Új hozzászólás Aktív témák

• Stauffenberg

nagyúr

válasz Nikaré #20070 üzenetére

"Nincs root 6.0-ra."

De van. Ez egy gyakori tévedés. Egy módosított autoroot kernelt kell flashelni TWRP-ből, de ehhez bootloadert kell nyitni. A többség csak azért nem rootol, mert nem akar bootloadert nyitni.

(#20051) DaDa: Nem arról van szó, hogy ezredszerre leírni ugyanazt Off lenne, csak sokan már eret vágnak tőle. Az egyik korábbi törzstag privátban elég jó hasonlattal élt: Olyan ez az állandó kijelzőidő posztolgatás, mint amikor valaki minden ebédről megoszt egy fotót. Nem is jár már ide emiatt.

(#20025) Ljizsef: Akkor én is leírom megint, utoljára. :) Nem vontam kétségbe, hogy ilyen előfordulhat és ha előfordul, akkor az szívás. Csak azt kérdőjeleztem meg, hogy ez a hiba tényleg olyan számban fordul-e elő, ami miatt félve (vagy egyáltalán ne) vegyen valaki unibody telefont. Mindig a Huawei P6 példát olvasom, de azt nem rakja mellé senki, hogy például különféle unibody iPhone modellekből sok százmillióval több fogyott már, ezek gyakran 3-4 évesen is napi használatban állnak (másod-harmad kézben) és nincsenek sztorik tömeges szétnyílásról.

A felvetés egyébként tök jogos, csak túlzásnak tartom reális veszélyként számon tartani. Mint amikor itt kérdezgetik a topikban, hogy szabad-e G4-et venni, mert az a hír járja, hogy a bootloop probléma minden G4-et megöl előbb vagy utóbb...

Új hozzászólás Aktív témák