaróan, igaz nem játszom rajta szinte sohasem. Autó fényerővel használom, jól látható még így is a kijelző. Életem első LG készüléke, de teljes mértékben pozitívan csalódtam, persze nem vagyunk egyformák, tehát ízlések és pofonok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Viccrovat
- Tőzsde és gazdaság
- Honor 400 Pro - gép a képben
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Facebook és Messenger
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged