2019. január 21., hétfő

Gyorskeresés

Szponzorunk

LG blog: 5,2 hüvelykes verzióban is elérhető lesz az LG V20

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Az LG V20 egy kisebb, noha funkcionalitásában nemhogy megtartott, de kissé tovább is fejlesztett változatban kerül piacra. Sajnos kizárólag Japánban.

Az LG ősszel mutatta be a V20-at, ami a dupla kijelzős, igen egyedi termékvonal második képviselője. A V10 folytatásaként természetesen a kettős kijelző a legszembetűnőbb megkülönböztető jegye a készüléknek, amit idén is 5,7 hüvelykes, 1440 x 2560 pixeles IPS Quantum Display fölött elhelyezkedő, 160 x 1040 pixeles másodlagos kijelzővel szereltek fel.

LG V34 isai Beat LG V34 isai Beat
LG V34 isai Beat

Az első Android 7.0-s rendszerrel kiadott készülék új verziója LG V34 isai Beat néven kerül forgalomba a japán piacon, és sajnos csak ott, pedig az újdonság megtartotta elődje minden kiváló tulajdonságát, csak éppen 5,2 hüvelykes méretkategóriába lépett. Az isai Beat szintén rendelkezik másodlagos kijelzővel, ugyanúgy optikai képstabilizátorral támogatott dupla hátlapi kamerarendszerrel látták el, a hangrendszert továbbra is a Bang & Olufsen fémjelzi, csak kisebb az egész.

Pont ilyen lesz a V34 is, csak kicsiben
Majdnem ilyen lesz a V34 is, csak a vaku került máshova (és kisebb) [+]

A szintén Snapdragon 820-as lapkával és 4 GB rendszermemóriával szerelt kisebb készülék is megtartotta a MIL-STD 810G katonai standardnak megfelelő, ütésálló kivitelt, plusz IP67-es szabvány szerint vízállóvá is tették, aminek mértékét és módját természetesen a gyártó fogja pontosítani. Csak, hogy még keservesebb legyen az exkluzivitás ténye, a jelentős méretcsökkenés ellenére az akkumulátorkapacitás csak 200 mAh-t csökkent, így 3000 mAh-s lett.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.