Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 12T - egytucat
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferko0726
tag
válasz
neo_xperia #65494 üzenetére
Köszönöm szépen! Így már tuti a rock and roll!
-
ferko0726
tag
Sziasztok!
A Viper4 android progit szeretném telepíteni.
Sikeresen root-oltam a telefont az összefoglalóban leírtak alapján.
Letöltöttem a play áruházból a viper4 progit telepítettem de semmilyen hangzásbeli különbséget nem érzékelek.
Már próbáltam a viper4android xhifx -t is, a telepítésnél a cpu kiválasztásánál a "CortexAX with NEON" választom, úgy tudom ezt kel, majd kiírja hogy "driver installed, please reboot your phone".
Telefont újraindítom de semmilyen változás, a program elindul de zenehallgatás alatt semmilyen változást nem észlelek, bárhogy állítgatom a beállításokat!
Elsősorban bluetooth fejhallgatóval szeretném használni.
A segítségeteket előre is köszönöm! -
ferko0726
tag
válasz
migabi24 #25200 üzenetére
Akkor hol szaporodik, honnan és hogyan tudom törölni.
Igazándiból az a bajság hogy kemény 200-450 mb szabad ram van, ram optimalizálás után sem sokkal több.... videózásnál rendszeresen akadozik, illetve menüben is észreveszek akadozásokat, lassulásokat, ami elég idegesítő....
twrp alatt lehet hard resetet csinálni vagy elég a gyári adatok visszaállítása? -
ferko0726
tag
A "sok szemét eltüntetése" végett twrp-ben a cache és dalvik cache-t lehet rendszeresen vipe-olni? Pld. havonta 1x, 2x?
-
ferko0726
tag
Sziasztok!
A Viper4ANDROID működik "alap" 4.4 KitKat alatt?
Vagy kel a root és valami másik kernel, és ha igen melyik? -
ferko0726
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni.
Felraktam a ViPER4Android -ot, drivert feltelepítettem,újraindítottam és működik is!
A bajság az hogy ha kilépek belőle, bezárom a zenelejátszót és később újra indítanám nem indul,kéri hogy boot-oljam újra a telefont amit ha megteszek működik is újra csak idegesítő hogy ezt mindig eljátsszam vele...
Tudtok erre valamilyen beállítási lehetőséget hogy ne kelljen mindig újra indítani a telefont ha használni szeretném a programot?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest