- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolandi350
csendes tag
válasz Quqesz #36648 üzenetére
Tegnap esett le az enyém csempére.
De hálisten van rajta szilikontok így egy karcolás sem esett rajta. Lassan 1 évtizede használom minden telefonomon és hát elképzelhetetlennek tartok egy telefomt anélkül.Egy kérdés:
Van már megoldás a 6.0 biztonságos rootolására?
Nekem csak a dpi megváltoztatása miatt kellene, eddigi minden androidos telefonomon egy kicsivel lejebb kellett vennem úgy volt számomra megfelelő.„Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz." (Dr.Wayne W. Dyer)
-
rolandi350
csendes tag
válasz rolandi350 #35832 üzenetére
Jöjjenek a számok:
Ha most rádugom gyári töltővel fel vesz 2,3W-ot.
Ha közbe iktatom a 3 méteres hosszabbítót akkor csak 0,99W-ot.
Ez 2,3x-os különbség annyiszor lassabban tölti fel, de majdnem annyival tovább is bírja.
(most nincs teljesen lemerítve azért csak ennyit vesz fel)Minden esetre most megint visszatérek a régi töltés módszerre és ha megint 3 napig fogja bírni akkor egyértelmű lesz a dolog. (Kizárja azt hogy valami más változott volna a tellóba szoftveresen ami pont azóta enné az aksit.)
[ Szerkesztve ]
„Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz." (Dr.Wayne W. Dyer)
-
rolandi350
csendes tag
Azt vettem mostan észre, hogy nagyon nem mindegy hogyan töltöm fel a telefont.
Ha a gyári töltőjére a gyári kábellal rádugom feltölti kb 1,5 max 2 óra alatt, viszont így nagyon hamar le is merül 1 napot is alig bír nekem. Ezt tapasztalom most kb péntektől, hogy minden nap este töltenem kell és kb 1-1,5 óra SOT van és semmi más annyira nem zabálja az aksit.Azelőtt ugyanígy töltöttem, csak közbe volt iktatva egy 3M-es 3.0-ás usb hosszabbító kábel, ami azt eredményezi, hogy a végén már feszültség esés van a töltőáram felét elfogyasztja stb.. úgy töltenem kell 4-5 óra hosszát tehát kb 3x annyi ideig.. éjszakára pont jó.
Viszont úgy kb 2-3 óra SOT-al olyan 3 napig el-el ment a telló..Az a lényeg, hogy sokkal tovább bírja az aksi ha töredéke töltőárammal van feltöltve. Legalább is nekem ezt mutatja, duplázás biztos meg van.
Összefogok magamnak rakni egy olyan felállást amivel este 11-től teggel 7-ig 8 óra alatt töltse fel.. így a lehető leglassabban fogom tölteni annyira amennyi nekem még nem okoz semmi kellemetlenséget de utána az üzemidő a lehető legjobb lesz.„Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz." (Dr.Wayne W. Dyer)
-
rolandi350
csendes tag
válasz ToniSoprano #35399 üzenetére
Hat en inkabb ilyenben gondolkodnek: www.ebay.com/itm/262468124328
Majd ha karcos lessz..
Nem lennék benne biztos hogy nem ront az semmit. Minnel tobb rétegen kell áthaladnia a fénynek az annál roszabb.
Persze lehet csak minimalisat ront amit ha rá pillantassz nem veszed észre. A felhasznalok nagyrészének tokeletes megoldas, mert nem annyira elfogultak mint én.„Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz." (Dr.Wayne W. Dyer)
-
rolandi350
csendes tag
Ezt a Google Playes dolgot 6.0-án megpróbáltam úgy megoldani, hogy letiltottam a Google alkalmazást és a Play Áruházt. Eddig nem tapasztaltam letiltása miatt hátrányt, majd engedélyezem mikor szükség van rá két hetente egyszer.
Most töltőn a telló, majd 2 nap múlva kiderül hogy merített-e a Play bármennyit is.
2 napot 2,5 óra SOT-ot nekem simán bír a telló. Igaz egész nap csak a 2G-t használja ebédszünetben van rálőve a 4G vagy 5 percre, éjszaka pedig energiatakarékosan van.„Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz." (Dr.Wayne W. Dyer)
-
rolandi350
csendes tag
Sziasztok.
Visszatérve az üzemidőre úgy oldottam meg a dolgot, hogy megtartottam az S6-ost is.
Betettem repülőgépes üzemmódba sim kárnya nincs benne, itthon pedig netre inkább azt használom.
G4-est pedig 2G hálózaton használom (ha kell rálövöm a 4G-t) nappal be van kapcsolva a net éjszaka pedig energiatakarékos üzemmódban van.
G4 üzemideje: 3,5 nap, SOT 1 óra és még van rajta 30%.
S6: 6 nap 12 óra, SOT 4 óra és maradt még 20%.
A Play merített 12%-ot a G4-en.. azzal lehet valamit kezdeni?
Automatikus frissítés ki van kapcsolva.
Üdv.„Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz." (Dr.Wayne W. Dyer)
-
rolandi350
csendes tag
válasz ToniSoprano #34822 üzenetére
[ Szerkesztve ]
„Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz." (Dr.Wayne W. Dyer)
-
rolandi350
csendes tag
Jelenleg 2:46 a SOT-om. 19 órája volt lehúzva a töltőtől. Tegnap délutántól egészen éjfélig mobilnet és wifi be volt kapcsolva, volt youtube is 1440p-be vagy negyed óra, egy kis játék, face, mesenger vagy 5 perc telefonálás. A telefont már sikerült tegnap belaknom minden appal amit használok. Most van még rajta 42%.
Ebből kifolyólag a 3 órás SOT és a reggel 7-től este 11-ig való használat simán kijön szerintem.
Bár nálam kb 1,5 órás SOT szokott lenni 2 nap alatt, meglássuk ki bírja-e nekem így lazán 2 napig.
Figyelembe kell még azt is venni, hogy új telefon és először van feltöltve tehát az akksi várhatóan még többet fog tudni kihozni magából pár töltési ciklus után.„Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz." (Dr.Wayne W. Dyer)
-
rolandi350
csendes tag
Ha már ma felvetettem a nagyobb aksit akkor már megosztom azt amit találtam.
[link]
Erre mindenhol jót írnak, valós nem becsapás a cucc.
Persze meg is van az ára 60 dolcsi, de akinek erre van szüksége annak megérheti.„Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz." (Dr.Wayne W. Dyer)
-
rolandi350
csendes tag
És tényleg.
Hogy ez nem jutott eszembe pedig az elektronikával való ismerkedést én sem ma kezdtem.
Tényleg pontosan úgy van ahogy te megírtad, + töltés közben van hő általi veszteség is tehát úgy az a 3766-ból kivonódik + a kábel vesztesége.
Na de végül is pont jól jönnek ki a szorzók ennél a telefonnál, töltőnél és aksinál mert látni, hogy az a felvett közel 3000 mAh szinte passzol az aksi méretével.
Tehát ha a későbbiekben is lemérem így, fogom látni mennyi már az aksi elhasználódása.Idáig 1ó:54p képernyő idő és 69%-on áll, ha készenlétben nem fogyaszt sokat akkor kifogja elégíteni az elvárásaimat sőt.
-
rolandi350
csendes tag
Ma lejött az új szeretett telefonom.
Azt hol tudom megnézni, hogy az alaplap mikor kiadású?
Idáig minden ok, természetesen a fejlesztői beállításokba az animációkat kikapcsoltam így hasít a telefon.
Aksi téren az első teljes feltöltéskor fel vett kb 2900 mAh-át amit egyelőre kevesellek a 3000-es aksitól, de nyilván az elején még nincs meg a teljes kapacitása majd meglássuk a 10. után
(ezt egyébként egy olcsó kínai fogyasztás mérővel mértem le tehát nem tudom mennyire pontos)
Feltöltés után babráltam egy ideig még mindig 100% az aksi és 45 perces képernyő idő van.
Ez így nekem nagyon bejövős, bár gondolom aksi kalibráció van és később lehet leszalad 10%-ot pár perc alatt stb.. nem reális még most
Ha sikerült kitörölnöm véletlenül a gyári FM Rádió programot azt hogy tudom visszavarázsolni?
Valamint 2 koppintásra felébred a telefon, tetszik ez a funkció de szerintem nekem jó volna a 3 koppintás is mert így sokszor felébred anélkül is hogy szeretném.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
rolandi350
csendes tag
válasz rolandi350 #34709 üzenetére
Hmm..
Érkezett pár válasz köszönöm!
Hát.. egyelőre megvárom míg lejön a telefon talán holnap megérkezik..
Majd meglátom, hogy az én kezembe meddig bírja.
Jelenleg egy Samsung S5-ösöm van gyári 2,5 éves akkuval és a 2. nap végén marad rajta kb 20-40%..
Ha az LG is bírná ezt még ha csak 10% maradna is akkor nem is kell nekem nagyobb aksi, meglássuk.Most maradt nekem rajta 40% második napon vagyok és 1 óra 45 perces képernyő idő. Net nem volt mindig bekapcsolva. Wifi állandóan, de járkálgatok hol egyikre hol másikra megyen fel magától.
Szóval nem vagyok az a napi 5 órán át telefont nyomogató felhasználó.„Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz." (Dr.Wayne W. Dyer)
-
rolandi350
csendes tag
Sziasztok!
Egy ilyen aksi mennyire életképes?Vett már tőletek valaki nagyobb aksit az LG-be?
Elég olcsónak tűnik és 6800 mAh? Mondjuk ha lenne benne 6000 én már annak is örülnék mert az már dupla mint a gyári.
De ha csak 3500 az kevés ahhoz hogy bevállaljam azt a vastagságot..Tegnap rendeltem egy ilyen telefont újat hát várom már a futárt.
Ha kettő évet kihúz nekem különösebb gond nélkül akkor elégedett leszek.
További szép estét!„Ha megváltoztatod a szemléletedet, megváltozik az, amit szemlélsz." (Dr.Wayne W. Dyer)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Villanyszerelés
- Alaplap-proci probléma
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- Akvarisztika
- További aktív témák...
Állásajánlatok