- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új tízezres, 33 wattos powerbank jött a Xiaomitól
- Nagyot fejlődhet a Galaxy Ultra periszkópos kamerája
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Magisk
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Ne haragudjatok, lejárt a szerkesztési idő: nincs semmi gond, azon kívül, hogy egy hatalmas hülye vagyok! A hiba a felhasználóban volt/van! Tehát bennem!
Próbaképpen persze a másik telefonomban (Huawei P30) lévő másik két számomat próbáltam hívni (ki ne ezt tette volna, ennyi a mentségem).
De azon a telefonon be van állítva hívásblokkolás a hívószám nélküli hívásokra... azokat rögtön foglaltra dobja.
És a G4-be berakott kártya, a telefon beállítása miatt alapértelmezés szerint hívószám elrejtés beállításban volt...
Bocsánat!
A telefon kiváló!
Viszont lenne egy kérdésem még: honnan lehet/honnan érdemes rendelni hátlapot? Eléggé leharcolt állapotú a hátlapja, azt vennék egyet újat. Gyári akkut már rendeltem hozzá, mert a ~8 éves gyári akkuja már azért eléggé gyenge...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- Robogó, kismotor
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 12 64GB Black szép állapot, gyári független, 100% akku, 6 hó gar
- Huawei Mate 20X 5G dual sim, független(EVR-N29) 8/256 GB, kis kijelző beégéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6/128
- karcmentes, újszerű Samsung A55 8 GB / 256 GB Független, Fekete, 21 Hónap Garancia + Sok Tartozék
- Samsung Galaxy A22 5G