- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfaromeo33
aktív tag
válasz
alfaromeo33 #21547 üzenetére
Köszónöm az ötleteket! Megoldódott.
Végülis az jött ki, hogy a kezdőlap beállítások közül vmelyik okozza a hibát. Azt most nem bántom és nagyon jó a teló! Mármint amennyire jó tud lenni.az érintős gombsor az alján még mindig hulladék, gondolom az soha nem is lesz jó! A piktogram mellett 10km-el is érzékel ami sokszor eredményezi, hogy mikor írok akkor szóközöknél home gombot sikerül nyomni
Én ajánlom ezt a Mokee 4.3 romot. Jobb a gyári szerencsétlenségnél! -
Quqesz
nagyúr
válasz
alfaromeo33 #21547 üzenetére
sztem is teljesen szűzre rakd a rendszert,aztán egyenként rakj vissza mindent és lehet meglesz a bug....
-
Blackhammer
csendes tag
válasz
alfaromeo33 #21543 üzenetére
Lehet, hogy valami bugot elmentett a belső SD-re.
Nem árt egy full formatot kipróbálni, hátha az megoldja. Formázd le a belső SD-t. -
toto0569
addikt
válasz
alfaromeo33 #21541 üzenetére
Valami galériához kapcsolódó dolgot nem tiltottál le?Vagy ha jegeled TB-vel akkor az telepítés után ugyan úgy jegeli.
-
toto0569
addikt
válasz
alfaromeo33 #21539 üzenetére
Én nem azt mondtam,hogy az csinálja a bajt.TB-vel kb 10 perc belakni egy új rendszert.Akkor nincs baj, ha mindig van rendszer/app/ és adat mentésed.És ha újra megérinted az ikont?
-
toto0569
addikt
válasz
alfaromeo33 #21536 üzenetére
Dupla lett...
-
toto0569
addikt
válasz
alfaromeo33 #21536 üzenetére
Máskor Titanium Backup-al is csinálj app és adat mentést.
-
toto0569
addikt
válasz
alfaromeo33 #18353 üzenetére
Defense szokott ilyet csinálni.Nekem is csinálta,a biztonságos alkalmazások közé kell rakni.
-
toto0569
addikt
válasz
alfaromeo33 #18236 üzenetére
Az így messze van.Lehet,hogy a system formázott valamit a partición és ezért nem találja.Hard reset?
-
toto0569
addikt
válasz
alfaromeo33 #18231 üzenetére
Merre laksz?Hátha valaki tud neked segíteni...Mert így nehéz rá válaszolni.
-
toto0569
addikt
válasz
alfaromeo33 #18229 üzenetére
Melyik KDZ-t raktad fel?Mert kettő van...esetleg du.-n
elküldöm,vagy valaki dob egy linket neked sz.gépről...XDA 4X HD development...nézelődj ott. -
alfaromeo33
aktív tag
válasz
alfaromeo33 #18136 üzenetére
Mindent újra raktam már a sz.gépen, de semmi. Most sem látja a telefont a KDZ. Arra viszont rájöttem, hogy egy driver nem ment fel, pedig telepítve van az LG United Driver. Ami hiànyzik az vmi LG Composit USB driver vagy vmi hasonló. Próbáltam letölteni, de minden az LG oldalára visz. Ott meg semmi ilyesmit nem találok. Söt még a P880at sem. Vmi ötlet esetleg??
-
Noys187
tag
válasz
alfaromeo33 #18065 üzenetére
Dehogyis!
Hang le gombot nyomvatartva rádugod a gépre és felteszed KDZ-vel aV20a-t, vagy ha V10h volt rajta, akkor azt húzod újra!
Vagy még próbáld meg az All In One Tool-al újratenni a gyári Recovery-t.
-
batai15
félisten
válasz
alfaromeo33 #18062 üzenetére
mondjuk előtte nem ártott volna a bootloader nyitás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged