-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hard74
senior tag
válasz Nikaré #37989 üzenetére
Ha még zárt a bootloader-ed, akkor priviben megy a megoldás.Viszont,ha már nyitottál akkor buktad a zárást, legalábbi egyenlőre.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
bghistvan
senior tag
válasz Nikaré #37346 üzenetére
Szerintem nem az a lényeg hogy ki ült a pult mögött hanem az,hogy ha eddig az összes telefonomra ugyanígy vigyáztam ( 1,5-2 év után olyan állapotban adom el őket mintha akkor lettek volna kihozva a boltból) , akkor számomra egyértelmű hogy a kamera lencse védő üveg nyilvánvalóan silány minőség,amit természetesen miért is látna be az LG.........és valahol azt vártam,ha már ilyen jó híre van a szervíznek,akkor úgy ahogy a bútlop ügyében eljárnak,talán az én példányom karcos kamera takaró "üvegére" nem vágják rá hogy 14e!
Vagyis: hiába van gari, hiába vigyáztam rá,vagy csengetek,vagy jók lesznek majd azok a képek majd úgyis szép kis vonalakkal ami a karcok miatt idővel majd előjön
Lónak a f......át! -
pit stop
addikt
válasz Nikaré #32673 üzenetére
Samsungon a telefon rendszere is összeomlott. Egészet újra kellett húzni csak akkor működött, minden adat kuka.
Sonynál amikor kivettem kártyát, akkor működött. De ha benne volt a hibás kártya szétfagyott, tehát kártyán lévő adatok vesztek csak.Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
hard74
senior tag
válasz Nikaré #28817 üzenetére
Nálam az fut, minden ok vele. (#28507)Az alkalmazás frissítés leáll üzi is eltűnt, miután manuálisan frissítettem az lg backup-ot.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
KPistike
aktív tag
válasz Nikaré #27767 üzenetére
Üdv!
Ez általános jelenség a un*x / linux alapú rendszereknél, hogy azon rendszermappákat, melyek a telepítéskor jönnek létre, valamiért 1970. január 1-i módosításúnak jelzi.
Anno, még az első Nexus kiadása előtt így is emlegették az Android rendszert.toto0569 @27824: Ez esetben is elnézésedet kérem, félreértettem az általam idézett mondatrészt - azaz nem érzékeltem a szarkazmust
[ Szerkesztve ]
K. P.
-
Snoop27
őstag
válasz Nikaré #27666 üzenetére
Pontosan, ez a helyes kifejezés rá (ugyanaz a jelenség,mint ami a plazma tv-knél is megfigyelhetö néha). Egyszer volt csak ilyen nálam, de akkor nagyon forro is volt a kijelzö, szerencsére hamar eltünt. Gondolom ha még egy fél orát ugyanaz a tartalom maradt volna rajta bele is ég.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
MaxxDamage
félisten
válasz Nikaré #27616 üzenetére
Aham, ez így nekem is megoldott, de milyen jó lenne, ha töltőre rakom (kikapcsolt állapotban) és kikapcsolva is marad(na)
(#27618) Meggyi001: Köszi, de nekem gyári beáll. kellene...
G5 topikba meg valaki azt írta, hogy neki nem kapcsol be.. (az vicces, mert gyárilag tuti bekapcsol mikor töltőre van dugva és tölti)L
[ Szerkesztve ]
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
zombinyul
addikt
válasz Nikaré #23904 üzenetére
Visszakaptam, a papír szerint nem cseréltek akksit, viszont már most érezhetően jobban bírja az akksi mint mielőtt leadtam. Vettem rá 10h-s üvegfóliát (hülye kérdés, ez jobb vagy rosszabb mint a 9h-s?), ennyire szépen még egyet se tettek fel, csak pont a kijelző kellős közepén maradt egy porszem.
Azt le tudom valahol csekkolni, hogy az akksim új-e, vagy maradt a régi? Bár üzemidő miatt is adtam le, csak cserélték.
Kedves vagy, de ha ezt tudom előre,vettem volna valami alap kis okostelefont.
kolozsib: csütörtökön adtam le. Ha nem hívogatom őket, szerintem azóta se lenne kész.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
zack
nagyúr
válasz Nikaré #22825 üzenetére
"A saját G4 fülhallgatóval teszteltem, de a mély hang kevés volt vagy torzított."
Nem a PowerAMP hibája. Vegyél normális fülest.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz Nikaré #20070 üzenetére
"Nincs root 6.0-ra."
De van. Ez egy gyakori tévedés. Egy módosított autoroot kernelt kell flashelni TWRP-ből, de ehhez bootloadert kell nyitni. A többség csak azért nem rootol, mert nem akar bootloadert nyitni.
(#20051) DaDa: Nem arról van szó, hogy ezredszerre leírni ugyanazt Off lenne, csak sokan már eret vágnak tőle. Az egyik korábbi törzstag privátban elég jó hasonlattal élt: Olyan ez az állandó kijelzőidő posztolgatás, mint amikor valaki minden ebédről megoszt egy fotót. Nem is jár már ide emiatt.
(#20025) Ljizsef: Akkor én is leírom megint, utoljára. Nem vontam kétségbe, hogy ilyen előfordulhat és ha előfordul, akkor az szívás. Csak azt kérdőjeleztem meg, hogy ez a hiba tényleg olyan számban fordul-e elő, ami miatt félve (vagy egyáltalán ne) vegyen valaki unibody telefont. Mindig a Huawei P6 példát olvasom, de azt nem rakja mellé senki, hogy például különféle unibody iPhone modellekből sok százmillióval több fogyott már, ezek gyakran 3-4 évesen is napi használatban állnak (másod-harmad kézben) és nincsenek sztorik tömeges szétnyílásról.
A felvetés egyébként tök jogos, csak túlzásnak tartom reális veszélyként számon tartani. Mint amikor itt kérdezgetik a topikban, hogy szabad-e G4-et venni, mert az a hír járja, hogy a bootloop probléma minden G4-et megöl előbb vagy utóbb...
-
veterán
válasz Nikaré #18012 üzenetére
Hát nincs G4-em, de gondolom hasonló a helyzet, mint a többi "zászlós" lg-vel, van a system mappában is lib mappa, meg kk felett, (pl lolli-nál) már az alkalmazásoknál is van/szokott lenni lib mappa (amelyiknek kell). Hát, ezt neked kell megkeresni pl rootexplorer-el, hogy melyik az a mappa, valami lgeime vagy hasonló neve lesz. Megnézed hogy a kinti system/lib mappában mi van, de sztem a billentyűzet mappájában lesz. Csinálj róluk mentést előtte, és nézd meg vagy írd fel melyiknek mi a jogosultsága. Utána felülírod őket, jogosultság beállítása mindegyiken, majd restart. Arról pont nem tudok screenshot-ot adni, mert én mindig törlőm az lg billentyűzetet ....
És csak saját felelősségre mókolj bármit is!
https://gamergep.hu/
-
-
MODERÁTOR
-
DaDa
senior tag
válasz Nikaré #16754 üzenetére
Hát a belinkelt pad-on. EGy alap szilikon tok van rajta. kb. 2-3 hónapja vettem, azóta rendben tölti.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
zombinyul
addikt
válasz Nikaré #16726 üzenetére
Az ugy brutalis. Nalam a 4 ora SoT a jobb atlag, 3 az altalanos. Most is kicsivel 3 ora kijelzo alatt vagyok, 18 ora keszenlet, rengeteg Chrome meg Messenger. Beesett partizperc hivas is. Igy vagyok 37%-on. Szerintem a 4 ora nem lesz meg, bar most eleg gany a lefedettseg (2 meg 4G kozt ugral allandoan), WI-FI allandoan megy. De ez mar megfelelo.
Kicsi meg a Maszatkam, 1 eves es 3 honapos. Baba. A kapcsolatot nem akarom megmenteni, amugy is, mar reg osszejott az uj kanjaval, mar gyereket akarnak. Nekem csak annyi a celom, hogy barmi aron, de a Kicsit megtartsam. Mas nem szamit.
Quqesz: nalunk csak reszemrol volt osszetartas. Miota egyutt vagyunk non-stop csalt. De nem baj, most vannak nagyobb "feladatok" is mint a sebeimet nyaldosni. A Kicsinek szuksege van ram, nem depressziozhatok be, barmennyire is erzem hogy az lesz a vege... Ezek a mai nok ilyenek. Tobbseguk egy forintot sem er (nem mintha a z "erosebbik" nemnel ne lenne sok a selejt.
neo_xperia: en eleg koran kezdtem a csaladapasagot.
[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
válasz Nikaré #16726 üzenetére
Közben hazaértem és már laptopról javítottam
Google ide vagy oda, az én aksi időm a gyenge és a közepes között mozog, 4 örás SOT is még csak egyszer volt. De lassan elfogadom hogy ez bizony ennyi...
Azért annak aki G2-ről váltott kicsit nehezebb ezt megszokni.[ Szerkesztve ]
-
zombinyul
addikt
válasz Nikaré #16720 üzenetére
Miert? Mennyi volt? Tobbeknek is szornyu volt par napig az uzemido, nem is ertem...
Hat igen, es a legrosszabb az egeszbe hogy az "anyja" csak a penz miatt tart ra igenyt, hogy ne kelljen dolgoznia. Szanalmas... En meg egy ilyennel kuzdjek azert a gyerekett aki a mindenem. 1 het alatt egy telefont nem tudott elereszteni, hogy mi van a Kicsivel.
Ha ram hallgatsz, problema eseten probaljatok meg mindenkepp megoldani. Bar tudom, van az az eset mikor lehetetlen (mint most nekunk).Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
kentucky
őstag
-
BigBlackDog
veterán
válasz Nikaré #15651 üzenetére
Egyszer már megesett velem is. Azóta nem tapasztaltam. Én az optikai stabilizátorra tippelnék.
[ Szerkesztve ]
-
kovacs65
senior tag
válasz Nikaré #15338 üzenetére
Igen, ez a zip tartalma.
Zipként másold a telóra.
Flashfire-rel kiválasztod és mehet fel.
Ne ess pánikba, ha kb 15 percig sötét a kijelző.
Sok idő kell az új rendszer felállásához.Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
andreas49
senior tag
válasz Nikaré #14829 üzenetére
Ezen az oldalon (legalul) [link], megkeresed a kódod szerinti országot. Az országra kattintva megkapod az eddig megjelent *.kdz-ket.
Például: CH/Switzerland - Download Firmwares Update (ez az enyém)
A "Download"-ra kattintva nem lesz jó a link, azt át kell írni e szerint:
[link] #63 hozzászólás.
Az így letöltött *.kdz biztos a telodra valóHONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
hard74
senior tag
-
-
andreas49
senior tag
válasz Nikaré #14459 üzenetére
Azért ment fel, mivel nem azonnal állítottad át a beállításoknál a szoftver frissítés automatikus telepítés tiltását.
Amikor új telepítést csinálok, azonnal kikapcsolom a wifit, hogy ne tudjon 'partizánkodni', mielőtt a beállításokat elvégzem.HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
hard74
senior tag
válasz Nikaré #14452 üzenetére
Rossz helyre irányít a link.8934-es hsz-ben a megoldás.
Itt pedig egy rootolt 10e T-s bootanimáció ellen.
forum.xda-developers.com/g4/general/h815-europe-10e-rooted-image-t3191469[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
válasz Nikaré #14435 üzenetére
Az az alapbeallitas szoval mindig oda fog ugrani. Nekem is oda ugrik vissza. Mondjuk en nem kapcsolgatom ki teljesen csak a az akksikimelo es a nagy pontossagu között max.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
DaDa
senior tag
válasz Nikaré #14262 üzenetére
Hát ez nagyon relatív... de talán ezek bejönnek:
ezek, viszonylag picik, net nélkül is mennek és az agyat is serkentik...
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Aryon87
félisten
-
Quqesz
nagyúr
válasz Nikaré #11587 üzenetére
Én nem értem miért ez a piszkálódás veled szemben,mindenki a saját igényei alapján használja a telóját és itt csak megosztja a tapasztalatát. G2 esetében is volt,hogy volt akinek 3 óra kijelző jött csak össze és volt akinek 5 is(pl nekem). Mindenki másképp használja. Ezért kell minnél több tapasztalat a használattal kapcsolatban. Ezért meg kár bárkit is kérdőre vonni. Én is ezért írtam le a beállításokat,miket hogyan használok. Pl ha vki nem használja folyamatosan a böngészőt mobilneten,akkor minden másra elég a 2g,viszont sokkal kevesebbet fogyaszt,főleg mert nem keresgél folyamatosan hálózatot(2g-3g-4g). És pl a G2 wifivel jobban merült mint mobilneten,pedig a router kapcsolat kíváló volt.
Zack
6.0-án? Akkor alakul ez!Technoman
Tippem:-27%(elengedik az áfát,persze tudjuk nem így van), de lehet túlzásba estem....[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
DaDa
senior tag
válasz Nikaré #11557 üzenetére
Tényleg nem gonoszságból kérdem de (mivel nálam is átlag 3.5 óra a kijelzőidő már nagyon kíváncsi lettem) ha nem néztél filmet nem játszottál és zenét sem hallgattál akkor mivel jött ki a 7 órás kijelzőidő? Mert az 50 perc viber + 40perc net az csak 1,5 óra. Mivel sikerült a maradék 5,5 óra kijelző ébren tartást elérni? Nem lehet, hogy fals adatokat jelez a készüléked? És tényleg ne vedd ezt kötözködésnek
-
zombinyul
addikt
válasz Nikaré #11557 üzenetére
7+ ora kijelzoido... Na jo.
Most valamiert nagyon merul a telefon. Kb. ugy mint tegnap, pedig kikapcsoltam a helyadatokat is. Orankent merul ugy 4%-ot ha hozza se erek. Ez nalam tobb mint 4x-es keszenleti fogyasztas a megszokotthoz kepest.
Nem ertem mi a fittyfene lett vele, de ez nekem nem tunik normalisnak. 3 ora alatt kb. 10 perc kijelzoidovel tartok 87%-on.
Gondoltam beragadhatott valami alkalmazas, ujrainditottam. A helyzet valtozatlan.
Van valakinek otlete mi a franc lett vele? Par napja meg kimagasloan jol birta az akksi, aztan most elesvaltas. Mi lehet a problema (Android Rendszer, Android Operacios Rendszer, meg Google szolgaltatasok vannak legelol az akksihasznalatnal)? Van valakinek otlete mit csinaljak vele? Powerbank meg tolto mindig van keznel, az oke, de eddig ennel tobb hasznalattal rohogve kibirta hajnal 4-tol este 10-ig (meg maradt is benne ugy 30%), de most nap felenel mar erzem hogy nem birja ki este 8-ig se (most mig megirtam ezt a hsz-t megint merult 4%-ot, hihetetlen...).[ Szerkesztve ]
-
totattis
tag
válasz Nikaré #10462 üzenetére
Nálam az android operációs rendszer a legnagyobb fogyasztó, azt írja 8 óra 35 perc az ébren tartás.
Már mindent kilőttem de nem változik. Ameddig nincs bekapcsolva semmilyen net addig nem fogyaszt, utána pedig iszonyatos 3 órás viszonylatban 20 % körül, ha csak a polcon van. Valami nagyon kommunikálni akar de igazából nincs nagy adatforgalom. -
totattis
tag
válasz Nikaré #10455 üzenetére
Helló! Mit lőttél ki a háttérből? Mert nekem ma is csinálta hiába állítottam le mindent amit tanácsoltak.
Este levettem töltőről amikor feltöltött, reggelig 0%-ot eset, aztán mikor reggel a Wifi bekapcsolt onnantól zuhan a szint. Most 16 %-on ál kb 1 óra képernyő idővel, és fél óra telefonálással.[ Szerkesztve ]
-
mivan80
aktív tag
válasz Nikaré #10037 üzenetére
Szerintem egyszeri blokkolt csomag. Nekem ez van most rajta, bár még nem teszteltem le tisztességesen, csak telepítés után volt egy gyors próba, mert kíváncsi voltam hogy a holdakat hogy találja meg.
Szépen, gyorsan felállt, szóval elégedett voltam.(#10077) Stauffenberg: Gratula!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest