-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kartomas
csendes tag
válasz Stauffenberg #40184 üzenetére
Köszi megoldóditt valóban a gesztusokban kellllett állítani. Amúgy a fizetős változat van meg. Az azvérdekes hogy kb 1 éve használom a novátés eddig jó volt nem rémlik hogy valaha is állítottam volna a gesztusokban
-
Kartomas
csendes tag
válasz Gyugyu1987 #40180 üzenetére
Köszi a launcher az oka vissza raktam a gyári lauchert azzal minden ok. Amint vissza állítom a novát ismét nem zár le ugyhogy a nova launcherban kell megnéznem.
-
Kartomas
csendes tag
Igazábol a lezárás eggyáltalán nem működik a feloldással nincs gond azóta csinálja hogy alaplap és kijelzö lett cserélve boot lop miatt.
-
Kartomas
csendes tag
Valamiért az utóbbi napokbam a duplakoppos lezárás nem működik a felébresztés viszont hibátlan mi lehet az oka?
-
Kartomas
csendes tag
válasz Gyugyu1987 #38635 üzenetére
Köszönöm
-
Kartomas
csendes tag
Eggy ujjabb jó pont az lg szervízbe. A történet röviden a múlthét kedden este botlopos lett a G4 em szerda reggel cheten beszéltem az lg szervízbe és mivel Tatabányán lakom megbeszéltük hogy futárral küldöm fel Pestre a központi szervizbe. Délután az eggyik helyi gls csomagponton feladtadtam mellékelve a számlát illetve a hiba leírást amiben megemlítettem a botlopos hibát valamint a kijelző végét illetve hogy gyengécske az aku. Hétfőn délelőtt már jött is a futár hozta a kész telefont. Amin alaplapot kijelzőt valamint akumlátort is cserélték a több mint 1 éves telefonomban. Szóval most van egy lényegében zsír új készülékem alig 2 munkanap alatt oda vissza szállítással amiből a vissza utat az lg állta. Maximálisan elégedett vagyok a szolgáltatással kevés Ilyen korrekt szervízbe találkoztam főleg Magyarisztánban. A fórumon volt egy app amivel meglehet nézni a kijelző típusát ha valaki tudja a nevét légyszíves adja meg
[ Szerkesztve ]
-
Kartomas
csendes tag
Valaki találkozott már olyan hibával, hogy az autómata képernyő forgatás nem működik. Bevan kapcsolva álltalában ha ujraindítom a telefont helyrejön de egyre többször fordul elő. Senzor tesztelő appal megnéztem az azt mutatta, hogy működik a giroszkóp de a kijelző nem fordul.
[ Szerkesztve ]
-
Kartomas
csendes tag
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy a G4 - em a Telekomnál vásároltam ahol 2 év gari van. Az érdekelne hogy az 1 év lejárta után is bevihetem a lg szervízbe közvetlenül a telefont javításra vagy a 2.évben csak a telekomhoz vihetem. A készülék 2015 októberi nem botlopos csak tegnap feloldáskor pár másodpercre hosszanti irányba becsokozódott a kijelző,újboli feloldás óta megszünt a hiba.
[ Szerkesztve ]
-
Kartomas
csendes tag
-
Kartomas
csendes tag
Sziasztok nem tudja valaki hogy a váci uti szervizben árulnak g4 hez gyári töltőt kábellel? Menyibe kerülhet vagy esetleg tud valaki megbízható alternatívát mindenképpen kábelos kellene nem qi.
-
Kartomas
csendes tag
A chromebol könyvjelzőket
hogyan lehet exportálni a gyári böngészőbe? -
Kartomas
csendes tag
Nekem is telekomos 20c nekem is hibát ír bekapcsoláskor de ettől függetlenül minden rendesen működik kivéve a quickpick nem lehet vele törölni képeket a sd röl. Viszont érdejes ha a galériában csinálom ott lehet. Holnap visszateszem a 20 b-ét
-
Kartomas
csendes tag
Sziasztok 3hete van meg a g4 em eddig minden jó viszont most van egy kis gondom videó felvétel alatt fura kattogó hang hallatszik. Lehet ezzel kezdeni valamit?
-
Kartomas
csendes tag
Sziasztok hamarosan csatlakozok ilyen tokot rendelt màr valaki? Vélemény? http://m.aliexpress.com/item/32384428604.html
-
Kartomas
csendes tag
Sziasztok a még új vagyok érdekelne mi a véleményetek az xpro üvegfóliájárol érdemes megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest