Hirdetés
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
SBMke
tag
Hello
Valaki akar eladni LG Optimus 2x et ?
Ha igen privi plsÜdv
-
Crytek
nagyúr
Vajon Jelly Bean-es kdz fájlos frissités mikor lesz?
-
punto77
csendes tag
válasz
Levi941127
üzenetére
Hali
Nekem apx=akku ki, hangerõ+- egyszerre és rádug a gépre, utánna eszközkezelõben apx driver csatlakoztatás. -
Kurzuh
aktív tag
Akkor ugye CM10ről vissza kell NVFlashel tolni valami régebbi verziót, hogy feltehessem a V28E-t Smartflashel?!
-
Levi941127
senior tag
Nektek a rootolás elején felismeri a gép APX eszközként? Mert nekem semmit nem jelez a gép és így nem tudom rootolni ezt a leak-et...
-
Amarton
tag
Na elkezdtem letölteni a 700 megás smartflash fájlt.
Kipróbálom, hogy ha így rakom fel, akkor működni fog-e a bluetooth.
Sajnos a baseband csere nem javította meg.
A naptáros lockscreen nagyon tetszik a leak ICS-ben.Remélem lesznek majd CM10 ICS hybrid romok.
-
csaba975
tag
Köszi. Ennek nem örülök.

-
csaba975
tag
Egy hibát találtam a v28e-ben. Videó felvételkor ha zoom-olok, leáll a felvétel. Nálatok is van ez a hiba, vagy csak nálam?
-
norbi642
tag
Nekem tokeletesen megy mostanaig az ics!hang meg toltes meg minden oké!remelem igy is marad!

-
Rickenstein
senior tag
Nahh ...saját tapasztalatok a gyári smartfalsh-es 28E-ről:
Bekapcsolás után egy kicsit lassan indulnak az alkalmazások, de aztán begyorsul. Sebességre jobb mint a GB-s ROM. A CM10-hez képest egy kicsit lassabb az alkalmazás indítás. Wifi, 3G, Bluetooth, telefonálás pöpec. RAM: eddig nem sikerült lemenni ~150MB szabad memória alá!
A root-oláshoz most nincs hangulatom, de majd sort kerítek arra is.
Billentyűzet átállítható qwerty-ről qwertz-re (magyarra).
Eddig tetszik. Szerintem egyelőre megtartom. -
zsoltiz
aktív tag
válasz
Gabesz198112
üzenetére
Nincs rá megoldás. Az lesz a megoldás, ha a fejlesztők megtalálják a hiba okát és kijavítják.
-
kiraly1985
csendes tag
Íme egy link az eddigi akku használatról. Wifi használat van benne, ill egy 8 órás alvás szakasz net nélkül.

-
SBMke
tag
válasz
Gabesz198112
üzenetére
Hali
Most nekem is buzul a telefonálás.
a 1106 ig a telefon funkcióval nem volt bajom sosem, mostmár nekem is van statikus zaj + süketség .Mivel ez igy nagyon nem jó, gondolkozom hogy rakok vissza valami régit .. vagy nemtudom.
-
Gabesz198112
csendes tag
Sziasztok!
Ezekkel a CM10 frissítésekkel az én fő problémám nem oldódik meg :-(
Egy idő után elmegy a hívás hangja, hol csak az enyém, hol a hívotté is.
Talált erre megoldást esetleg valaki az újraindításon kívül?Üdv Gábor
-
Joczika
csendes tag
válasz
Amarton
üzenetére
nálam úgy néz ki megy a bluetooth végre. nem szakadt meg,egész éjszaka volt kapcsolat.
smartflashel raktam fel,amit király linkelt,utána meg rootoltam is egyből
nálam eddig hibátlanul megy minden,csak a google kereső sáv zavar egy kicsit,de muszáj lesz megszoknom.
beállításokba hiába kapcsolom ki,a keret tényleg ott marad.
egyelőre tetszik,kicsit lehetne smoothabb,de vállalható,a gb-töl simán jobb már így is. -
Pistiboy88
aktív tag
Na akkor nekem is pár tapasztalat. A root-olt verzió simán megy, néha tényleg gondolkodik kicsit, de így is sokkal, de sokkal gyorsabb, mint a gyári GB. Akku villámgyorsan tölt, most reggel nyomkodtam, 2% mínusz. Beállítottam, ha nincs töltőn, s elalszik a telefon, akkor dobja a wifit. A legszebb, hogy pár pillanat alatt visszacsatlakozik. Telenor netsebesség is ezzel eddig a legjobb...
Videót holnap csinálok, mert ma megyek nemsokára dolgozni.

Ja, még valami. Javult a memória kezelés így első ránézésre. Most folyamatosan 100 MB körül van nekem a szabad.
-
banuszzs79
tag
Rootoltam a telót a fent leírt módszerrel igen

-
Amarton
tag
Sziasztok,
Letöltöttem a xda-ról a ZIP-es CWM-es verzióját a kiszivárogtatott ICS-nek.
Sajnos a luncher nem marad a memóriában és sok idő eltelik, mire újra betölti a főképernyőt.
A baj azonban nem ez. Itt is jelentkezik a bluetooth hiba, miszerint megszakad a kapcsolat, pár másodpercel a képernyő lezárás után.
Aki smartflashel telepítette annál is jelentkezik a hiba?
Gondolom, mivel én csak a zip-et raktam fel, a BB változatlan maradt BB0218. -
Tutu7030
veterán
Vett már valaki ilyen akksit a telefonhoz?

-
deminos
aktív tag
válasz
banuszzs79
üzenetére
Root-oltad már a telót? Addig nem fogja engedni.
-
Crytek
nagyúr
Aksit hogyan is lehet "újra formázni"? Lehet az segítene valamit!
-
banuszzs79
tag
válasz
Levi941127
üzenetére
Igen azt használom sajnos van hogy 2-3 másodperc is eltelik mire elindit egy programot. belép menübe...
Rom Managert próbálta valaki nekem nem akarja cwm-et... valaki?
-
Levi941127
senior tag
válasz
banuszzs79
üzenetére
Melyik változatot használod? v28e-t?
-
kiraly1985
csendes tag
válasz
SamS20
üzenetére
szevasztok,
srácok honnan töltitek? Gépről? Nekem akkor ki is írta, hogy lassú töltés, alacsony feszültségről, ez is nagyon tetszett benne. Ill. Kipróbáltam konnektorból, onnan nem tapasztaltam ilyet. Én este feltöltöttem olyan 80%-ra, onnan nem sokat mozdult el az éjszaka alatt. A mai nap nyüstölni fogom, teszek rá appokat, használok wifit, stb. majd megírom, hogy, hogyan teljesít a sebesség meg az akksi.
K
-
banuszzs79
tag
Hát ja merüléssel nincs gond de wifinél ugy szaggat mint állat ha lekapcsolom egész gyors bár van hogy ott is behal
Viszont a Lock screen sokkal jobb mint a cm10-ben az annyira gagyi...és itt van gyorstárcsázás és Facebookkal is kommunikál 
-
SamS20
senior tag
Nekem éjszaka 10%ot merült ami nem rossz. Főleg h általában éjszaka töltöm. Kisebb befagyasok vannak de kb 2orat nyomkodtam full fenyeron wifivel és 30‰ot esett csak. Cm10 ilyen esetben vagy 50et merült. A telefonálás is jó most próbáltam.
nálam marad most ez a rendszer rom frisebbig. -
akela91
addikt
De kis mazohisták vagytok. Gyári Rom? Soha többet...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Crytek
nagyúr
Este lefekvés előtt ránéztem telefonra (v28T-t raktam fel) az aksi 67%-on volt. Reggel miután ébresztett megnéztem és már csak 50%. Az eddigi 1-2-3%-os csökkenés kicsit vadul felment 17-re!!!!
Ez nem valami jó dolog
Eddig is gyorsan merült az aksi de most 
-
jooker82
nagyúr
válasz
Joczika
üzenetére
El lehet tüntetni...beálllitások- alkalmazások,-felül összes- és google search(keresés) letilt... Érdemes ott pár dolgot,amik feleslegesen futnak letiltani...Ezzel ramot nyerhettek..
Viszont a google helyére semmit nem tudtok berakni,meg a + jelet se lehet eltüntetni...legalábbis gyárilag.

-
Szakiii
addikt
bocsi dupla
-
Szakiii
addikt
ha cm7 van most a telón hogy lehet legkönnyebben gyári állapotba hozni?
-
peter_27
aktív tag
Meg is van az első hiba.( v28e) Töltőn volt éjszakára, reggel 40%-ot jelzett a töltöttségi szintre. Kapott egy restartot, de ekkor meg 999%-ot jelzett és hálózat sem volt. Majd újra restart és most 100% akku, hálózat van.
Össze kell még hangolniuk a BB+Ril+Rom triót, az akku szint jelzés hiba, GB-n csak akkor jön elő ha nem megfelelő ril-t teszek fel, és olyankor hálózat sem volt, tehát szerintem itt is, és a cm10-nél is hasonló a gond.
-
banuszzs79
tag
Na egész éjjel babráltam a dolgokat
hát keményen fagy a telefon néha programok indítása nagyon csiga cm10 ezerszer gyorsabb mindenben...viszont ez meg az alapvető dolgokat hozzá simán csak hát fagyogat belassul ilyesmi...kettőből kéne gyúrni egyet össze 
-
Rickenstein
senior tag
Valaki nem akar egy kis demo videót prezentálni a romról youtube-ra?
-
Wolfy74
csendes tag
válasz
banuszzs79
üzenetére
Nálam nem vesztek el.
-
Joczika
csendes tag
nem tudja valaki,hogy hogy lehet törölni a kezdő oldalról a google keresést?
már végignéztem mindent és nem találom.köszi
-
banuszzs79
tag
Na most ha rootolok akkor vesznek a progik vagy sem mik a tapasztalatok ezzel az eljárással...
-
bostone
addikt
Mintha előre hozták volna a karácsonyt...
-
banuszzs79
tag
Nvflash módban hogy kell újra inditani a telót a rootoláshoz?
-
banuszzs79
tag
Még hogy a Fb nem szinkronizál Gingertől felfelé hát akkor ez miért csinálja simán müködik király csak ne szaggatna annyira érdekes hogy jó pár beállítási opció hiányzik menüben a cm10-hez képest..
itt nem kell most ugye battery vipeot használni gyári romnál? -
Pistiboy88
aktív tag
válasz
Levi941127
üzenetére
Huh, elég gördülékeny. Sokkal rosszabbra számítottam! Ezt most halál komolyan mondom. Első indulás volt csak lassabb,mint pl CM10-nél, de azóta nagyon gyors. Most titaniummal a v30c-s progikat visszadobom, s majd elválik pár nap múlva. De kéne aludni is, nemsoká megint meló... De izgatott lettem, miközben olvastam, hogy jött valami újdonság

-
Levi941127
senior tag
válasz
Pistiboy88
üzenetére
Lényeg, hogy innentől kezdve csak jobbnál jobb romok lesznek. Remélem stabil CM10 is hamar lesz
Mindenesetre a 2.3tól hidegrázást kapok
-
Pistiboy88
aktív tag
Király, már a rootolt rendszer megy felfele. Smartflashel simán felment a leak. Kíváncsi vagyok, hogy fog már muzsikálni. Amúgy nem vagyunk mi már kicsit fanatikusok az új romok területén?
Lehet ez már beteges. 
Bootol és bootol
Majd csak bebootol 
-
Pistiboy88
aktív tag
Na, király ha már root is van. Így munka után akkor már varázsolom is felfele

-
peter_27
aktív tag
válasz
Levi941127
üzenetére
Én is erre vártam, nálam sem játszik egy rom sem root nélkül.
-
Levi941127
senior tag
válasz
banuszzs79
üzenetére
szaggat a v28e?
-
banuszzs79
tag
Na megvan a root az király akkor majd mehet a bb-re a cm10 mert ez a gyári úgy szaggat hogy gyakorlatilag használhatatlan fázis...

-
peter_27
aktív tag
Megoldották a root-ot a v28e-n.

[link]1. Tedd fel a v28e-t. (mindegy, hogy kdz v. smartflash)
2. Ezt töltsd le: [link]
3. Tömörítsd ki a letöltött fájlt.
4. Indítsd a telefont nvflash módban.
5. A kitömörített mappában futtasd a flash.bat-ot.Ez egy már rootolt v28e romot rak fel még egyszer, nvflash-el.
Az eredeti leírás szerint nem töröl semmit, és valóban nem törölt, meg is jelent a superuser app, de nem adott root jogokat. Nyomtam egy factory resetet (hangerő le+bekapcs) és most már működik
-
bostone
addikt
Valaki rootolta a gyári ICS-t?
-
csaba975
tag
Ez még a GB-nél is lassabb. Lehet hogy csak nálam. Ennyi volt. Bánom már hogy kipróbáltam.
-
Bolond^^
tag
11%-ról nem töltött semmit a telefon félóra alatt. Rebootoltam. Már 6% volt és nem töltött semmit se fél óra alatt. Rebootoltam megint és már csak 4% van... Mit csináljak?!?!
-
norbi642
tag
Nekem nagyon bejön ez az ics!K..va jó!
-
KD6-3.7
őstag
Emberek!
Ha valaki elcserélné a telót mondjuk egy Omnia 7-re akkor írjon nekem! -
SamS20
senior tag
a ram kezelés már normális ? mik a hátrányok ? a zárt bootloaderen kívül.
-
Dawee
tag
válasz
banuszzs79
üzenetére
Igen, nekem is feltűnt
de ha ez lesz a legnagyobb ami hiányzik akkor megbékélek. -
banuszzs79
tag
Létezik hogy egy db mozgó háttékép sincs benne alapban?
-
8Zolee8
csendes tag
Igen, ha felraksz smartflash-el vagy nvflash-el egy froyo vagy gb stock romot akkor a zárt bootloader is lecserélődik.
tothl: Igen ott úgy írta a srác hogy mivel nem tudta rootolni és s=on ra panaszkodott a progi, hogy akkor tuti a bootloader is zárt, de ez nem feltétlen zárja ki azt ahogy írtam pl htc-nél(lásd) Viszon az is igaz hogy lg 4xhd-t is sikerült rootolniuk úgy hogy a bootloader még mindig zárt, igaz elég körülményesen(lásd)
-
atti1848
senior tag
Ennek nagyon örülök én is,hogy van leak, mert akkor már lesz stabil CM10.
De egy kérdés: miért ilyen nagy méretű ez a kdz file?A sok app miatt?
Remélem nemsokká csinálnak a srácok ebből egy tuti JB-t.Addig várok és megy vissza a 2.3 GB

-
csaba975
tag
Nekem a error-t ír ki telepítéskor. Mindig ugyanott. Más megoldás nincs? Így a telefon kuka.

-
rasztemo
csendes tag
Én is feltettem a v28e-t sima kdz frissítéssel-szívtam is vele-. Miután frissítette első elindulás után folyamatosan azt a hibaüzenetet dobta hogy a com.android leállt, eldobta a hálózatot és nagyon szenvedett. Factory reset után viszont minden működik. Gyorsabb de nem sokkal mint a v20r újraindítás után de nem annyira mint a CM10, kíváncsi leszek pár nap múlva mennyire lassul majd be. Wifi működik, hívás működik, gps-t csak futólag néztem de megtalált, gyorsan tölt, fénykép videó működik, de videózás közben nem lehet a fókuszt állítani, eddig ezeket próbáltam. Jobban meg vagyok vele elégedve mint a CM10-el voltam ennyi idő után. És nekem szoftververzióra P99028e_EUR_XX-et ír. A gyári widget-ek közül hiányolom a naptárat azt nagyon szerettem v20r alatt. Honnan tudnám azt leszedni?
[szerk:] nekem a zenelejátszó GUI-ja nem jön csak be, a többi nem vészes.
-
banuszzs79
tag
Igen igy képek alapján elég lányos a style de hát ez van a keletiek szeretik az ilyen bu...színeket

-
Dawee
tag
válasz
banuszzs79
üzenetére
Amiről véleményt írtam az a V28T volt amit kdz-ből csináltam. Most ezek utána a zip-es 28E-t raktam fel, ez az amelyiknél nincs ott a pre és 1109 dátumú a bb is meg a szoftver is! Tehát a 28T az eddigi abc logikát meghágva régebbi, és ennél írja oda, hogy pre és 1108 a dátum is a verzióknál.
És a zipes 28e nekem jóval gördülékenyebb.Szerk: ahogy látom a tegnapi és a mai dátumú leak között az is különbség, hogy további lg progik és funkciók kerültek bele. Ebből arra következtetek, hogy az alaprendszerrel szerintem kész vannak, már csak a saját fejlesztéseket, testreszabást csinálják.
-
buktagt540
senior tag
Csak szerintem ocsmányak ezek az egyedi felületek?Oké,hogy Gingerbreadre ráhúzták az tényleg elég puritán volt,de hogy lehet a gyönyörű holo vanilla ICS-et így elrondítani?

Szerintem maradok a CM10-nél,remélem minél hamarabb az is jól funkcionál majd.Szerintem ez az UI olyan gagyi hatást kelt,és elrontja az igazi szépséget.De hát ízlések és pofonok. -
banuszzs79
tag
Na had mennyen
lássuk mit alkottak az lg-nél 
-
Syd69
aktív tag
válasz
kiraly1985
üzenetére
Szép

Köszi

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(a cwm csak5.0.2.x-es lehet)
Ja, totál off, megjött a 4X, nagyon jópofa óriástepsi 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)