- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyharcos
csendes tag
Próbáltam újabb twrp alól is (3.0.0.3) eredmény ugyan az. Úgy tűnik, mintha minden menne kivétel google play (mintha lenne benne egy account, de törölni mégsem lehet). Lehet hülyeség, de esetleg twrp alól internal wipeolása nem segítene (igazából adatok nincsenek még a készüléken)?
Google play-nél egyből betöltés indul(na), de nem történik semmi. Account adatokat meg sem tudok adni...
Egyre jobban kiakaszt ez a kis sárga dög...
-
Terra86
csendes tag
Valamiért sejtettem.
Pont ilyenre volt szükségem. Működjön gördülékenyen, gyorsan, fogyasszon keveset (éjszaka 1 %),
legyen rootolva (ne kelljen mindenféle vírusokkal rootolgatni kétes eredménnyel. ( Egy történet: régebbi telefonomon Avast kijelezte a Kingrootot mint vírust, telepítettem az Avast tűzfalát, hogy meggátoljam az adatlopást,a tűzfal a vírustól kért engedélyt a működésre ! )
Azért ez nem csak vicces, de az androidra nézve lehangoló is.
Csodát tenne az a romolgató, aki berakna egy kapcsolót, hogy a felhasználó döntse el a rootolást. Volt már ilyen pld. a Redmi 1-en.
Na szóval jó ez a rom, és nem baj, ha hiányzik néhány bónusz, amit bele szoktak rakni a "profik",
valószínüleg aztán ezzel rontják el.
Köszönöm, és sikeres barkácsolást. Remélem közzéteszed, ha valamit még összehozol. -
Terra86
csendes tag
Nem a Cuoco féle romot használom, de belenéztem...
Valóban nem működhet benne a sync, mert a row verziót tette bele.
Azt ki kell cserélni az eredetire.
( sajnos én még nem tartok itt )
A google sync appot pedig kiszeded a gapps csomagból, felmásolod a telefonra és fájlkezelővel bemásolod a rendszer priv-app mappájába.
A priv-app mappán belül elég sok mappa van. A Lenovo Contacts Provider mappára gondoltál? -
Dominó85
addikt
MIUI 7 5.0.2 romot tennék fel. Épp az a bajom, hogy a gyári 6.0-án kívül nem tudok mást feltenni. Egyik LP alapó romot se eszi meg. És ha felflashelek egy LP romot, az ugyan megy, de amikor már TWRP alól cserélném, Error 7 fogad. Szóval nagyon nem vagyok boldog a helyzettől. Cseréltem már pár száz romot különféle telefonokon és rengeteg user error-t láttam, de most még a saját előforduló hibáimra is figyelek. Még sem tudok felvarázsolni LP romot, a bloatwares orosz flashtoolos-on kívül.
-
Toth_Jani
őstag
Ez esetben meglepő hogy ennyire Európaira belőtt rendszert adtak ki, semmi tyúklábas alkalmazás, azt a pár előtelepített játékot, és plusz alkalmazást ami benne van, minden gond nélkül el lehet távolítani.
Ez a 100%-os magyar fordítás pedig külön tetszik, még a Lenovo felhasználói szerződés is le van fordítva induláskor.
Mindenesetre szokni kell, de jó lesz ez. -
Dominó85
addikt
A MIUI kicsit összetettebb a VibeUI-nál, így érthető, hogy UX-ben az összevont média miatt jóval kevesebb pontot kap. Érzetben/sebességben stabil romok közt szinte láthatatlan a különbség. Viszont beállításokban és featurettekben van némi vagy éppen rengeteg eltérés.
Amúgy nem azért Antutu-zok itt, hogy megtudjam kinek nagyobb az e-faxa. Hanem, hogy MIUI alatt is fejlődik apránként a dolog. Amúgy a VibeUI pontszáma itt abszolúte NEM releváns, mivel 5.1.1 alapú, míg a MIUI 5.0.2 alapú. És ez a "hátrány"/különbség ennek tudható be csupán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Energiaital topic
- Mozilla Thunderbird
- Anime filmek és sorozatok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged