- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kentucky
őstag
válasz
kmóricka #28001 üzenetére
Az eladó nagyon korrekt, már beszéltem vele. Csak azért kérdezősködök hátha valaki járt már így. 1 év részlet van még a telefonon. Számla, minden meg van hozzá, és tényleg teljesen megbízható az eladó, és már beszéltem vele. Az egész hercehurcából egy logout bejegyzés is lesz majd.
-
törölt tag
-
kentucky
őstag
-
Aryon87
félisten
válasz
kmóricka #27787 üzenetére
Ez a kerdes engem is erdekelne, majd oszd meg a tapasztalatokat (igaz Telenoros eset kellene inkabb). Na meg kivancsi vagyok mire valtasz
Eh, inkabb Kentucky-nak szolna a komment.Csinaltam 2 kepet, amit meg a szervizeles elott is csinaltam. Mas fenyviszonyok, mas idoszak, de kb lehet kulonbseg.
Mindegyik automata, ha jol emlekszem a regiek is
Margit sziget 1 - új
Margit sziget 2 - régi
Parlament a margit-hidrol 1 - régi
-
Aryon87
félisten
válasz
kmóricka #27711 üzenetére
Ez a képed még az enyémnél is jobb
Automata móddal készült?
Lehet jobban járok ha automatikázok...Nekem is 505-ös volt a lapom, szervízeléskor automatikusan cserélték, pedig nem volt bootloopos. Gondolom azt már tudják hogy a 15-ös évjáratúak kivétel nélkül bekrepálnak.. csak idő kérdése..
-
s3nsitivity
addikt
válasz
kmóricka #27613 üzenetére
Nekem egy teljes nap alatt csak olyan 2 - 2,5 H SoT-ot tud.
Nem játszok rajta csak rengeteg fiók szinkronizál. Sokat böngészek(ez melóban is igaz) Spotify kb napi 3 óra etc.
Alig hozza a Nexus 6 üzemidejét. Ebben a OnePlus Two szépen teljesített (kár, hogy ennyi a plusz amit tud és minden másban mínuszos) de volt nálam egy céges Mate 8 is amíg a telefon vásárláson vaciláltam. Na annak durva az üzemidejeHa nagyon nyúzós napja volt akkor is még olyan 30%-al estem haza töltés nélkül.
-
Mikemend
senior tag
válasz
kmóricka #27276 üzenetére
Esetleg használsz valami külső telefonáló appot? Szerintem ott lesz a gubanc...
Bitmill: úgy tűnik, hogy a v20d a hivatalos, az újabbak csak egyes szolgáltatók által elérhetők. Mondom én, akinek tegnap jött egy idén májusi gyártású, független telefonja és azon is ez a rom volt, nem újabb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest