-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pumukli23
senior tag
válasz
#84221696 #12021 üzenetére
improved speed
improved camera quality
Headphones volume increased a lot!
Eco mode button added
Less battery drain using internet!
No in call lag!
Better network range and hsdpa speedXDA-n ezt találtam
Ezen felül változott a galéria megjelenése, lehet új modon képeket törölni és van fekvő homescreen is (nem csak tv-re kötve)
-
Naras
őstag
válasz
#84221696 #11837 üzenetére
Hát, én nem tudom... pedig rendesen használva vagyon... kapcsolgatom Wifi - t is ki-befelé, mobilnet is ki van nyomva néha estefelé... játszok is rajta tán nem keveset, élő hátteret is kapott rendeset.
Lehet, az a titok nyitja, hogy rendesen kell etetni a kicsikét, én napjában többször is adok neki tápot, és úgy tűnik hálás érte... bár, én sem hiszem, hogy összefüggésnek kéne lennie, de nézzük kolléga példáját, 4 napig éheztette szegénykét, és majdnem meg is pusztult neki...
Egyébként, különböző merültségi szinteken merülhet lassabban/gyorsabban (persze csak a kijelzés szerint)...
-
TrueWhitee
tag
válasz
#84221696 #11569 üzenetére
Na, igen, egy hátulütője van a Pro-nak, hogy míg a 4X-nél nincs fizikai gomb, addig ennél már ott van az a böhöm nagy Samsung koppintás. Mondjuk, mire lecserélem majd a 4X-emet (kb 4-5 év múlva minimum
), addig úgy is jön még valami brutál LG telefon.
Szóval nem aggódok. Hátha addigra kiadnak egy új Nexust, de nem ilyen lekerekített, meg csúnya formavilággal.
-
-
Lac-coo
őstag
válasz
#84221696 #10283 üzenetére
Nem is az a bajom hogy van jobb meg rosszabb, nyilvánvaló hogy vannak, inkább csak így egyszerűen a minőség gagyi. Ha az lenne, hogy ez is álomszép, de mondjuk egy Samsung kétszer olyan jó, akkor az nem érdekelne. Nekem jóval olcsóbb telefonom volt előtte, majdnem fele annyiba került, de komoly visszalépés fotó-videó terén a 4X, ez az ami zavar .
-
Naras
őstag
válasz
#84221696 #9526 üzenetére
A G nem sokkal több, mint ez, azért persze sokkal erősebb HW, a képe is nagyon komoly lehet, elvileg nincs távolság kb. a kijelző, és az üveg között, meg az aksija is nagyobb, és jobb a fogyasztása... meg talán nem okozna problémát egy csomó appnál, hogy nem optimalizálták Tegra 3 - ra... de ennyi, amit fel tudnék hozni mellette...
Sokkal nem szebb, bár igen tetszetős... egyébként el tudom képzelni, hogy az LG is kitalált most magának egy Design - t, ami a mostani palettát is jellemzi, és e-mentén fognak tovább is menni, szal a G2 - ről bőven el tudom képzelni, hogy olyan lesz, mint a fentebb linkelt képeken. Samu is ráállt most egy design - ra, ahogy Apple is teszi már rég, úgy tűnik, most ez lesz a trend...
Szerk: az az XDA - s cikk csak a fentebb linkelt levelet idézi, szal mégis...
-
jooker82
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
válasz
#84221696 #9480 üzenetére
Hasonló élmények.Csörgés,beszélgetés rendben(madarasban is hallom az asszonyt rendesen fél fölött egyel hangerőn).Nekem youtube video közben rám szóltak,hogy hangos,de ez a nappaliban volt.Ami viszont remek:felraktam az anEq appot és vele a youtube és a tunein is remekül szól,sokkal jobb minőségben mint a zenelejátszó(fejhallgatón).Viszont ha a gpm-en bekapcsolom,akkor a gyári eq sokkal jobb.
igen semmi érdekes......
talán majd MWC után felgyorsulnak az események.....
-
eladogeppc
veterán
válasz
#84221696 #8704 üzenetére
Nem feltétlen azon van a hangsúly, amit firtatsz. De vegyük már észre, hogy a 4X HD mellett is vannak jó telefonok.
Kezdem nemszeretni ezt a felesleges LG imádatot.
! OBJEKTIVITÁS !
Nagyon fontos, hogy ne felejtsük el, ez nem egy hibátlan tökéletes telefon.
Van nagyon sok hibája - mint a többinek is - kamera, program támogatás hiánya, lassú os frissítés, kamera , stb...
Tehát többnyire nem ez a világ legjobb telefonja !
Azért ne feledjük el a legújabb ZTE Grand S , a ZTE Grand X In telefonokat sem, amik ezen árkategóriák.
Szeretem én is , imádom, de nem tudom miért , ez vonzalom, de az agyam nem azon kattog, hogy ez mennyire isteni készülék.Szerk: LG-kre amúgy nagyon jellemző a hanyag szoftver frissítés.
Most nem akartam, de szóba hozom, hogy régi kernellel hajtott ICS-ünk van. /kösz tegra/
Illetve azt se felejtsük el, hogy egy szutykos Xperia Neo V-hez mikor is adták ki az ICS-t ?
Ahaammmmm. Szóval ott nem kellett fényéveket várni. -
Naras
őstag
válasz
#84221696 #8113 üzenetére
Hát, én nem tudom... zsebemben nem karcolódott, meg máshogy sem...
Ezen is van pár mikro karc, de még előző tulaj vágta rá inkább, minimum skateboardozott vele a betonon, vagy nem tudom...
Én nem fóliázom, tokozom, így tetszik, ahogy van, majd meglátjuk milyen lesz mondjuk egy év múlva...
Nem szabad a zsebedben homokot, és egyéb kristályos szerkezetű dolgokat tárolni a telóval együtt, akkor nem lesz gondIgaz, kinéztem egy tokot, lehet berendelem, de aztán meg is válok tőle, ha nem tetszik... lesz itt rá vevő, úgy érzem, ha mégsem...
-
Urby66
aktív tag
válasz
#84221696 #7991 üzenetére
A hangszóróval van valami. Telefonálás közben hallom, hogy gerjed, mint amikor egy rádió, vagy hangfal mellett csörög a készülék. Csak 2G hálózatokon és halkan csinálja, de baromi idegesítő volt.
Ráadásul kiszúrtam egy porszemet is a kijelzőn, azt hittem pixelhiba, de "szerencsére" nem.Helyette most egy Nokia C1-et kell használjak, hát most úgy gondolom inkább ciripelt volna a fülebe a 4X.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
#84221696 #7751 üzenetére
Az asszony két dologra használja a telót,pihenteti és beszél rajta.Mivel céges a kártya ezért szokott csacsogni pár órát üzleti ügyben.A kis ütésálló baltafonja(samu) két hetet bírt ki nála,de abban 2000ah aksi van.Úgyhogy jó eredménynek számít,de ez sztem annak köszönhető,hogy a kijelző vajmi keveset világít.
Autóstartóból én megvettem a mezei hama csomagot(3500,- a madarasban),amiben van cuppanós,rostélyos,és ragacsos verzió is,vmint 11cm-ig befogad bármit.Csak mivel flexi a tartója,rázós úton vetekszik egy vibrátorral mozgásban.Kicsit nehéz olyankor leolvasni a kijelzőt(már tornáztatom a szemem
).
-
firemanus82
senior tag
válasz
#84221696 #7757 üzenetére
Az Optimus Black tartóm csörgött, zörgött. Az új baromira "csendes" és komfortos. A szellőzőrácsos biztosan picit zörög és könnyen le lehet törni, mellesleg (tudom izlések és pofonok) rondácska...
..de biztosan olcsóbb is
Wolruf - nekem a szélvédőn is fűtött mert télen használom az szélvédőfűtést.
-
quint
aktív tag
válasz
#84221696 #7334 üzenetére
Az előzőben említett linken a leírás és az oktatóban bemutatott kezelhetőség fogott meg. A hardver gyengeségeit (lencse, ccd chip) átugrani persze ez sem tudja, de sw oldalról legalább azt csinálja, amit mondok neki. Már az is egy óriási előny, hogy a fókusz nem mászkál össze-vissza. Nekem eddig bejön
-
toto0569
addikt
válasz
#84221696 #7334 üzenetére
Hála az LG-nek ez a telo alapbol gyors és nem biztos,hogy szükségünk van mókolásra.Az SII-nél megszokott volt,hogy heti 2-3 rom cserélt helyet a telon,itt nincs miért növelni a sebességet,nekem minden jól megy.A mókolt romok pedig mindig tartalmaznak hibát,ez már tapasztalat...az elöbb ment egy pm. ott nem 900Ft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megújult a PROHARDVER!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Háztartási gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged