- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicamuso
tag
Sziasztok, kérlek az alábbi kérdésben segítsetek.
A szeretett Optimus 2x-em mostanában nem minden esetben ha felrakom töltőre, fogja magát és teljesen lefagy. Nem reagál egyáltalán semmilyen gomb nyomásra. Ilyenkor szétszed, töltő kiszed és újraindítás után minden működik rendesen.
Okozhatja ezt a töltő hibája, vagy mi lehet a probléma???
Előre is köszönöm a választ, kellemes hétvégét! -
vicamuso
tag
141 órája megy a teló mióta felraktam ics-t. Semmi problem eddig. Wi-fi atomgyors. Soha nem kell semmi progi indítására várnom. Egyetlen dolognál gondolkodik 1msp-t ha a hivásinfókba megyekbe. Akksi is ua mint GB alatt. Official telepítővel raktam fel. Olyan mintha új telóm lenne.
Szerk: az időjárás wigetet cseréltem le mert nem tetszett meg hülyeségeket mutatott a régi accuweather sokkal jobb volt. De leszedtem az idökép félét nekem tökéletes nem zabál memot sem. Ja vice city is pattentül fut nincs sötét képernyő. -
vicamuso
tag
válasz
Pr0GrEsSiVe #35297 üzenetére
szia,
hivatalosan rá lehet rakni, nekem sikerült, mióta megjelent a HUNGARY OPEN is bár nekem független a teflon.
függ, hogy milyen a készüléked (értemitt GERMANY, EURO OPEN) , hogy függő-e, ha függő akkor még várnod kell, ha itt jól olvastam korábban.szerk: ha hülyeséget írtam sorry
-
vicamuso
tag
válasz
Laca007 #35289 üzenetére
Sziasztok,
én is csak azt tudom mondani, hogy a ofisöl telepítővel felrakott v30a-nak nálam sincs semmi baja.
Persze sokat olvastam minden készülék más, eltérő függetlenül mindentől.Véleményem szerint ehhez az is hozzátartozik, hogy kinek mi a jó a tökéletes a lassú a gyors és ki mennyire szereti hackelni a handyjét
Mindenesetre én teljes mértékben megvagyok elégedve EDDIG a gyári v30a-val.
Alapvetően a GB alatt sem volt sok problémám, a memória ott is mindig 100MB felett volt, az alap dolgokra amire használva volt megfelelő volt. (a Wi-fi működés idegesítő volt mondjuk ezt megjegyezném, emiatt kellett csak többször újraindítani a telefont)
Pacsi, továbbra is maradok tisztelettel és olvasom a CM és többi "főzelék"
fejleményeit.
-
vicamuso
tag
válasz
atti1848 #34986 üzenetére
köszönöm atti!,
egy utolsó kérdés, ha windowson belül áthuzom a belső sd telefon tartalmát a gépre, majd ha megcsináltam a smartflashhel a dolgokat és visszamásolom az jó megoldás-e vagy a pc suittal kell bizt mentést csinálni?
Köszönöm srácok mégegyszer mint full kezdő ha ma már nem is de holnap délután neki vágok
köszi
-
vicamuso
tag
sziasztok, kis helpet kérnék.
Próbálom telepíteni a v30a-t, a kdz lg-s telepítő plusz widows enalbler 1.1-el, de sehogysem sikerül, ez a winfos egy idő után kiírja h a program leállt...és a telepítő nem is tud végig futni mert leállítja a programot....
hogyan tudnám elérni, hogy ezt ne tegye.valamit lehet nem jól csinálok.
windows 7 van a gépen...előre is köszönöm, üdv
-
vicamuso
tag
LG official frissítőbe, már nincs is ott a EUROPE OPEN-nél a v30a, se a HUNGARY-nál
mindenhol a v20s a legfrissebb
nekem mégis v20r van fenn és azt írja ez a legfrissebb.
tudom, hogy mindenki gagyizza ezt az official frissítőt, de mi lehet most az ok, 2 órája még ott volt a v30a
ez érdekes azért
-
vicamuso
tag
válasz
god992 #34771 üzenetére
ezzel most felcseszett, minden tehetek fel megint programot... komolyan berágok aztán eladom én is mint itt sokan mások, egy ismerősöm jól a mondta az lg nem tud csak hűtőt meg mikrót gyártani ahhoz nem kell frissítgetni.... viccc az egész...nem is tudom miért reménykedtem....
más:
valakinek sikerült felvarázsolni????? v20r-e nekem most az írja ki h ez a legfrissebb... -
vicamuso
tag
no most dobom el a francba feltette a v20r-t...... mi ez wtf...
-
vicamuso
tag
nekem nem írja ki, hogy mi lenne a frissítés csak a frissítés gombra nyomás után kiirja h az adatok elveszhetnek, majd az elemzés résznél, fél perc számolás és 30%-nál kiirja h kommunikációs probléma a teló és a pc között na ilyenkor mi a helyzet
hoho ice cream sandwich verzióra frissítés
-
vicamuso
tag
válasz
Psychonaut #31029 üzenetére
Köszönöm és Naras-nak is a választ.
Nem igazán látom még át teljesen, (Kernel, ROM stb stb ) ezért tettem fel a kérdést kutatni ezek után pedig nem igen volt időm.
-
vicamuso
tag
sziassztok,
ha kijön a cm 10 a kérdésem, hogy stock gyári rommal megy-e.
lehet hogy hülyeséget kérdeztem, de nagyon magas még nekem ez a frissítgetés.illetve ha hétvégén valaki felrakja a cm10-et ír egy beszámolót vagy akár privátban hogy érdemes telepíteni, egy sörért mondjuk
kösziii
-
vicamuso
tag
Sziasztok,
v20q alatt nektek előfordul-e, hogy a WI-FI beállításnál, nem csatlakozik és kiírja, hogy Hiba
Egy újraindítás után megoldódik a dolog, csak kicsit zavaró ez így 1-2 hetente csinálja? Lehet valaki kérdezte már ezt korábban
Illetve lehet az nem teló problem, de a Hitelesítésnél meghal és Nincs kapcsolat üzenetet kapok...ICS-el kapcsolatban egyébként nevetséges, hogy a SU660 ua mind a P990 és előbb ki jött rá... No Comment.
-
vicamuso
tag
Kedves telefontársak!
Köszönöm az eddigi válaszokat,. a képernyő villogtatás megszűnt.
Újabb kérdésem lenne, nem tudom Ti tapasztaltátok-e, de ma nagyon ideges lettem majdnem megröptettem a telót
A probléma:
1, WI-FI-n ha elkezdek letölteni a Market-ből szinten használhatatlanná válik a telefon annyira laggol, belassul, tehát amíg tölti az app-ot nem tudok semmit sem csinálni szinte a telefonnal.... szerintetek erre mi a megoldás, mi okozhatja... nKicsit idegesítő, hogy a párom LG-P550-ese nem csinál ilyet pedig gyengébb telefon ha azt nézzük....
2, Ha elindítom a WiFI-t elég lassú míg megtalálja a mentett kapcsolatot... sőt néha nem is találja hanem automatikusan kikapcsolja a WIFI-t, történt már kifagyás is..... Nem tudom nálatok szokott-e ilyet csinálni....
Köszönöm a válaszokat !
Jó hétvégét!
-
vicamuso
tag
Sziasztok,
Olvasom több embernél ezt a villogást, hogy fel villan a kezdőképernyő, ezt nállam is játsza a telefon kb 1 napig utána abbahagyja majd pár nap után újra visszajön...
Nekem ezt v20q óta csinálja, valóban rettentő idegesítő, főleg éjszaka félálomba
Esetéeh valaki talált erre megoldást?
-
vicamuso
tag
sziasztok,
ismét egy kérdésem támadt, Ti találtatok olyan kijelző fóliát ami nem csak a képernyő vonalában rakható fel hanem az egész kijelzőt, tehát a lekerekedő részét is védi!
hülyee kérdés de van 2 fóliám egyik se a teljes kijelzőre van csak az érintőképernyőre meg panelra....vagy ne tegyek rá fóliát és hiba meg van oldva
köszi az ediggi választ is meg ezt is.
-
vicamuso
tag
válasz
wolruf #25024 üzenetére
wolruf Köszönöm a választ, kiirja azt is, üzenet küldésnél, amire te gondolsz, hogy fogadott vagy küldött... lehetséges, hogy valamelyik app internetre akar menni???? csak wi-fit használok adatforgalom ki van kapcsolva
ezzel a Tweak peak-el kapcsolatban tud valaki segíteni?
Gondolom volt róla szó utána olvasok, csakhát hátha valaki csipőből tud válaszolni.Köszönöm..
-
vicamuso
tag
Sziasztok,
Nekem gyári minden raja feltettem a v20q-t eddig jól szuperál leszámítva ey - két dolgot.
PL: a kijelző néha magától felvillan 2 msp-re, ezt eljátsza 2szer 3szor.. nem tudom mitől lehet esetleg Ti?
A másik, hogy kapok minden üzenet írásnál meg telefonhívás előtt egy kis üzenetet ami felvillan, hogy a "A hálozat nem elérhető"
közben hála égnek minden működik...
nem zavaró csak picit.
Illetve kérdés, hogy ezt a Tweak Pack-et v20q-hoz csak root-olt kkészülékre lehet feltenni avagye z hogy működik. ÚJ vagyok még...
Köszönöm...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Béta iOS-t használók topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest