- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
Akkor te kifogtad a fehér hollót. Mert rengteg i4-et visznek szervízbe amiatt, mert egy kis eséstől széttörtek. Nem véletlenül ragasztották össze az üveget a kijelzővel-ha törik többet kaszálnak. Leszedted már valaha a hátlapját? Ha meglátod milyen kis papír, mindjárt lejjebb megy a nagy minőségérzeted. Én is csodálkoztam.
-
lowzor
veterán
A Marketen az összes app olcsóbb, mint az Appstore-ba és több az ingyenes is. A reklámok nem zavarnak, 200ft-ból vezsek inkább egy doboz sört
De mondjuk nem csodálom, hogy az appeket is drágábban adják a lehúzós üzletpolitikájukat elnézve. -
lowzor
veterán
"Láttál már élőben i4-et? A hátlapja az az üveglap, amit látsz, no az nem papírvékony"
Igen, az rohadt vékony. Szedd le és nézd meg.
"Használd 1-2 hónapig újraindítás nélkül, valóban élmény lesz a használata "
Nem halok bele, ha hetente 20mp-t rászánok az újraindításra. Amúgy van rajta fast boot funkció és azzal kb 2mp alatt bebootol, uh visszanyerem azt az időt.
"Igen, és 1 mm-es hézagok a fémház és a gumi elemek között, tényleg dizájnos, hogy összerakott állapotban látható, hogy van benne SIM kártya"
Nekem tetszik így, nem látom a sim kártyát...De legalább nem kell tű, hogy kitudjam szedni a simet.
"Alap kérdés: miért kéne érteni a telefonokhoz, hogy használd?"
Azért, hogy kényelmesen használjam. Ez az iPhone-ra nálam nem volt igaz.
Nem bújtam fórumokat, mert a 2.3-as gyári DHD rom tökéletes nekem.
Az üzemidő vita meg már lejárt lemez. Megmondtam, hogy fillérekért nagyobrra növelem az üzemidejét, mint az iPhone-é és még lesz egy tartalék akksim is.
-
lowzor
veterán
Én szívtam már be 3GS-el egy csomószor. Pl haverom gépéről kellett volna valami sürgősen rá, de nem volt nálam a kábele és csak micro usb-je volt otthon, meg netje se volt, ezért itunes-t se tudtunk volna telepíteni, úgyhogy úgy jártam. Meg volt pár olyan eset is, hogy sürgősen kellett hely, mert a kamerával akartam videózni, de ugye csak szinronizálással lehet törölni...Plussz a flash hiánya is megszivatott párszor böngészéskor, mert szeretek online filmeket nézni és kliens nélküli youtube-ot használni. Arról meg ne is beszéljünk, hogy hány képet/ zenét nem tudtam átküldeni...Meg pár idegtépő pillanatot okozott az is, mikor az itunes-ban 600 számot kellett egymás után kipipálni.
Úgyhogy 2 hónap után kb aztmondtam, hogy kössz, én ebből nem kérek...
Az Android számomra kényelmesebb és kellemesebb. -
lowzor
veterán
Miért iphone OS másolat?
nem látok köztük hasonlóságot...max a Samu Touchwiz menüjében
az ios-be vannak widget-ek?
vertikálisan lehet görgetni a menüt?
van normális főképernyő?
Nagyon sok dologban különböznekAmúgy ez a copy-paste egy huszadlagos dolog. A flash, bt share hiánya, az agyonkorlátozás például sokkal nagyobb gond az IOS-nél.
-
lowzor
veterán
"Pl ez a hype-os dolog, hogy csak a hype miatt vesznek sokan iPhone-t, ez már rég megbukott. Ha sz@r telefon lenne akkor a kutya sem venné meg.
Szerited aki Androidos okostelefont vesz az mind maradéktalanul kihasználja azt?? Ez is nevetséges"SGS2-t pl érdekes módon még soha nem láttam plázacicák kezében.
Tény, hogy Androidból is vesznek olyanok, akik csak telefonálnak vele, de inkább a low-end kategóriából.
-
lowzor
veterán
6k-ér veszek hozzá egy nagyobb kapacítású akksit és máris az iPhone felett leszek üzemidőben, árban pedig még mindig jóval alatta
plussz nem kell csavarokat bontanom, hogy beszereljem.
Copy-paste-et meg ugyanolyan egyszerűen tudom használni droid alatt, mint ios alatt...
-
lowzor
veterán
Ezt én is támogatom, hogy a Samu legalább csinál valamit. Fejlesztenek, hogy mindig az aktuális csúcsot adják a felhasználók kezébe és mindenféle szegmensben tolják ki a mobilokat. Az Apple csak ül kényelmesen és évente kiböfög 1-et. Design-t azt csak 2évente váltanak, azt is csak minimálisan. Elismerem, hogy jó telókat készítenek, de árban elvannak tévedve és a piaci részesedésüket főleg a hátlapon virító alma logo-nak köszönhetik, meg a szánalmas önfényezésnek, ami pl a tegnapi Event-ön ment.
-
lowzor
veterán
válasz
cLeanLess #288 üzenetére
"Felhasználói élményben, és minőségérzetben sokkal-sokkal többet nyújt mint az android."
Nem tudom nekem egy HTC Sense-es Androidot, vagy egy WP7-et nagyobb élmény kezelni.
Minőségérzetben hol veri oda? Szombaton szedtem szét egy i4-et és papírvékony a hátlapja. Ezzel szemben egy DHD-nek mondjuk egy egybemart fémháza van...
Tudom, hogy nem én fogom megítélni, de szerintem aki kicsit is ért a telókhoz nem ilyet fog venni. Amúgy a legtöbb iphone-t csak a márkanév miatt veszik meg, rohadt kevesen veszik amiatt, hogy használják is. Az oktatómnak is szifonja volt régen (elektronika) és megkérdeztem, hogy mivel jobb ez, mint egy Androidos teló, utána 20 percig gondolkodott és rávágta, hogy "hát ez egy státusszimbólum" -
lowzor
veterán
Ez egy iPhone házba pakolt pakolt iPad 2. Nem csináltak semmit, csak a szoftvert, ami szerintem főleg felesleges funkciókkal bővült.
nézzük a realításokat:
Lehet, hogy többért tudod majd eladni, mint egy S2-őt, de viszont sokkal többet is fizetsz érte. Ha valakit ez zavar, akkor vegyen HTC-t, mert az kicsit jobban tartja az értékét, mint a Samu.
A 7-szer erősebb GPU parasztvakítás, szerintem egy Mali 400 is elég még évekig.-Fájlokat az ios 5-nél se lehet törölni, csak szinkronizálással
-bt, flash nincs (de ezt már említettem)
-nincs micro usb, ami sokszor jól jön
-Filmnézésre alkalmatlan, netezésre meg épp hogy csak elegendő méretű kijelző
-Ha véletlenül leejted 95%, hogy betörik az üveg és fizethetsz 40k-t a cseréért (mondjuk ez az Apple usereket nem vágja földhöz)
-Csavarozgatni kell, hogy kitudd szedni az akksit és egy vagyon cseréltetni
-Nagyon rosszul áll kézre, 10 perc után már leakarod tenni, mert töriAndroidnál ezek nem állnak fenn. Egy olyan embert meg azért megnéznék, aki elégedtlen lenne akár egy 2.3-as rommal rendelkező DHD sebességével...Az S2-ről meg a Sensation-ről már ne is beszéljünk.
Mire jó ez azon kívül, hogy "státusszimbólum"?
-
lowzor
veterán
Mi a nagy durranás?
Androidos telók ezeket már fél éve tudják. De azokhoz kapsz normális méretű kijelzőt. Egy SGS2-nél biztos, hogy nem lesz gyorsabb. Flash, Bt fájlátvitel továbbra se lesz
Mindezért 200-at biztos el fognak kérni, miközben fele ennyiért nagyobb tudást kapsz droidnál
-
lowzor
veterán
Nem lesz az újnak 4 hüvelykes kijelzője szerintem, mert sokan sírnának, hogy túl nagy. Így viszont nekem nem fog tetszeni, mert a 4,3 hüvelykes után már minden annál kisebbet hangyafosnak látok
-
lowzor
veterán
Én is várom, de a csak a kiváncsiság miatt, mert nem tudom elképzelni, hogy mit tudnak beletenni, amit az eddigi telókban még nem láttunk
Persze megvenni biztos nem fogom, mert pofátlanul túl lesz árazva végig, míg a piacon lesz, plussz a DHD-mmel elleszek még jópár évig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest