- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry3
őstag
-
harry3
őstag
válasz
#99499520 #43650 üzenetére
Van hozzá widget. Ha kilépsz az alkalmazásból, csak megérinted és hibernálja azokat az alkalmazásokat, amik a listán vannak.
ICS-et használok, nem tudom, hogy melyik az a CM, aminek jó a ram kezelése.
A build számot a beállításokban meg kell érinteni hétszer és előjön. -
harry3
őstag
válasz
harry3 #43648 üzenetére
Akinek esetleg úgy tűnik, hogy a telefon nem megy le deepsleepbe próbálja ki, hogy kiveszi az SD kártyát. Bár nekem úgy tűnt, hogy lemegy annak ellenére gyorsan merült: az SD kártyával van valami vagy beakadt a médiaszkennelő vagy nem szeretik egymást. Kipróbáltam egy másik kártyával és minden tökéletes. Gondoltam leírom, hogy érdemes ilyenkor ezt is megnézni, nem csak az alkalmazásokat.
-
harry3
őstag
válasz
MP_Skywalker #43640 üzenetére
Bár 8-as menüpontot még nem használtam, de ebben az esetben szerintem nem működne, elvileg akkor enged tovább, ha a telefon már frissítve lett ICS-re, de ez nem történt meg, mert GB van fent.
4-es menüpont, így a telefonról minden törlődik és utána tisztán lehet telepíteni. -
harry3
őstag
válasz
MP_Skywalker #43637 üzenetére
Szerintem az a gond, hogy a 2.3.7 régi bootloaderes, viszont a 3.8.9 új (illetve a PA is), azért nem indul el.
Az AIOT-tel a telefont újra kellene particionálni új bootloaderre és utána kellene telepíteni.Szerk.: Megelőztek.
-
harry3
őstag
Pedig már van. A kamera és a hotspot nem működik, illetve a CM10.1-es hibák jelen vannak.
-
harry3
őstag
válasz
#99499520 #43544 üzenetére
Ugyan az kell, csak a harmadikat kell letölteni(cm10.1-lge-camera).
-
harry3
őstag
Megjelent új BL-re a CM10.1, végre javítva lett a fényerő szabályozás és a legújabb Kowalski kernellel jön.
Portolt kamerával szerintem már egész jó. -
harry3
őstag
válasz
#99499520 #43518 üzenetére
A hivatalos CM10.1-ben még mindig baj van a fényerővel, nem lett javítva, pedig eléggé komolynak mondható a többi bughoz képest. A másik a kamera, pedig már van tökéletesen működő port, amit talán bele lehetne építeni, de más ezeknél a hibáknál kisebbeket folyamatosan javítják, ez a kettő leragadt.
-
harry3
őstag
válasz
#99499520 #43504 üzenetére
Gondolom május 14-i verziót telepítetted a romból, a Kowalski-ból a legfrisebbet kell (126), mert az általad flashelt verzióban kijelző fényerő vezérlése nem jó, de a későbbiekben javítva lett. Ha továbbra is pörög a processzor és vannak alkalmazások telepítve, lehet hogy valamelyik beragadt.
(#43505) kurion: Pár hozzászólással fentebb megtalálod a leírást.
-
harry3
őstag
válasz
toth87 #43498 üzenetére
960x800
A fentebb linkelt AIOT-tel kellene újraparticionálni(ahogy írtam) és utána mehet vagy egy főzött rom vagy egy gyári, gyári esetén Smartflash-sel kell telepíteni.
Én még ajánlanám kipróbálásra a Django-féle romot vagy az Optix-et(nem gyári kernellel), ezekben a legtöbb hiba javítva lett és optimalizáltabbak. -
harry3
őstag
válasz
radirr85 #43492 üzenetére
AIOT
4-es menüponttal újra kellene partícionálni a telefont attól függően, hogy GB(régi BL) vagy ICS(új BL) alapú romot szeretnél, majd amikor kéri az SD fixet végrehajtani az utasításokat és utána mehet a CM flashelése(a választott BL-nek megfelelő).
Timeout error úgy küszöbölhető ki, ha visszateszed az akkut, a start gombra való kattintás után. -
harry3
őstag
válasz
#99499520 #43488 üzenetére
Gapps csomagot a CM oldaláról kell letölteni és flashelni a 10-es verzióhoz valót.
A bluetooth-t nem próbáltam, de a changelog alapján működnie kell. Az SD kártya problémát szintén nem tudom, talán próbáld másik fájlkezelővel.
Az 05.14-i verziót töltötted le, abból is a fixed-et? (Look Ma! No Hands!) -
harry3
őstag
válasz
pach-adams #43484 üzenetére
De az nem CyanogenMod.
-
harry3
őstag
válasz
pach-adams #43476 üzenetére
De az 10.1-es.
-
harry3
őstag
válasz
andriska0725 #43474 üzenetére
Szerintem a CM10 "Look Ma! No Hands!" Edition.
-
harry3
őstag
Valaki nem jelentkezett a legújabb tonyp rom tesztelésére? Eléggé zárt, annak ellenére, hogy az előző romnál azt mondta, hogy jó volt, hogy sok ember tesztelte.
-
harry3
őstag
Igazán nincs mit.
(#43410) david_97: Már az alap Google alkalmazások működtetése is problémás a CM10.1 esetében, azaz hiába van új funkció, hacsak meg tudják oldani, mint a non-NEON Gapps esetében. Azt írták, hogy valószínűleg egyre több alkalmazás lesz ilyen, azaz nem csak az általad írt dolgok hiánya lesz érezhető.
-
harry3
őstag
-
harry3
őstag
válasz
Meszes1991 #43397 üzenetére
-
harry3
őstag
-
harry3
őstag
válasz
andriska0725 #43351 üzenetére
Akkor nem nálam van a hiba, én is kipróbáltam minden romot, de ugyanolyan rossza az akkuidő, talán a KK-el és Djangoval a legjobb.
-
harry3
őstag
válasz
F.B.I. #43337 üzenetére
Keresse meg, indítsa el és ha kéri a rendszergazdai jogosultságot adja meg neki. Hátha az alkalmazás miatt nem tud kapcsolódni, mivel vissza lett utasítva és blokkolja, ugyanis az alkalmazás a WiFi-hez állítgatásához szükséges.
Ha nem működik azután sem, akkor sajnos nem tudom. -
harry3
őstag
válasz
Dj Sügi #43326 üzenetére
Érdemes full wipe-ot csinálni rom telepítése előtt, illetve a mounts and storage-ban egy format system-et, hogy semmi ne maradjon az előző romból.
A telepítőben én mindenhol a disabled-öt és az inactive-ot választom, mert nincs rá szükségem.
Kipróbálhatod a KoB-öt és a Kowalski-t is, amelyik neked szimpatikusabb és jobban beválik.
Érdemes az Odex Me nevű programmal odexelni a romot, így elkerülhető a későbbi lassulás. -
harry3
őstag
válasz
Dj Sügi #43318 üzenetére
Üdv.
Két alkalmazás közül választhatsz Superuser vagy SuperSU. Ha az elsőt szeretnéd, akkor a megfelelő változatot kell telepíteni attól függően hogy ICS vagy GB van a telefonon, a SuperSU esetén mindegy. Ezeket az AIO mappájában találod meg a SU mappában, a megfelelőt rámásolod a memóriakártyára és a recoveryből telepíted.
Már telepíthetsz romot, más nem kell. Én a Django 1.6.5-ös romot ajánlom, ebből pár felesleges alkalmazás ki van véve. Az ES File Explorerrel tudod a neked nem szükségeseket törölni, illetve az App Quarantin-nel fagyasztatod ideiglenesen vagy a Titanium Backup-pal (fizetős).(#43317) puskmik: Én akár mit próbáltam, nem tudtam nem sikerült. Ha autora tettem, akkor sötétben ugyan olyan erős volt, mint fényben (próbáltam az értékeken állítani), ha pedig manuálisra, akkor sokszor a képernyő feloldásakor minimálisra vette a fényerőt. úgy tudom, ez már régóta jelen van.
-
harry3
őstag
válasz
puskmik #43304 üzenetére
Az SD kártya fix kell, mert anélkül nem látja a belső memóriát.
Próbáltam utánanézni. Ha egy rendszert használsz elég az 512MB, de ha már kettőt, akkor ugye a két rendszer nem fér el annyi helyen, ezért növelni kell. Felesleges 1024-re állítani, ha nem használsz ki belőle csak kevesebb mint 512Mb-ot. -
harry3
őstag
válasz
puskmik #43292 üzenetére
Moderátorral kell töröltetni.
Rosszul írtam, mert nem pontosan emlékeztem a menüpontokra. Ha új bootloader van a telefonon elég csak recoveryt feltenni a 3-as menüponttal és mehet az új bootloaderes rom.
Ajánlanám, hogy formázd le a teljes telefont a 4-es menüponttal, új bootloaderrel és mehet a rom. -
harry3
őstag
válasz
SteveJobs #43283 üzenetére
AIOT
Attól függ, hogy ICS vagy GB van a telefonon. Ha ICS, akkor a linkelt programmal rootolni kell és utána telepíteni a CM-ot. Ha GB, akkor előbb érdemes az új bootloaderre váltani majd utána telepíteni a CM-ot.Egyébként nekem eddig tartott a CM10, bár adnom kellett volna neki egy kis időt, de idegesítő a fényerő bug.
-
harry3
őstag
-
harry3
őstag
válasz
Balázs1986 #43270 üzenetére
CWM 6.0.2.5-tel tettem fel az új bootloaderes verziót szintén full wipe után.
-
harry3
őstag
Ha nem használom a telefont szépen elvan, lassan merül, de ha bekapcsolom a Wi-Fi-t, akkor rohamosan elkezd merülni. Pl. 7 óra alatt merült 3%-ot, bekapcsoltam a Wi-Fi-t két percre, merült 3%-ot. Másnál is így van?
-
harry3
őstag
Milyen meglepő, akkor teszek egy próbát.
Gondolom gyári volt a kernel is.
-
harry3
őstag
Előfordult már valakinél az, hogy a gyári ICS stabilan és sokáig bírta?
-
harry3
őstag
válasz
sector1978 #43152 üzenetére
Ahová kicsomagoltad az AIOT-et van egy CWM mappa, abban egy IntSD-MountFix.zip, ezt másold az SD kártyára, majd CWM-ból telepítsd, a külsőt látnia kellene.
-
harry3
őstag
válasz
djnyakesz #43148 üzenetére
Azt írják, hogy az ICS-nek van egy új funkciója, ami nem minden telefonnal működik, így /data és a /sdcard részhez nem tud hozzáférni, ez okozza a leállást.
Ha van SD kártya távolítsd el és indítsd újra a telefont, ha nem jó, akkor próbált újra párszor, sajnos nem találtam leírást, hogy hogy lehetne ezt 2x-en megoldani. Én letöltöttem egy recoveryből telepíthető érintetlen gyári romot és az tökéletesen működik. -
harry3
őstag
Találkozott már valaki olyan problémával, hogy ICS-en merül az akku, ha bent van az SD kártya?
Teszteltem, GB-en nem volt probléma, de ICS-en nagyon merül, ha bent van a kártya, ha nincs akkor nagyon jó az üzemidő.
Most kompromisszumot kell kötnöm. Vagy GB+SD kártya vagy ICS kártya nélkül. -
harry3
őstag
válasz
F.B.I. #43047 üzenetére
Én például a sima kernelt választom (no oc, no ramhack), mert nem akarom húzni a processzort.
A többi opciónál disabled mindenhol, illetve az LG alkalmazások közül párat kipipálok.
Igen, ez a módszer a romok telepítésénél, azonban vigyázz, hogy az adott romhoz régi vagy új bootloader kell. Neked most az új van.Régi bootloader esetében a telefon bekapcsolásakor az azonnal megjelenő LG logó fehér, az új esetében színes.
-
harry3
őstag
válasz
F.B.I. #43025 üzenetére
Semmit nem kell cserélni, mivel már custom rom van rajta, így elő van készítve a telefon.
Innen le lehet tölteni. A 30A verzió kell. Rá kell másolni a külső SD kártyára. Ki kell kapcsolni a telefont, majd a bekapcsoló gomb és a hangerő le együttes nyomva tartásával várni kell, amíg be nem lép a recoverybe.
Itt a wipe data/factory resetet kell választani, majd wipe cache, utána az advanced menü alatt egy wipe dalvik cache, végül a mounts and storage alatt format system. Utána install zip from sd card, majd install zip from external sdcard. Belép a telepítővarázslóba és kiválasztod, hogy miket szeretnél: kernel, alkalmazások, tweakek stb. A telepítés után én még szoktam ismételni amit a rom telepítése előtt, kivéve a format systemet(!). Fejből írtam a menüpontokat, lehet hogy más a nevük.
A rom fórumát itt találod.Szerk.: Azt hiszem lehet a belső memóriába is tenni, azt nem bántja és nem formázza, de inkább külsőt írtam.
-
harry3
őstag
A basebandek próbálásának végére értem, az eredmény: az SD kártya miatt merül a telefon.
Tapasztalt már valaki ilyet?F.B.I.: Én tennék fel rá egy 1.6.5-öt, mert ami most van rajta nem a legfrissebb verzió.
-
harry3
őstag
válasz
puskmik #42986 üzenetére
Úgy tudom, hogy nem lehet megoldani.
hajnaczky78: Szívesen.
A basebandhez: Tényleg azt lehet mondani ennél a telefonnál, hogy ahány telefon annyi féle működés, mintha mindegyik más lenne.
Olvasgattam és láttam, hogy a BB sok mindennel van összefüggésben, hát gondoltam kipróbálom utolsó esélyként, hátha segít és megoldja a gyors merülés problémát.
Feltettem a 28S-t. Több, mint 14 óra után az akku 91%-on áll(igaz nem nyomkodtam), ez a korábbihoz képest nagyon nagy változás. Most nem tudom, hogy érdemes lenne-e kipróbálni a 20Q-t. -
harry3
őstag
Melyik basebandet érdemes használni?
-
harry3
őstag
válasz
hajnaczky78 #42972 üzenetére
All-In-One-ToolKit
Gondolom főzött romból ICS alapút szeretnél vagy JB-t. Szerintem így a leggyorsabb:
Helyezz a külső SD kártyára egy főzött ICS vagy JB romot.
A 4-es menüponttal lehet átállni az új bootloaderre és partícióra, de ez mindent töröl és csak a recoverybe tudsz belépni, ahonnan telepítheted a korábban letöltött romot(ezért kell rámásolni a romot először, és csak a külső tárhelyre). Lépésenként mindent leír a program. -
harry3
őstag
válasz
hajnaczky78 #42969 üzenetére
AIO-val próbáltad telepíteni a recoveryt?
lortnok: Melyik kernelt?
-
harry3
őstag
válasz
Tesztelo.hu #42909 üzenetére
Nekem most friss telepítéssel, semmi hack-kel 190-200MB a szabad memória.
Kenan: Melyik kernelt használod?
-
harry3
őstag
válasz
david_97 #42896 üzenetére
Én csak azért nem váltok 2.3-ra, mert csúnyán néz ki. ICS-nek szebb a felülete.
Tutu7030: Kowalski-val használtad? A 124-es kernellel nagyon jó volt, de ha gyorsan mozgó tárgy van a kamera előtt, akkor beszaggat, zöldesen villog a kép, de utána jó lesz, de hirtelen mozgás esetén újra előjön (pl. kocsiból, vonatból készít valaki képet).
A CPU beállítóban mit érdemes beállítani, ha kímélni szeretném az akkut?
-
harry3
őstag
-
harry3
őstag
válasz
kgabor6263 #42757 üzenetére
Nekem factory reset után jött elő. Ha van fent recovery, akkor ha telepítesz egy romot jó lesz, ha nincs, akkor marad a smartflash. Én egy olyan gyári rom telepítését ajánlanám, amit recoveryből kell telepíteni(teljesen gyári). XDA-n van olyan, annál nem jött elő ez a hiba. Elvileg a külső és belső memóriával van kapcsolatban ez a hiba.
-
harry3
őstag
-
harry3
őstag
válasz
Lisztharnat #42718 üzenetére
A Windows látni fogja, ES-ben is meg lehet nézni, csak be kell állítani, hogy lássa.
-
harry3
őstag
válasz
Balázs1986 #42709 üzenetére
Privát akart lenni.
-
harry3
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Gumi és felni topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest