- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
Hirdetés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid87
senior tag
válasz
MikeRenton #46412 üzenetére
Nekem csak a képernyő égett be és bootloop hibám volt, más gond nem.
Viszont melegben forró a telefon, merül durván, és ilyenkor borzasztóan be is lassul. Normál körülmények között (pl otthon) korrekt a sebesség. Viszont én egy kirándulás alkalmával 2 óránként töltöm, és úgy érem el esetleg az 1,5 órás SOT-ot.
Már alig várom hogy megvegyem nemsokára az S9+ -t.
-
desigo
senior tag
válasz
Két éve és egy hónapja használom az enyémet.
Az ELSŐ telefonom amit sose kellett szervizbe vinnem.
Most van lehetőségem cserélni de még mindig hibátlanul kiszolgál.Mit vegyek helyette?
Megnéztem és 52 giga képet és 44 giga videót készítettem vele amit örömmel nézek vissza Google Fotókon.
Kijelző az tényleg komolytalan például egy Samsung Galaxy S7 Edge mellett.
Sose fogom eladni,simán megtartom tartalék telefonnak. -
Mikemend
senior tag
válasz
Esetleg töröld a Google app frissítéseit (a színes G betűs appét), ugyanis nekem is volt egy ilyen beragadásom talán két hónapja. Töröltem a frissítéseket és lőn, minden megjavult. Persze újra is indítottam, majd manuálisra állítottam a frissítését. Aztán vártam egy hónapot és tettem egy próbát vele, most jól megy.
Szóval néha nem a telefon a hibás, hanem pont a gugli... -
KubanitoS
veterán
válasz
Ebből nem szabad általánosítani. Egyértelmű, hogy selejtes készüléket sikerült kifognod, én még ehhez hasonló hibával sem találkoztam, pedig az én telefonom is mindjárt két éves.
A magam részéről annyi a bajom vele, hogy viszonylag gyorsan merül és eléggé melegszik intenzív használat közben.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
MikeRenton #46132 üzenetére
Az én tapasztalatom az, hogy többszöri kérésre sem csinálják meg, nem is foglalkoznak vele. Szóval sajnos nem tudom.
(#46127) MittuDomain_:
"NEKEM közel sem volt elég 2ó újra belakni, még mindig nem vagyok vele készen"
Csak rutin kérdése. Én régen korábbi telefonokon elég gyakran cserélgettem a custom ROM-okat, gyorsan belakok újra egy friss rendszert.
"Nem tudok plusz oldalt kirakni a kezdőképernyőre"
A képernyő egy üres részét nyomvatartod és előjön a szerkesztő. Itt a képernyőket látod kicsiben, megint lenyomva tartod az egyiket és átjutsz egy másik szerkesztőbe, ahol a képernyők sorrendjét lehet állítani, itt tudsz újat is hozzáadni. Mondjuk én Nova Launchert használok (teljes verziós, megéri az árát), ott egy cseppet logikusabb (meg testre szabhatóbb).
"Nem találom (egyelőre?) a zseb módot ami volt 6.0 alatt, hogy ha érzi, zárolás után azonnal el van rakva a zsebembe, ne kérjen feloldó mintát/PIN-t"
Smart Lock (a beállítások menüben van már kereső fent, megtalálod). Itt a viselésérzékelésnél tudsz ilyesmit beállítani.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
MikeRenton #46129 üzenetére
Rosszul fókuszál. Nekem már kétszer volt szervizben a telefonom (más miatt alapvetően), mindkétszer jeleztem, hogy ezt csinálja, mindkétszer visszakaptam a telefont úgy, hogy a szervizlapon egy büdös szó nem volt arról, hogy csináltak-e valamit a kamerával. A hiba továbbra is megvan.
Többféle tippet hallottam már a megoldásra, de eddig egy jó hard reset vagy új ROM feltelepítése mindig megoldotta ideig-óráig, pedig valószínűleg hardveres eredetű a hiba. Egyesek szerint meg kell kocogtatni a kamerát finoman, utána a lencsetagok megint jól tudnak mozogni.
Nem tudom hol az igazság, de nekem is sok fotóm ment kukába úgy, hogy csak otthon vettem észre azt, hogy minimálisan félrefókuszált. Nem ennyire, mint nálad, éppen csak annyira, hogy élességet veszítsen a fotó.
-
KubanitoS
veterán
válasz
MikeRenton #46129 üzenetére
Még zoomolni sem kell, alapból látszódik, hogy ez egy mosottas valami. Az én G4-em Nougattal sem csinál ilyen szörmedvényt.
-
Viktork800
csendes tag
válasz
MikeRenton #45832 üzenetére
Én ezt a romot használom (2.2-es) mióta felrakták az xda-ra. Nagyon stabil, de nekem a pont a kamera nem jött be, a V30 eltérő kijelzőaránya miatt a legtöbb extra funkció nem , vagy hibásan működik. Aksi időben a legjobb eddig.
-
magus217
tag
válasz
Én ezt tettem fel tegnap!!! V29a-t felraktam előbb lg up-al. Utána recovery-t ráflasheltem adb-vel. És onnan, recovery-ből ezt.
Szóval szerintem nem kell csak ezért bevinni. Ugyanúgy visszalehet menni 6.0-ra. Annyi, hogy ugye a pár oldallal ezelőtti dll fájl cserét mindenképpen megkell csinálni az lg up on belül!!!
Nekem tetszik ez a ROM egyébként. A kamera mondjuk jól tele van mindennel..de legalább így 7.0-n is van 60fps rögzítés. Jó a beépített time lapse is.
A rendszer szépen feláll. Így egy nap után nincs panaszom.Ami nagyon jó h full kitisztított a ROM. Egy google app sincs rajta..te szedsz le mindent. Lg health meg accuweather van rajta stb..
-
Tengri
senior tag
válasz
Kérlek értesíts a fórumon a fejleményekről.
Előre is köszönöm! -
Technoman
őstag
válasz
MikeRenton #45829 üzenetére
-
Tutu7030
veterán
válasz
Ha megteszed, feltétlen csinálj róla videót!
Vagy rögtön fb live-on közvetíts!Én anno CM rommal adtam be a "G"-t akksi cserére, de semmi reakció nem volt rá. Igaz, nem garanciális dolog volt.
-
dkovizoli
addikt
válasz
Fognak érdekesen nézni az biztos.
Tetszetős ez a rom. Nem tudom van-e értelme, ha nem jó valami benne, nekem nincs kedvem újra szenvedni a gyári visszarakásával. Elég volt egyszer. -
Technoman
őstag
válasz
MikeRenton #45825 üzenetére
Hol lehet, ezt a Bluetooth cache-t üríteni?
thx -
válasz
MikeRenton #45825 üzenetére
nem lehet, hogy terhelt a 2,4GHz-es sáv, és interferencia miatt lassú és szaggat?
-
mikesa
tag
válasz
MikeRenton #34080 üzenetére
-
htc07
addikt
válasz
MikeRenton #33772 üzenetére
nekem megy az nfc is a qi mellett, bár a mobilfizetést még nem próbáltam mert lusta vagyok elballagni az OTP-be, pedig az NFC SIM kártyám megvan hozzá
-
ung.mario
tag
válasz
MikeRenton #21044 üzenetére
Eredeti gagyi
Számokon kívül semmi nincs rajta. Maga a matrica fekete, de az érintkezőknél fehér. A plusz rögzítő matrica is fehér. Valószínűleg a qi csatlakozónál meg túl vékony, mert csak akkor érintkezik, ha mögé teszek egy kis magasítást. Kuka úgy ahogy van. Levettem a fóliát a ragasztóról, a tekercs sem tökéletes hiányos a réz szallag(pontosabban sok helyen elvékonyodik)
-
válasz
MikeRenton #20037 üzenetére
Nekem előző verzión is volt, és üveg előtt is emlékeim szerint. Pusz legutóbbi frissítés előtt csináltam gyári resetet menüből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest