- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
válasz
swordfish666 #22442 üzenetére
Ha ilyen progikat használok, azok mennyire megbízhatóak, lévén az aksival mahinál kicsit félek nehogy éppen az ellenkezőjét érjem el vele, mennyire megbízhatóak az ilyen Akku saver alkalmazások?
-
toto0569
addikt
válasz
swordfish666 #22444 üzenetére
tegra 3... azért
-
csanadu
csendes tag
válasz
swordfish666 #22423 üzenetére
ez talán segitség lenne!
http://www.batteryupgrade.hu/shopBrowser.php?assortmentProductId=24878619&shopGroupId=0#/assortmentProductId/24878619/shopGroupId/0
-
Zsolto
őstag
válasz
Szia! Ez egyyáltalán nem off hsz, nyugodtan írhattad volna feketével
Sajnos én is ezt tapasztalom, ez ennyit bír, ha használod. Merül, mint a nyeletlen balta. Sokat elmond a dologról, hogy lassan két hete, SIM nélkül, repülős módban ül mellettem az asztalon, és ha rajta van a WiFi, hogy tudjon szinkronizálni, akkor is 5%-ot merül óránként. Ha nincs rajta a WiFi, mint most éppen, akkor 15 óra alatt merült 50%-ra, az is 3,3% óránként. Ha benn van a SIM és úgy szinkronizál, akkor 6-8% óránként, de néha 10% is megvan. Ha pedig kézbe veszem, játszom, netezek, levelet írok, akkor még több. Azt hiszem, ezt a Tegra3-as chip rovására szokták írni, ami nagyon melegszik, ergo rengeteg a hővesztesége.
Én a GSAM Battery monitorral stresszelem magam, az pontosan kiírja, hogy alakult a fogyasztás. Nagyon idegesítő nézni, nem is tudom, minek figyelem
-
Illusion1010
senior tag
válasz
Sajnos ez az akksi ennyit tud, én néha kétszer - háromszor is töltöm egy aktívabb napon...
Nem nagyon lehet többet kihozni belőle. -
Quqesz
nagyúr
válasz
swordfish666 #21011 üzenetére
általában nálam az iso át van állítva 100-ra,a többi auto üzemmód,de ha nagyon kékes a fehéregyensúly,akkor szoktam változtatni rajta.A felbontás is full mindég.A Lánchidas képnél pl csak az iso volt 100-on,a többi auto....sötét helyen szoktam még a fényerőt növelni,nem az iso-t.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
swordfish666 #21011 üzenetére
Miért lesz jobb ha tudod ezeket az információkat? Minden helyzet egyedi, így minden helyzet más beállítást kíván, hiába mondja meg ő miben fényképezett, lősz így 2 képet, és azt fogod mondani, hogy neked ez nem jó így.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
swordfish666 #20957 üzenetére
Azt sem tudjuk mi a különbség az A és a B között...
Egyrészt. Másrészt sehol nincs hivatalos C, amiben van magyar is.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
swordfish666 #20955 üzenetére
Lehet, hogy hozzá kellene adni plusz opcióként, jobbra - balra scrollozható az a sáv, bővíthető, nem teljesen fix.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
swordfish666 #20949 üzenetére
itt tudod leellenőrizni,de a v20b a legfrissebb ami kijött euban...a play music a v20b óta van benne a rom-ban
mobiladat-->menügomb-->pipáld ki a wifit és ott leszmás
no ez érdekes árazás szempontjából:[link] -
siletto
tag
válasz
V20C a legujabb. Nekem most cyanogenmod van rajta, de szerintem én is visszatettem a gyári, mert most olyan mintha a régi 5800mat tologatnám. Akad meg fagy összevissza. 10.1.3 rc2. Még rosszabb mint a 10.2
Ui. : Melyik v20c-ben van magyar? A törökben?
-
lbalog01
tag
válasz
lentebb láthatod, hogy nekem pl a V20C van fent, ami valószínűleg újabb..
Ezt próbálta már valaki: [All in one toolkit] ?
-
DirectorX
tag
válasz
Mobiladat--menü gomb, ott lesz az.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
swordfish666 #20932 üzenetére
kijelző időben eddig a srácok max 4h-ig mentek el,ami azt eredményezi,hogy ha folyamatosan használod a kielzőt,akkor sűrűn kér enni....sajnos nagy kijelző,4 mag,3G az sokat tud fogyasztani.Nem a telefon hibás,csak ennyit tudnak az ilyen típusú telefonok...mostmég....ajánlom a kijelző autóforgatás ki/be kapcsolását+ Toto kolléga kicsit feljebb jelzett módszereit(20920 hsz:háttérf,gpu ) és ha nem kell a 3G,akkor a 2G használatát+gps,BT kikapcsolását,ha nem kell.Ha navit használsz,akkor van amelyik többet(rigo)és van amelyik kevesebbet(nyavigony) fogyaszt,ezt is gondold át.
-
szonti
aktív tag
válasz
swordfish666 #20932 üzenetére
Üzemidő nekem ált. 1 nap. Tehát nap végén töltőre szoktam tenni mert 20-30% töltés van benne. 2-3 óra net meg játék 3G kapcsolat, folyamatos szinkronizálás. Kijelzőidőben ha netezek vele 3G-n gyári böngészővel kb 3 óra 30 perc-et bír.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
swordfish666 #20929 üzenetére
nincsen baj,4-5 feltöltés után beáll rendesen.Nekem kb másfél napot bír(3g,3widget,5mail szinkron)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest