Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rayoliviero
veterán
válasz
DroiDMester #22830 üzenetére
Köszi, nálam is működik a programod Win 8.1 alatt.
-
asderr
aktív tag
Ha valakinek van valami jo csereajanlata egy karcmentes LG G2 16gb-ra annak varom a privatjat.
November 9.i vasarlas,full dobozos,szamlaval
Telekomos,feher -
toto0569
addikt
A bluetooth csak megy...
-
gusthy
veterán
válasz
rayoliviero #22885 üzenetére
Fel és jó.
-
Danny365
őstag
Amúgy miért is jó feltenni ezt a 20b-t root, recovery nélkül?
-
szala86
aktív tag
válasz
szabo.norbi #22882 üzenetére
Igen ez általában elő szokott fordulni. Holnap módosítom az összefoglalót, és bele lesz írva, hogy hard reset mindig kell a frissítések után. Illetve DroiDMester autómata offline frissítője is belekerül.
-
toto0569
addikt
válasz
B@szott jó lett a telepítőd!
-
Lecs@
addikt
válasz
szabo.norbi #22882 üzenetére
De utána mindenképp, mert Bootlop od lesz
-
gusthy
veterán
Még egy kis immersive mode: van a playen egy kis cucc, igaz, 1EUR, az a neve, hogy immersive mode, és nagyon ügyes. Be lehet még azt is állítani, hogy melyik appok esetén váltson át magától.
-
RomiJosy
aktív tag
Valahol meg kell kérdeznem,mit jelent köztetek az
"Szvsz" rövidítés? -
gusthy
veterán
válasz
szabo.norbi #22870 üzenetére
Thx
-
gusthy
veterán
válasz
szabo.norbi #22867 üzenetére
És mi volt a para tárgya?
-
belua27
tag
lejött nekem is a v20b de olyan jó nekem most a 10e hogy nem nagyon akarok kockáztatni majd ha egy bátor úttörő nyilatkozik hogy milyen. ez a knock code nagyon kéne valaki belinkelte videón hogy megy a g2 is valaki tudja hogy kell megcsinálni? (vagy csak pro 2 rom kell hozzá?) az amugy felmegy kdzvel?
-
szabo.norbi
tag
Gatya tele lett!
Leírás alapján akartam vissza térni a 4.2.2-re. Letöröltem mindent a gépről, letöltöttem mindent amit kellett. Telefon rá az USB-re, kdz elindítva, nem mertem végignézni ahogy lefut...
Csak végzett kiírta, hogy oké sikerült blablabla. De a telefonon csak LG logó és próbál bebootolni, de nem sikerül.
Itt már végleg tele lett a gatya.
Gondoltam, megpróbálok egy Hard Resetet, hátha az segít, ha nem akkor használom poháralátétnek.
Hard reset végzett gyorsan, kétszer bootolt, LG logó stb. Rettegve figyeltem, hogy csak bekapcsolt!
szala86 Nagyon nagy vagy, sikerült a leírásod alapján minden. Örülök, hogy sikerült visszatérnem 4.2.2-re. Ha egyszer találkozunk vendégem vagy egy sörre.
-
Bossi
őstag
-
válasz
szala86 #22859 üzenetére
Rendben beteheted
Azért tesztelje más is mert eddig csak 2 visszajelzés van hogy hibátlan!
De már annak is örülök, hogy ez annál is működik akinél a xda -s 2.módszerből 1 -ik sem!Én Win 8.1 Pro X64. -en teszteltem itt hibátlan, úgyhogy ha itt jó akkor(elvileg) az összes Win7-Win8 -on mennie kell, mert ilyen téren a win8.1 nagyon háklis!
-
tudom, csak cégként venném és számlára ha így veszem, akkor megb*szhatnak, mert olyan cégtől fogadok be számlát aki már nem állíthatna ki -> fiktív számlát fogadnék be....
Most kérdeztem az LG-től, hogy Németországban kapható készüléket rendelek akkor érvényes-e rá a két év garancia ... remélem azt mondják, hogy igen
-
Lecs@
addikt
Utánanéztem / kérdeztem LG - nél is. Minden rendben a készülékkel. Tehát nem a bolt lesz a garancia helyszíne ( ezért nem veszek GSM boltban, bolti garis telót ! ) Sem Partnero, se semmi. Lehet felszámolás alatt van épp ezért kaptam jobb árban, mert " kiárusítás " van . Nekem mindegy
-
szala86
aktív tag
DroiDMester az általad készített automata offline frissítő nagyon jó lett.
Engedély kérnék, hogy berakhassam az összefoglalóba.
-
-
gusthy
veterán
válasz
pestibenji #22849 üzenetére
-
gusthy
veterán
Megyen már a Hajnalcsillag lefelé
Megyen már a v20b rom felfelé
Az én kedves galambom trallalallalallala -
Robyka
aktív tag
válasz
rayoliviero #22848 üzenetére
Jók ezek a TP-Linkek, most ahogy látom az újakat már csak 2 év garanciával adják , én 5-öt kaptam rá kb 3 éve.
-
hard74
senior tag
válasz
Az offline lett volna a cél,ha neadjisten vissza kellene térni 10a-ra.Ezzel tökéletesen megy,hálás köszönet érte.
Hogy a vbr-nél miért nem akarja azt nem értem.P920-on hibátlanul ment. -
Lecs@
addikt
válasz
pestibenji #22841 üzenetére
Én is 2 év LG ( gyártói ) gart kaptam. Ami írásba is vagyon foglalva.
-
belua27
tag
Most akkor nem kapunk knock code - ot?
-
szabo.norbi
tag
válasz
Köszönöm szépen a részletes válaszod!
-
rayoliviero
veterán
válasz
Robyka #22832 üzenetére
LTE-nek semmi köze a wifin mért sebességhez.
Azzal a routerrel pedig ne csodálkozz, hogy ennyit mérsz. Az nem is tud 5 GHz-et, csak 2,4 GHz-et. A Note készüléked gondolom tudja az 5-öt (mivel csúcs készülék), azt nem ismerem.
2,4 GHz-en laptopon olyan 50, max 60 Mbitet szoktam mérni, de sokszor lényegesen kevesebbet. De ha olyan helyen laksz, akkor lehet leterhelt állandóan.
5 GHz még viszonyalg kevés embernek van, az nem annyira leterhelt. -
szala86
aktív tag
Erről a V20B-ről van valami infója valakinek? Mármint miben más mint a V20A?
-
Robyka
aktív tag
válasz
rayoliviero #22826 üzenetére
Neked újabb tipus van, nekem TP-Link WR941ND van kicsit régebbi cserélhető 3 antennás.
Én múltkor az összes beállítást végignéztem és nem találtam hogy hol kell 5Ghz-re állítani.
Csatornát tudtam állítni, meg 20 vagy 40hz meg ilyeneket...Nah de akkor most azért ilyen lassú mert nincs 5Ghz-n vagy azért mert nem LTE képes a telóm?
-
gusthy
veterán
válasz
szabo.norbi #22828 üzenetére
ha megnézed a linket, akkor ez lett iderakva:
http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW859395432109876543213/D80220B_00.kdz
innen szok' jönni a cuccos.
-
válasz
hard74 #22825 üzenetére
Most pontosan mit is akarsz OFFLINE vagy ONLINE?
Ha offline módot akarod ide tettem fel egy olyan verziót amit 1.kattintással mindent megcsinál hasonló a leírt offline módhoz de itt semmit nem kell telepíteni letölteni átírni stb
letöltöd kibontod a C:\ gyökerébe és a LG-G2-Offline_Auto-Flash mappán belül van egy START.cmd arra ütsz egy entert és indul minden ami kell! (a Auto-Flash mappán belül lévő rar fájlokat NEM KELL kicsomagolni!!!)
***********************************************************************************
szabo.norbi ahogy látod hivatalos LG szerverről szedi le(éppúgy ahogy a 32.gigás link) de ennek<model>LGD802</model>
<suffix>A6PRBK</suffix> (itt a lényeg ez A6.al kezdődik)
<approve_date>2014-03-11</approve_date>
<sw_version>D80220B</sw_version>
<cond_version>00</cond_version>
<sw_url>http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW859395432109876543213/D80220B_00.kdz</sw_url>a 32.gigás pedig
<model>LGD802</model>
<suffix>ADEUBK</suffix> tehát 32.gigás
<approve_date>2014-03-07</approve_date>az offline mód pedig TÖKÉLETESEN MEGY nálam Win8.1 Pro x64.es rendszeren!
-
gusthy
veterán
válasz
szabo.norbi #22828 üzenetére
Ugyanonnan, mint az összes többi, az LG letöltő oldalról
-
szabo.norbi
tag
válasz
DroiDMester #22824 üzenetére
Elvileg? Biztos ez? Honnan van?
Ezt nem neked, csak nem akarok még egy hsz-t.
Windows 8.1-en működik az offline downgrade? Valaki próbálta már? Ha esetleg nem, akkor VirtualBox-al win7-tel mehet?
gusthy: Én ott nem találtam.
-
Azharel
aktív tag
válasz
hard74 #22825 üzenetére
elvileg most nem is lehet frissíteni mert az lg szerverek le vannak terhelve és nemtudják vissza ellenőrizni a jelenlegi szoftvert. itt lehet ellenőrizni az lg szerver állapotot, amig fail-t dob nem lehet frissíteni, legalábbis ezt írta egy srác xda-n, ha baromság akkor sorry
[link]xda kdz post link
[link]szabo.norbi
nekem 8.1 van és megy rendesen. -
Ez meg itt Elvileg a 16.gigás EU V20B => D80220B_00.kdz
-
Bilux
veterán
-
Robyka
aktív tag
Jöttem kérdezni egy értelmeset...G2-t szeretnék venni nemsokára.
Azt nem értem hogy a 80/20-as net a telefonon mért csak 24/20,33/25 speedtesten (Note-om van)
G2-őn is ilyen lassú vagy egyáltalán miért nem lesz 80 a letöltési sebesség úgy mint a laptopon?Help
-
Bilux
veterán
20b szoft ami már kint van 32GB-os készlékekre
Software Version: D80220b-EUR-xx
No Knock Code
No ART -
szala86
aktív tag
válasz
hard74 #22810 üzenetére
Nekem is volt ilyen, de nekem megoldódott azzal, hogy a C:windows/system32/drivers/etc mappában lévő hosts fájlt megnyitottam szerkesztésre és a végéről töröltem ezt a sort: 127.0.0.1 csmg.lgmobile.com
ÁÁÁ megelőztél. Elnézést akkor beleírom oda is. És szerintem mivel kérték én benne hagyom, ha már ennyit szenvedtem vele. És mindenki azt teszi fel amelyiket akarja.
-
hard74
senior tag
válasz
DroiDMester #22814 üzenetére
Ha benne van ez a sor nem történik semmi.Amikor törlöm akkor panaszkodik a szerverre.
-
válasz
hard74 #22810 üzenetére
ha módosítottad a hosts fájlt akkor töröld belőle a 127.0.0.1 csmg.lgmobile.com sort! és menni fog az ONLINE mód!
**********************************************************************************************
szala86: én csak a 2.es offline módszernél látom viszont az online módszernél nincs ott!- Töltsd le a három belinkelt fájlt. [link] [link] [link];
- Töltsd le a számodra megfelelő „*.KDZ” fájlt erről az oldalról: [link], vagy pedig erről: [link] (a UK, és Europe Open a számunka megfelelő); Illetve azt is figyelembe kell venni, hogy 32 vagy 16gb-os a készülékünk. Ha 32gb-os akkor általában a DEU előtaggal ellátott kdz a jó, ha pedig 16gb-os akkor a 6DE előtaggal ellátott kdz a megfelelő. Továbbá a szolgáltató függő telefonokra, ugyan úgy feltehetők a szoftverek, mint a függetlenekre.
- Kapcsold ki a telefont;
- Telepítsd a letöltött
LGUnitedMobileDriver_S50MAN310AP22_ML_WHQL_Ver_3.10.1.exe-t;
itt kéne jönnie hogy Telepítsük a B2CApp programot
- Nyomd a „hangerő fel” gombot, közben csatlakoztasd az USB-kábelt, ekkor bejön a Download mode;
- Csomagold ki a „FlashTool.1.0.54.zip” fájlt és indítsd el a „Windows Enabler.exe”-t;
- A tálcán az óra mellett megjelenik egy ikon(1), kattints rá bal egér gombbal, hogy megjelenjen rajta egy "ON"(2) felirat;###################################################################
A Custom Recovery -t meg nem nagyon erőltetném a Simple Tool 3.1 By OptimusRS.zip -el felesleges hülyeség, egyszerűbb a 2. Recovery direkt telepítőjét betenni a leírásba! Kisebb, egyszerűbb, és 2.kattintással fel megy, és Root sem kell hozzá!
-
válasz
Rickenstein #22809 üzenetére
nincs 2 éves gyártói gari ...
csak 1 éves
-
szala86
aktív tag
válasz
DroiDMester #22807 üzenetére
De benne van, még pedig a 3-as pontba. Idézem "3 – Telepítsük a B2CApp programot;"
És a Simple tool-hoz kell a root.
Itt a kép és mindjárt az egyes pontba azzal is kezdi. -
hard74
senior tag
Nekem ez a B2CApp az istenért sem akar települni.Valami szerver gondja van.Valakinek valami tippje miért?Eddig az online kdz ment,most letöröltem mindent,de ez nem akar visszatelepülni.
-
Danny365
őstag
Egyébként mikor a Philz recovery azt mondja, hogy "ROM may flash stock recovery on boot" és erre vannak olyan opcióim, hogy:
- no
- yes
- no
***back***Akkor melyikre kell nyomni, hogy bootoljon a rendszerbe és ne nyúljon a recoveryhez?
-
válasz
szala86 #22805 üzenetére
1, KDZ frissítésnél továbbra sem írtad be a B2CAppSetup.exe -t hogy ezt is fel kell telepíteni
Custom Recorvery telepítéshez(egyik verzióhoz sem) MARHÁRA NEM kell hogy Rootolva legyen a teló sőtt az a leg egyszerűbb ha feltesszük a recovery -t és majd ő(k) első belépés után(illetve mikor kilépünk a recovery -ből) fel is ajánlja (Philz és TWRP is) hogy nincs rootolva a teló akarod -e rootolni!?
-
szala86
aktív tag
Na akkor itt a legfrissebb összefoglaló és szerintem a végleges is. Ha megfelel mindenkinek akkor cseréltetem!?
Ami ebben bennevan és a fentiben pedig nincs, az az új kdz frissítés, ioroot24-el való rootolás, Illetve a Philz és egyéb recovery telepítése simple tool-al. + Ajánlom figyelmetekbe az érdekesség részt. -
firemanus82
senior tag
válasz
Ahanoiaid87 #22801 üzenetére
Ha 1x lement a teszt, lépj ki optimalizáld a memóriát és úgy futtasd le újra.
-
Ahanoiaid87
csendes tag
válasz
Cathulhu #22780 üzenetére
Antutu-nál forró.(nyilván mert jobban pörgeti a telót) ezért 36000 körül van az eredmény mindig. Antutu X-nél csak langyos, és más eredményeket mutat. Nekem csak ez a fura. Nem mozgat túlzottan a dolog mert amíg rendesen teszi a dolgát nem érdekel semmi pontszám vagy más egyéb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- eGPU tapasztalatok
- Hobby rádiós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- PlayStation 5
- Home server / házi szerver építése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Ukrajnai háború
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest