- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
djozsi
senior tag
válasz
toto0569 #23179 üzenetére
Pontosan milyen hozzáértésbeli hiányra utal az, hogy a telefon több felhasználónál is kegyetlenül belassul gyári állapotában 4.1.2-es ROMmal?
Nem értem, miért kell egy VALÓS probléma miatt elkezdeni személyeskedni és lenézni azt, akinek problémája van egy termékkel, ráadásul nem önhibájából, hanem azért, mert az rossz minőségű.Szerintem inkább örüljél, hogy Neked nincs ilyen gondod és fogadd el, hogy nem tökéletes ez a gyári ROM ahelyett, hogy mindenkit lefogalmatlanozol, aki kevésbé szerencsés Nálad.
Csak 1 hónapot volt türelmem visszatekerni a topikban, szóval szerinted mindenki ezek közül nem ért hozzá "annyira"?
"
4xhd tulaj vagyok. Jó kis teló, de pár dolog zavar. Mennyire normális, hogy megakad a működés képernyő görgetés, vagy menübe lépés közben? Mármint több, mint 1 másodpercig. Van, hogy megy a kis "gondolkodó kör" egy ilyen egyszerű műveletnél. Van, hogy pl a menübe lépéskor beragad az ébresztőóra ikonja, azt nézegetem másodpercekig, utána jutok csak a menübe. sokszor az ikonok jobbra-balra görgetése is darabos, majd miután körbeértem, normális lesz. Nem csúcs hardver dolgozik benne, de talán ennél gyorsabb működés lenne elvárható.Gyári 4.1.2 van rajta, nincs teleszemetelve, 2 hónapja volt factory reset.
""
A múltkori sim-es bénázásom közben felfrissítettem a telót LG mobile support tool-lal 4.1.2 20b-216-30 -ra, de már bánom. Nagyságrendekkel lassabb lett és alapból több memóriát is fogyaszt.
""
Bele untam a 4.1.2 gyári szofter lassúságába.. Bootloadert, hogyan nyitok?
""
ZTE Blade 3 -ról váltanék..alapban meg vagyok elégedve a sebességével, viszont tegnap amikor "beköltöztem" a telóba a programok telepítésekor nagyon belassult, olyan mintha elfogyott volna a ram benne.
""
Gyári rom, van rajta 4.1.2Az szokott igy laggolni
Gyári rom jó/elmegy ezt leszámítva hogy ha telepitgetsz akkor a lancher az be be akad rendesen. De kis idővel észhez tér(vagy nem)
""
A 4.1.2 egy idő után nagyon belassult nekem, olyan is előfordult hogy miután Chrome-ból visszamentem a főképernyőre, több mint 10mp volt mire bejöttek az ikonok és az időjárás widget.. (MLT le volt tiltva, szóval az se segített)
""
Sziasztok! Egy LG 4x HD büszke tulajdonosa vagyok! 3-4 hónapja nyúzom! A problémám az vele vannak benne ezek a mikrolaggok, de ez egy 4 magos ketyere! Miért vanez?! A telefon frissítve lett 4.1.2-re +root. Minden app killelve mégis laggok vannak!
""
4.1.2 van raja és kezd nagyon elegem lenni az iszonyat lassúságából. Segítsetek légyszi!
" -
pulutodurumo
őstag
-
badamka89
csendes tag
válasz
toto0569 #22552 üzenetére
Leszedtem és telepítésnél kiírja hibaüzenetként hogy az LG united mobile driver 3.08.001 verziója már telepítve van. A 3.7.2.0-t ha felakarom tenni akkor a másikat töröljem le.
Amikor rádugom a telefont és jobb alsó sarokba jönnek be sorba a buborékok, amikor elér oda hogy MTP akkor felugrik egy ablak és abba írja hogy az LGE android mtp device-t nem lehet telepíteni. A telefonon mit válasszak ki az usb kapcsolat tipusánál? -
pulutodurumo
őstag
válasz
toto0569 #22379 üzenetére
Nem, csak annyi a gondom, hogy most két superuser progim van. A chaisdd féle és amit a clockwormodosok csináltak. A root kérelmeket most a clockworkös kezeli. A másik bekavarhat? "Összeveszhetnek"? Azért szeretném a CWM-félét használni, mert naprakész és abban nincsenek letiltott, fizetős funkciók mivel nyílt forráskódra épül.
-
TrueWhitee
tag
válasz
toto0569 #22352 üzenetére
Jaja, épp most néztem, hogy a Mozaik XS díjcsomagomhoz:
Kezdőrészlet: 16 990 Ft
Törlesztések: 11 X 10 660 FtJövő májusban jár le a hűségnyilatkozatom, majd akkor lehet beruházok én is rá, sőt, biztos, csak legyen még akkor, ne úgy, mint a 4X... Aztán vehetem meg kp-ban egybe kártyafüggetlenül. Mondjuk a részlettel együtt is necces az ár, mert családbarátért fizetek ~6000-ret+3200-at az előfizetésért, meg még most 10660 lenne.. Na, jövő május/júniusra majd lemegy az ára..
-
TrueWhitee
tag
válasz
toto0569 #22350 üzenetére
A CM kék.
Amúgy, ha lenne felesleges pénzem, akkor én is megrendelném szívem szerint. Amúgy merre vetted? A német médiában "csak" 140e, habár a futár még rájön, de így is olcsóbb, mint itthon. Ah, de irigyellek. Viszont, ami késik, nem múlik.
Csak fél évek kérdése...vagy évek..
-
nemo007
tag
válasz
toto0569 #22328 üzenetére
de valakinek meg működött
am annyit nyomkodtam hogy elindult a kdz update ujrainditotta a telot aztan megint eddig nemlattott kép fogad..
lg logo utan egy ablak hogy Notice és egy telefon belőle kábelek és egy piros kéz.. gondolom ne huzzam ki :'D
csak az baj hogy ezt egy jó 5perce mutatja -
gipsztigris
addikt
válasz
toto0569 #22115 üzenetére
-Szerintem a "friss" emberekkel qrvára összekeversz!
-A beállításokkal nincsen gondom sem ennél a telefonnál sem másiknál. Kérdéseim voltak, vannak, lesznek, de itt a fórumon és nem pedig privátban.
-Jaa! És sem most, sem máskor nem oktattalak ki, legfeljebb segítettem privátban, ha jól mléxem. -
gipsztigris
addikt
válasz
toto0569 #22112 üzenetére
Csak, hogy ne haljak meg hülyén elmondanád, hogy szerinted mihez is kell hozzáértés? Illetve milyen "nemhozzáértésre" gondolsz konkrétan?
Mert ha értek hozzá -asszem valamicskét konyítok az androidhoz (is)- akkor nem fog annyira merülni az akksija, vagy szebb képeket fog csinálni?
GPS-el semmi gondom, igazából a kamerával sincsen, mindkettő teljesen átlagos. A készülék nagyjából hozza egy négymagostól elvárt szintet, de azért nem kell templomot emelni neki és nem kell leug@tni azt aki úgy vélekedik, hogy nem ez a legjobb telefon a világon.....szerintem. -
Ricsko :D
aktív tag
-
alfaromeo33
aktív tag
válasz
toto0569 #21542 üzenetére
Semmi olyat nem tiltottam ami kapcsolatos a képekkel. Amúgy TB-t sosem használtam, most rá néztem de elég bonyolult a rengeteg opció miatt. Vixont akkor is eltűnt a háttér mikor d/f után még semmit nem tiltottam csak beállítottam és a progikat vissza telepítettem. De könyörgöm, semmi olyan extra progit nem használok. Max a Camera360. Agyfaxt kapok már a fekete háttértől! 4.3nál kisebb romot nem akarok, sok-sok bóvli romot meg nincs kedvem végig próbálni az XDA-ról. Ezen legalább minden működik tökéletesen a hátteret kivéve ami önkéntesen eltűnik és csak resettel hozható vissza! A Cyan 4.3aknak mi a hibája? Vki aki azt használ, Írja már le legyen szíves! Már két napja szenvedek ezzel a háttér kérdéssel és ma már az agyvérzés közeli állapotba kerültem. Ma még lesz egy szétvert 4X HD
-
alfaromeo33
aktív tag
válasz
toto0569 #21540 üzenetére
Semmi! Az az ikon egyébként a Google+ ikonja volt a program előzmények oldalsávjában, de le volt tiltva már. Vixont azóta komplett újra zettem a romot is és miután belaktam és beállítottam, megen behalt a háttér! Vixont a ROM topikjában a 22oldalot végig bogarásztam és másnak nincs ilyen gondja vele! Ebből az következik h a programjaim közül vmelyik akad a rommal vagy a beállításoknál bugosodik a dolog. Ezt azonban kiszűrni
-
alfaromeo33
aktív tag
válasz
toto0569 #21537 üzenetére
Igazából nem hinném h a backup csinálja a bajt! Elsőre mikor jelentkezett ez a dolog akkor csak egy icont nyomzam meg! Nem értem h egyáltalán hova tűnik a háttér.
Csak élőt jelenít meg, az meg kell a kutyának, na de a full fekete háttér is elég ocsmány! Nem lehet ezt vhol a systemben kókányolni? Vmi fájl veszhet el vagy csak vmelyik .prop-ban kéne egy sort átírni vagy bármi?
Azért erőltetem mert amúgy kegyetlen jó ROM -
Quqesz
nagyúr
válasz
toto0569 #21261 üzenetére
Akkor addig is olvasgasd ezt:S4 vs LG G2
"én olyan bizonytalan vagyok doktor úr..."
-
Mark21
tag
-
-
Naras
őstag
válasz
toto0569 #20991 üzenetére
Hát, ez a Lenovo kamera elég pofásnak tűnik...
Nah, ez is kiakadt, és szürke képet csinált... nem tudom mi van vele, lehet valami más lesz a gond, ami itt is, és a Focal - nál is előjött, talán a vaku, vagy a galéria, mert pl. most azt írta, hogy a kamera és a galéria leállt, és abban a pillanatban száll el, amikor a kép átmenne a képtárba (van egy ilyen animáció ugye)...
-
Naras
őstag
válasz
toto0569 #20978 üzenetére
De nekem a kép készítése után meg is döglik, kb. minden alkalommal, sőt... az jellemző?
Zöld képeket egy darabig a 10.1 - es CM kamera sem tudta kezelni, de aztán megcsinálták...
Na mind1, remélem majd ez is jó lesz, végtére is, ezek még csak Nightly - k, fene tudja milyen messze vagyunk a stable verziótól...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Gurulunk, WAZE?!
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Egyedi ékszerdobozka
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest