- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter_27
aktív tag
válasz
Levi941127 #31296 üzenetére
Még csak ismerkedek vele. Az sd-ket felismerte de teljesen más mount pontokat használ mint eddig bármi, így most a tb sem tudja visszaállítani az alkalmazásaimat ezért most play-ről szedem az összeset. Most fut az antutu. Nem tudtam még képernyő mentést csinálni mert nem tudom a gomb kombinációt.
Eddig minden simábban megy mint bármin.
update: antutu : 5096 1200Mhz... Hmm... érdekes, a cpu beállításoknál csak 1000Mhz a max. -
Balázs1986
őstag
Bár -ha jól láttam- sehol sem említi Ricardo külön, de a screenshot-on 110309 baseband-del használja. Ez mondjuk érdekes, mert ilyet pont nem ismerek, csak 110315-öt...előtte meg ugye a 110218 van...
-
Kisssx
csendes tag
http://download.cyanogenmod.com/?device=p990&type=
Ma délutáni kiadás ez már lehet hogy az?????? -
reflxx
aktív tag
Én is kipróbálnám ezt az izét
Csinálok egy full wipe-ot és install zip? Elveszik valami?
Előre is köszi! -
peter_27
aktív tag
válasz
Levi941127 #31291 üzenetére
Már feltettem és rakom vissza a dolgaimat
-
god992
aktív tag
én már pakolom vissza az alkalmazásaimat, eddig nagyon szuper a rendszer, most a titaniumbackup egy kicsit belassítja de ez normális, videózás hibátlan benne!
-
Levi941127
senior tag
Van itt egyáltalán olyan aki már sikeresen fel is tette?
-
SamS20
senior tag
http://box.aymerick.fr/p990/
innen gyorsan lejön
nekem 1%on van a telóm szóval én csak 1-2 óra múlva tudom majd letesztelni, addig írjátok meg milyen lett :
-
wolruf
őstag
válasz
wolruf #31285 üzenetére
Mármint a CWM nem akar bejönni. Nyomom a le powert, de ahelyett, hogy bejönne a CWM, villan egyet és újraindul :-/
Szerk: na úgy nézem ezt most elbaszarintottam, most bootloop és semmi élet... Zseniális ötlet volt ezt most indulás előtt elkezdeni, még a CWM sem indult el... vááááá
-
dongasre
tag
installation aborted....ez irja ki nekem
-
reflxx
aktív tag
ez a zip.mid5sum ez mit takar?
-
akela91
addikt
Azt írják nagyon Smooth!
-
Jimothy
csendes tag
én se bírok várni, el kell indulnom félóra múlva, úgyhogy gyorsan csináltam egy backupot a mostani romról, aztán majd a vonaton felrakom a cm10-et
-
god992
aktív tag
3 perc gyerünk már, izzad a tenyerem és remegek a kezem, ez normális???
-
dongasre
tag
na erre kíváncsi vagyok
végreeeee
-
wolruf
őstag
válasz
Balázs1986 #31266 üzenetére
Ééééés a láma kérdés
CWM-el telepítsük?
(a kérdés komoly, lányos zavaromban most nem tudom, de biztos segítség a többieknek is
)
-
akela91
addikt
válasz
Psychonaut #31271 üzenetére
Te aztán nem vagy semmi türelemből
-
Psychonaut
veterán
Még marad a V20q, majd ha kijön a végleges gyári/CM, akkor ráérek telepíteni.
-
deminos
aktív tag
Könny szökött a szemembe, amikor ezt megláttam.
Amint hazaérek repül lefele és fel a telefonra . -
Jimothy
csendes tag
8 perc és lent van
-
SBMke
tag
válasz
Balázs1986 #31266 üzenetére
2012-10-30 16:10:38 (7.80 MB/s) - cm-10-20121030-NIGHTLY-p990.zip saved [154856210/154856210]
-
Balázs1986
őstag
-
akela91
addikt
ÚÚÚ de izgulok!
-
wolruf
őstag
válasz
Levi941127 #31252 üzenetére
Az XDA-sok szerint igen
-
Levi941127
senior tag
-
deminos
aktív tag
Megelőztek.
SBMke: Szerintem ma vagy legkésőbb holnap kint lesz a nightly cm10.
#31251: Ez van, ha otthon írtam volna, én vok a gyorsabb, itt cégnél lassú a net.
-
SBMke
tag
Hali,
Ahogy nézem már nagyon hamar kinn lesz, vagy én látok valamit rosszul :
Build History
In progress > Konzol kimenet cm_p990-userdebug 2012.10.30. 9:15:51Info -> http://jenkins.cyanogenmod.com/job/android/
-
peter_27
aktív tag
Nem sok információt adtál arról, hogy milyen rom is van fent milyen kernellel, de stress teszt jellemzően a guest kernelekhez való cpu piszkáló app-ban van. Próbáld törölni az app eltávolításánál az adatokat, vagy szedj le egy másik guest kernelt és tedd fel, hátha orvosolja a problémádat.
-
tothl
addikt
Tudja valaki mi a default governor és default min freq ennél a telónál ?
Nincs kedvem factory defaultsot nyomni.... -
tothl
addikt
Aha !
Stress test elkurta a default cpu frekitáblát, 1500 mhz -n maradt mindig.
Bazz..Nem csoda, ha merült...
-
Bolond^^
tag
végül nem vitték el a telefont
újra itt rontom a levegőt, látom fullos (cwm-es) ICS/JB sehol
pedig már 4.2 kellene lassan
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
Balázs1986 #31239 üzenetére
Igen... én is erre gondoltam, sőt tuti ez lesz
(#31238) reflxx
Leírom szívesen ide is.
-
peter_27
aktív tag
válasz
buktagt540 #31231 üzenetére
-
Pokolika
tag
Sziasztok!
Ha valakinek esetleg lenne rá ideje és türelme leírná nekem priviben,vagy akár ide is hogy rakom fel CM10-et majd ha lesz.
Ilyen téren nem foglakoztam még vele de ez már engem is érdekelne majd.
Vagy akár egy link is megteszi persze ha érthető.
Onnan kéne kiindulni hogy 2.3.4 v20q van fent.
Köszönöm előre is. -
akela91
addikt
válasz
buktagt540 #31231 üzenetére
1-2 napon belül lesz, sőt JB lesz (4.1.2) CM10
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
buktagt540 #31229 üzenetére
Logikailag igen, gyakorlatilag egyelőre még semmi!
-
buktagt540
senior tag
Így,hogy kiadták az ICS forrást a telóhoz,biztos jönnek majd a jobbnál jobb custom ics-k nem?
-
dergander
addikt
ez mi vicces már ZTE tegra 2vel és ICSvel és már nem mai telefon pfff [link]
-
norbi642
tag
válasz
Vizinyenyec #31226 üzenetére
szia,honnan töltötted le és hogy kell telepíteni mert én is szeretnék valamit ami kicsit javitja a hangot!?Vlaszod előre is köszi!
-
Vizinyenyec
aktív tag
Ez az acid audiós dolog mégiscsak működik, igazán akkor venni észre, ha hangosan halgatom a zenét. Nincs drasztikus változás, de szebben szól a telefon.
-
akela91
addikt
válasz
Levi941127 #31222 üzenetére
Pont ezt mondom, hogy nem a fizetésért csinálja, hanem ezért.
-
akela91
addikt
Ricardo most gondolom épp az LG-nél(?) dolgozik, úgyhogy szerintem csak este várható valami (na de melyik este?
)
-
ntomka
nagyúr
Ott vagyunk már?
-
wolruf
őstag
válasz
Balázs1986 #31216 üzenetére
Másfél éve?! Ki emlékszik már arra?! Másfél év múlva erre sem fogok emlékezni
Na EEEEZ a user error!
-
Balázs1986
őstag
válasz
wolruf #31215 üzenetére
Kb. ugyanezt leírtam, nagyjából másfél éve
Egyébként, nagyon egyszerű a megoldás, hogy ne PC Suite névjegyként mentsen: Titanium Backup (vagy más alternatíva), PC Suite alkalmazás törlése a telefonról. Így nem lesz ilyen alternatíva, és Google névjegy válik az alapértelmezetté. -
peter_27
aktív tag
válasz
wolruf #31211 üzenetére
Gyári romból (ha jól tudom) lehet exportálni sd-re. Az exportált névjegyeket felmásolod pc-re, majd ott belépsz gmail-be, átváltod a névjegyzékre a nézetet, ott beimportálod a névjegyeket, majd miután a nyomtál egy factory resetet a telefonon, után csak hozzá kell adni a google fiókot és már szinkronizálja is a névjegyeket mint google névjegy. Ezután már csak figyelni, kell új névjegy hozzáadásánál, hogy google névjegyként add hozzá. Ha esetleg mégis lg névjegyként mentetted, az egész folyamatot meg lehet ismételni, majd pc-n belépve a névjegyzékbe egy kattintással ki lehet szűrni az egyező névjegyeket, és így megmarad az új és a régiekből sem lesz meg 2x minden.
Remélem érthetően írtam le -
Rickenstein
senior tag
Biztató, hogy az Optimus Black CM10 nightly már 24-óta van. Remélhetőleg ezután már a 2X jön...
-
Crytek
nagyúr
Olyat lehet csinálni hogy a telefonról törlök minden adatot tehát kb a gyári állapot legyen újra?
És ekkor minden törlődik még a névjegyek is? Hogy tudnám lementeni a névjegyeket majd visszamásolni rá törlés után?
-
gabcsee
tag
válasz
ntomka #31199 üzenetére
pl szmúsz
@Wolruf: én ugyan nem istenítem, de azért mégsem kéne egy Galaxy S-hez hasonlítani.. azért az nem egy túl komoly teló! Amúgy meg 2011. júniusa óta ütlegelem én is a telót (sőt miután az elsőt ellopták, ismét ilyet vettem mert nem volt jobb alternatíva); szóval szerintem én is tudom nagyjából, hogy mi a realitás a telóval kapcsolatban.
Az tény és való, hogy a gyári támogatás egy nagy 0.. de a kismillió custom rom közül szerintem aki nem tud olyat találni, amivel elboldogul, az nálam user error.. ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest