Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kelly416

    veterán

    válasz Quqesz #35344 üzenetére

    Független szerintem, szolgáltatói logóm sincs, meg kézből véve már bármilyen lehetett, szinte mindenki függetlent tesz fel, de maga a készülék is független, úgyhogy annak van a leginkább értelme, ha független van rajta. Amúgy ezt honnan lehet megtudni?
    v20d-opt2-hq ha ez mond valamit.

    Ma még tesztelem ToniSoprano szerintem paranoid ötletét, hogy kikapcsolom a GPS-t, de már látom, nincs értelme, ugyanúgy merül, pedig direkt újra is indítottam kikapcsolás után. Úgyhogy ez egy placebó lehet... -ne, de nekem teljesen hatástalan. Este 90%-on hagytam az ágyam mellett, reggel 82% volt, máskor legalább "csak" 3-4%-ot veszít egy éjszaka alatt 10-11-től 6-ig, most a dupláját 0:40-től 6-ig, de nem akarok következtetést levonni ebből, ragadhatott be bármi.

    Úgyhogy ha van egy szemhunyásnyi időm ma, teszem is fel a legújabb romot, ha lesz elég bátorságom. Még csak Sony-t romoltam, ennek is nemsokára utána olvasok, aztán ha kérdésem van, nem fogok habozni feltenni.

    Technoman:
    Mindenféle rosszindulat nélkül vagy rossz a link, vagy ne üzletelj hardveraprón, kérlek. ;]
    "HUF74,194
    Only 1 available
    "
    Egyrészt tízezres pont nincs, csak ezres; milliós és felette, másrészt ez úgy 74 ezer ahogy le van írva, nincs semmi milliós tétel. Igaz, így is eszméletlen drága és meg lehet venni belőle azt, amit felsoroltál.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák