- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
válasz Quqesz #12874 üzenetére
Persze hogy fel. Samobile oldalon fent vannak a romok, ugyanúgy mint itt a kdz-k es Odin a progi neve amivel ugyanugy mint az lgup-al feltolod. Ennyi.
6.0: nem wipeoltam frissiteskor valoszinuleg ez a bajom de az akksi idom 6.0 óta siralmas. Viszont ha wipeolok akkor 5.1-et dobom vissza teljes gyaluval.
Eddig egy muszak alatt (nem nagyon tudom a telefont piszkalni) kb 9ora az utazassal egyutt, lemerült kb 75-80%ra.ebbe max 30perc kijelzo es folyamatos 3-4G kapcsolat es szinkron volt. Neha wifi ha arra jartam.
6.0 óta ez a szám 50%. Ma pontosan 44%-on ertem haza... nincs beragadva semmi es ez minden napra jellemzo nem csak a mai napra. Nem friss mar a frissitesem se. Van mar egy hete is h felraktam. De nem javul. Sőt. Szoval aki ezutan rakja fel ne lustuljon mint en teljes gyaluval tessek felrakni. Lg backup sem rak vissza mindenemet pl banki appombol ki kell jelentkeznem majd ujra vissza es akkor 10 napig nincs meg az osszes funkciom benne. Nem veszes csak kényelmetlen.HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest