- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukacsjeno
tag
Nem olvastad el amit írtam. Pont arról beszéltem, ha valaki ilyen gamékkal játszik, akkor el tudom képzelni, hogy melegszik. De alapvetően nem erre van kitalálva. Csak ismételni tudom magam, ez egy kommunikációs eszköz, viszonylag jó hardverrel olcsón. Kommunikációra viszont tökéletes, de még ennél többre is, viszont a kimaxolt grafikás erőforrászabáló 3D játékoknál ne lepődjön meg senki ha melegszik. Ezen semmi meglepő nincs. Persze mindenki úgy és arra használja a készülékét ahogy és amire akarja. Én ha játszani akarok, akkor veszek kimondottan arra célra kitalált eszközt.
iPhone-ról eddig szó sem volt, de a véleményem ugyanaz.
Az is melegszik, ha fullon hajtja az ember, ez nyilvánvaló, és a hő hatására dobja le a TG-t, de azt nem hinném, hogy annál is "deformálódik" a kijelző? -
lukacsjeno
tag
Oké, akkor mázlistának érzem magam. De ha egy, másfél év múlva sem lesz panaszom a készülékre, akkor lehet, hogy már nem fogom annak érezni magam.
Én elhiszek mindent, főleg az érzéketlenséget, az valóban bosszantó tud lenni, ha valóban annyira rossz, mint ahogy leírtad, de a TG leválást akkor sem tudom elképzelni. Mitől melegszik fel annyira a készülék? Mire van használva? Szerintem csomó hiba amiket írnak, azok az eltérő felhasználási módok miatt van. Nekem még sosem forrósodott fel a készülék, langyos is csak nagy ritkán volt. Másnál mitől forrósodik? Erre most holt komolyan akarom tudni a választ, hogy milyen használat esetén? Mert ahogy korábban írtam, ha valaki órákat játszik vele CPU, és GPU igényes játékokkal, akkor lehet, hogy felmelegszik, de ez nekem nem elfogadható indok egy ilyen árkategóriás hardvernél. Szerintem átlagos használat mellett nem tud annyira felforrósodni. Használjunk mindent a maga módján, amire ki van találva, és értékeljük az árfekvéssel párhuzamosan.
-
lukacsjeno
tag
Én mondjuk még csak fél éve nyúzom, de nálam egyetlen probléma sem jött elő amiket itt írtak róla. Kijelzőérzéketlenség és társai. Nem hiszem el, hogy pont én lennék ekkora mázlista? Vagy lehet, hogy csak alacsonyak az igényeim? Elképzelhető, hogy néha a duplakoppra nem oldotta fel a kijelzőt, de akkor ott ott van a bekapcsoló gomb. Különösebben nem zavar, működés alatt meg nem nagyon tapasztaltam, hogy nem érzékelné a kijelző a tapizást. Ez a kijelzőhullámosság meg ne már??????
Most komolyan van aki ilyeneket figyel, hogy milyen a kijelző, ha végighúzza rajta az ujját. Én is napi szinten használom 2-3 órát a telcsit, de ilyen nüansznyi apróságokra sosem figyeltem. Működik, és kész.
Nem simogatom órákat a kijelzőt, hogy hullámos-e? De most egyébként már csak azért is megnéztem, és semmi hullámosságot nem éreztem. Ehhez valami műszerész újjnak kell lenni. Ez kb. olyan mint amikor valaki azt mondja, hogy 5"-os kijelzőn neki szembetűnő a különbség a HD, és a FULLHD között. Ezt sem tudom elhinni. De végül is mindegy. Van aki ilyen apró, piszlicsáré dolgokra is figyel. Mindenkinek szíve joga, csak szerintem ezeket nem kéne olyan nagy hibának felnagyítani. -
lukacsjeno
tag
Azért azt ne felejtsük el, hogy ez egy cirka 30.000 Ft-os készülék, és ha úgy nézzük ár/érték alapján bátran mondható, hogy ezen belül best by tepsi.
A másik dolog, hogy alapvetően ez 1 telefon, és nem konzol, ergo kommunikációs eszköz, és arra kiválóan megfelel. Én nem tudom elképzelni amit mondasz, hogy úgy felmelegszik, hogy hullámos lesz a kijelző, meg feljön a TG róla? Mire és mennyit van nyüstölve ez a készülék? Persze, ha több órát játszik valaki egy komolyabb gépigényű játékkal, akkor elképzelhető, hogy felforrósodik, de ahogy írtam, véleményem szerint ez egy telefon, nem játékkonzol.
Akinek ilyen célra kell, akkor ne ebből a kategóriából válasszon, vagy ennyi pénzért mit várnak néhányan?
Ezek a dolgok mindig is furdalták az oldalamat, hogy sokan mit gondolnak? De komolyan? Elmondaná valaki?
Én mondjuk max. szókeresőzni szoktam munkába menet a vonaton, de nyilván nem én vagyok a viszonyítási alap, ugyanakkor olyan is volt, hogy 3-4 órán át FULLHD videó ment a készülékemen, és semmilyen rendellenességet nem tapasztaltam. Nem is vágyom ennyinél többre. Ha több kéne, akkor néznék valami S7-et, vagy valami hasonlót abban a kategóriában. Ennyi pénzért senki ne várjon gamer mobilt -
yanpec
senior tag
-
handbrake
csendes tag
Ezt csináltam eddig, mégis mindig alapon cseng.
Nekem is csinálta másik rommal, hogy a Google nem ment, meg akadozva lassan, vagy sehogy nem töltötte le az alkalmazásokat.
Jó lenne tudni, hogy mi az amit a gyári alkalmazások, folyamatok tömkelegéből ki lehet írtani, hogy ne fusson a háttérbe, viszont a használat rovására se menjen. Anno S3-hoz volt egy ilyen lista, K3-hoz nem létezik?
-
handbrake
csendes tag
MIUI akkumlátorkímélő módba van lőve mindegyik alkalmazás, ez az ajánlott is, gondolom akkor ezen is lehet még faragni.
MÁS:
Másik K3 note, feltettük a ezt a MIUI-t. Telefonkönyv egyéni csengőhangok, beállítás mentés. Mégis ha hívnak az alap csengőhang szól, mit és hol kell még "fixálni"?
-
fehermokus
aktív tag
-
cs.lev
tag
Nekem meg a regebbi MIUI van, ami a 6.1.21-s utolso OTA-val fut. Nekem mai tokeletes ez a ROM, de a calendar szar csak, nem syncronizal, azaz csinal valamit (nincs sync error uzenet), de nem tolt le semmilyen ujabb bejegyzest.
Nalam az alabbi battery adatok vannak:
1 nap 10 oraja megy es
1 nap 17 ora van vissza (ritkan hasznalok mobilnetet, amugy altalanos a hasznalatom a telefonnal - nem jatszok rajta, de azert nem is standby egesz nap)kijelzo: 28%
WLAN:23%
cell standby: 19%
Idle: 16% -
Toth_Jani
őstag
-
grofnagy
csendes tag
En is Couco 424et hasznalok, de meg sosem jott elo az erzeketlenseg.
Domino:
Annakidejen en is nezegettem ezt a verziot, talan emlekszel is, h kerdeztem mi a kulonbseg, de nem mertem megvenni, mert feltem tole, h nem tudom az itthoni halozaton telefonkent hasznalni. Ezekszerint kar volt felnem. -
fehermokus
aktív tag
Az én telóm pont fordítva működik, mint Dominó85-é. 1 hónapig használtam fóliát, és elő-elő jött az érzéketlenség. Azért nem túl gyakran. Utána tettem rá TG-t és azt tapasztaltam, hogy sokkal finomabban érzékel a touch screen. Sokáig semmi érzéketlenség nem jött elő, de ezzel az új rommal 422-424 már néha előjön. Ez azt jelenti, hogy naponta 2-3x és kész. Ha ritkán használom, akkor semmi. Cuoco92 424-es ROM-ját nyüstölöm és ezzel egészen elégedett vagyok. Az időzített ki-be kapcsolás is remekül műxik, nem is tudok olyat, ami nem működne. Olyan tudok legfeljebb, hogy az általam elvártnak nem megfelelő a kidolgozottság. Ezt főleg a címjegyzékre gondolom, az eredeti 5.0 ROM-okhoz képest nekem ez kevésbé tetszik. A múltkor vki felhívott el akartam menteni a számát, no és nevet is akartam neki adni és majd el hagytam az agyam, mire ezt sikerült kiviteleznem. Igaz ez nem a 424-ben volt, de mostanában.
-
Payskin
tag
Soha nem tapasztaltam ilyet (nexus v2).
Viszont azt kérdezném, tisztelettel, hogy szoktátok-e tölteni USB-ről a telót, és akkor nálatok is azt csinálja a rendszer (Windows), hogy 10 mp és 1 perc közötti véletlenszerű időközönként
10 tü-türürü: "felismertem egy új rádugott cuccot",
20 szinte azonnal: tüdüdü: "elvesztettem a rádugott cuccot"
30 várunk kicsit
40 goto 10Amíg ezt megírtam legalább hatszor felismerte és el is veszítette rögtön éktelen harangozás közepette.
-
Toth_Jani
őstag
Azért angol vagy kínai nyelvterületen jó az, de azért a nem működő FTP kapcsolat az zavart.
Ez a ROM van fent K3_NOTE_MM_6.0_S422_ROW_v1.19_CUOCO92, ez elég jól teljesít eddig, a képei szépek a gyári kamerával is, ráadásul szépen ki vannak gyomlálva a kínai alkalmazások.
Telepítés után az Update alkalmazással (OTA) frissíteni kell, 2 darab frissítést fog felrakni, amíg ez nincs addig a teljesítménykezelő FC-zik.
http://www.needrom.com/download/cuoco92-s422-row/ -
Toth_Jani
őstag
Én is kipróbáltam ritka egy hulladék, még tyúklábak is vannak benne néhol, és igazából én örültem hogy megszabadultam a Kínai biztonság alkalmazástól az S422-ben, ráadásul a FTP másolás sem működik.
Nekem a Coucoo92 Féle S422 tetszik az full magyar, minden működik az (OTA) frissítsek telepítése óta.
Ráadásul az akkumulátor ideje is jónak tűnik. -
siskad
őstag
-
siskad
őstag
Nekem ahogy végzett a telepítéssel és rányomtam a rebootra felajánlotta, hogy megrootolom e. 2.8.6.0 TWRP van fent, amit a pár hsz-al ezelőtt linkelt videóban feltelepítenek.
Divan: Ez a teljes rom.
Atiltasz: Ide sehogy, csak ha valahova feltöltött pl. Youtube, akkor belinkeled.
-
atlitasz
tag
Üdv én is felraktam a Slick S422 nagyon jó a rom.
3.0 twrp telepités után feltettem a gyári romot restore menüpon alatt. Semmi gond nem volt.
plusz felraktam hozzá xposed 3 ast,tökéletesen mükszik.
plusz felratam hozzá a softkey enabler appot
link- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fatedevgroup.softkeyenabler&hl=hu
és az eredmény....
JA és rootolt volt
-
Payskin
tag
Arról a Slick S422-ről beszélünk, ami a NeedRomon ebben a pillanatban az 5. (utolsó az első sorban)? Biztos nem rooltolt? Mert a leírás szerint az, meg a kommentekben is láttam, hogy írták valakinek, hogy ez már rootolt. Aztán, persze, az is lehet, hogy össze-vissza beszélnek.
Eh, nem láttam siskad válaszát. Akkor mindent értek.
-
siskad
őstag
De a TWRP újraindítás előtt megkérdezi, hogy szeretnéd e rootolni. Még kiegészíteném annyival, hogy nálam a Kezelőfelület - hangolónál ha rányomok a Gyors beállítások menüpontra, akkor leáll a Rendszer UI. De hát végülis ez csak egy rejtett funkció. Én belassulást nem tapasztaltam.
-
Toth_Jani
őstag
Ja igen rosszul írtam
de ha ott megnézzük akkor a képeken az látszik hogy model szám: K50a40!
Az nem a több helyen Indian verziónak nevezett készülék?
Azért ha megpróbálod és működik a dolog azt feltétlen jelezd.
Persze ha ez az áprilisi ígéret biztos akkor megvárom azt, ha nem járunk úgy mint a Windows mobilosok akiknél majd 3 hónapot csúszott a frissités. -
elektromosok
csendes tag
Nem az volt a kérdésem lényege okoska, hogy mi az "userdata", mert az világos, mivel több romot is feltettem, hanem hogy miért első (ennek mi értelme van, szerintem semmi) .
Köszi, erre nem kell válaszolnod, mert látom nehezedre esik az írás.
Egyébként fölösleges ennyi smile-t használni, anélkül is megértjük. Annyira azért nem vagyunk hülyék, bocsi. -
Payskin
tag
Általában a témaindító első hozzászólásba szokták összegereblyézni a fórumtéma 1458384 oldalán felmerülő okosságokat, pontokba szedve, követhető módon. Szegény Dominó tett is rá kísérletet, hogy témagazda legyen, hogy megcsinálja a témaindító hozzászólást, de nem fogadták el a jelentkezését.
-
Buszos
aktív tag
Ph-s tagságom során sokadszor járok úgy, hogy inkább hallgatok. De mégsem... Elolvastam a fórumban belinkelt leírást és úgy jártam el. Fentebb idéztem, mennyi van benne a wipe-ról. Ha az kevés, akkor kéne rajta módosítani. Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy nem egy angol leírást követtem, hanem a saját nyelvemen íródottat. Semmi irónia, csak szar ez a kioktató "google a barátod", mert bár még sosem tégláztam el semmit, nem is ebből doktoráltam.
-
fehermokus
aktív tag
"Teszem fel a kèrdèst, ha ugyan az a hardver..." De nem ugyanaz, legalább 3 féle változatot ismerek. (T5, A40, T3S) Kisebb, nagyobb hardvermódosítást minden gyártó szokott eszközölni, kizártnak tartom, hogy csak szoftveres lenne a különbség. Amit gondolok, hogy szerencsésen csak T5-ös modellekkel volt dolgod, azoknak meg illik egyformán viselkedni (nagyjából legalábbis).
-
-
Laza...
addikt
Olvasgass itt. Rajtam kívül konkrétan visszaolvasva 7 embernek nem jött meg a telója, így hirtelen 1 hónapon belül. Felejtős (bár az enyém is onnan van. Ők feladják, csak eltűnik útközben - passz miért nem váltanak szállítót)
-
Toth_Jani
őstag
Bár ez nem ide tartozó téma, de a TD Kínában napi 8-10 ezer csomagot (levelet) küld el, egy ekkora cég nem fogja rongyos 40-50 ezer forintért kockáztatni a hírnevét, mert legyen egy csomag átlagos értéke csak 10 dollár, és számoljuk ki mit forgalmaznak.
Ja igen ez WEB Shop vagyis nem eladói piactér!!
A Másik hogy nyomkövetővel adják fel, de ha nem akkor is 400 forintért lehet kérni a biztosítást, persze akinek nem éri meg vagy nem megy be a postára asztalt csapkodni az vegyen a szolgáltatónál Iphone-t mert neki úgysem számít!!
Én is tőlük rendeltem a telefont persze EU raktárból, ugyan így 6000 forinttal drágább de ma már minden csomagot megfognak a VÁM-on, mert kell az ADÓ bevétel, így a kezelési költség +2000 és még a 27% ÁFA vagyis úgy 11-12 ezer forinttal lesz drágább.
Az adót meg majd beszedik más formában! -
Laza...
addikt
Jó teló, a TD oldalon levő árért megérte, nagyon. Jó kamera, gps, etc. De ha a 146 dodót megfogják (nekem még soha semmi nem jött vám nélkül, pedig volt idő mikor 100-as tételben IS rendeltem
)
Egy szó mint 100, 146+tréfa, +2k vám már nem éri meg, sok alternatíva van
De a legjobban az eltűnt 2 telót sajnálom a TD-től, nem beszélve arról hogy sok idő míg vissza kapom a pénzem. A sok mérnök és orvos bevándorló tuti fosztogatja a szállítmányokat, mi meg nézzük a tvben honnan van mindnek nagy, okos telója. Hát így
-
Laza...
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Mini-ITX
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest