- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
annamary87
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémàm van,h 3 hete egyszerüen eszi a telefonom az akksit.Elöször azt hittem akksi probléma,de nem mert vettem bele újat és azzal is csinàlta.Újra raktam a szoftvert és azzal is eszi az akksit.Tud valaki segìteni h mi lehet a probléma?Vagz valami ötlet h mit csináljak még?
Elöre is köszi!!! -
annamary87
csendes tag
sziasztok!Segítséget szeretnék kérni.1 napról a másikra tönkrement az akksim,alig bír ki fél napot.Tudnátok segíteni abban, hogy milyet vegyek bele gyárit vagy utángyártottat?Mi a véleményetek a 3500 mAh-ről?Illetve honnan tudnám megrendelni?Köszönöm a segítséget előre is!!!
-
annamary87
csendes tag
-
annamary87
csendes tag
2 telefont smartfasheltem este.Az egyik tökéletesen működik az enyém behalt.Ez magas nekem.
-
annamary87
csendes tag
válasz
Rickenstein #33413 üzenetére
Letöltöttem és rendszergazdaként futtatom.De valamiért nem jó.
-
annamary87
csendes tag
sziasztok!
Tegnap este smartflash-el rátettem a telóra a v28g-t.este minden okés volt vele, aztán mikor reggel bekapcsoltam nem volt hálózat.Aztóta is azt próbálom helyre rakni de semmi.Már a smartflash közbe is hibát ír ki..
Aki tud kérem segítsen!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest