Hirdetés
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 12T - egytucat
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
Sziasztok,
pár napja vettem egy kissé viharvert G2-t. Az első tulaja meggyőződése volt, hogy hibátlan készüléket árul, mivel "első naptól kezdve" egy szilikon tokban tartotta... Amiből ki sem vette egy éven át. A végeredmény siralmas, a tok alá került por rommá marta a gyönyörű, fényes hátlapot. Az új hátlapot már megvettem rá (eredeti, nem utángyártott).
A másik, ennél nagyobb gond az volt, hogy millió apró hajszálkarc volt a kameraüvegen, gondolom, a "gondos" törölgetéstől. A képek, amiket a teló így csinált, egészen siralmasan fakók, kontraszthiányosak voltak.
Utánajártam, és láttam, hogy másoknak is volt már ezzel gondjuk. A karcok az amúgy valóban zafírüveg takaróra felhordott vastag, de nagyon sérülékeny antireflex-bevonatban vannak, és a megoldást a bevonat eltávolítása jelenti. Van, aki fogkrémet, van, aki fémpolírozót ajánl hozzá, nekem a fogkrém nem hozta le, a fémpolírozó viszont pillanatok alatt megoldotta a gondot.
Eredeti állapot (itt látni a megmaródott hátlapot is, brrrr..):
Polírozás közben:
A végeredmény:
És egy előtte-utána fotó:
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Könyvajánló
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- TCL C715: kedvező árú 4K QLED tévé a tesztpadon
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest