- Milyen okostelefont vegyek?
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
zombinyul
addikt
válasz
SharpSA #13525 üzenetére
Erre nem is gondoltam, de nem hangzik hulyesegnek, lehet ez lesz a problema. Mindegy, ugyse keresem mar oket - felesleges is volna, ugyis atneztem mindent. De igy legalabb mar tudom mi volt a baj...
A legelso az volt nekem is. Szerettem, de az is egy minimalisan buborekosan lett felteve. Aztan a fel oldalro sav feljott... Ugyhogy azt kenytelen voltam lecserelni. Viszont az is ezerszer jobban nezett ki ennel.
Ez annal is sokkal tovidebb. Plane ezekkel az ocsmany sarok kerekiteseivel...
zack: nem mindig van idom "figyelmesen olvasni a topicot". Allandoan a melohelyemen robotolok, nem a forumon logok allandoan.
Viszont ha nem lehet irni memoriakartyara, miert kinalja fel az oda valo mentes lehetoseget?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged