- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
#18193920 #729 üzenetére
Ezzel is ugyanaz. Kiírja hogy letöltés, stb, de pár mp-alatt végez mindennel, és semmi eredmény. Nem értem. Kb fél-egy éve simán lefordítottam valamit a jbarttal, az utóbbi időben meg semmit sem sikerül.
Offline nincs meg a Miui V6 hoz a nyelvi fájl valakinek?Valami munkamappában nem kellene megtalálnom a fájlokat? Mert van egy output ahol ugyanaz a rom van ami a kiinduló, csak átnevezve, és van egy munka mappa bzproject néven de abban majdnem üresek a mappák.
Az új 2 fölötti progi pedig az első fájlnál kb 2%-nál átvált pirosra és ott megáll, akár fél órára is, csak a kikapcsolás segít.
-
mexel
veterán
válasz
#18193920 #709 üzenetére
Köszi, olvastam, be is írtam
( mondjuk a többibe is beírtam mert nem tudtam melyikbe írjam mert ez nem miui4)
valamiért semmit sem tölt le. A fájlokból mindig kettőre írja hogy dolgozik rajta, és a munka mappában is csak 2 fájl van mindig. A többi az érintetlen.
Letörlöm és újrakezdem majd mert lehet hogy valamit elállítottam.
Van viszont egy offline Hungarian mappám is azt hová kellene tenni?
Odexes fájlokat nem fordít ugye? Előbb deodexelni kell? Az a része megbízható? -
arfer
senior tag
válasz
#18193920 #683 üzenetére
No, kipróbáltam, de ugyanaz a helyzet, mint az én próbálkozásaimnál: a magyar nyelv belekerül, de menüből nem választható, csak a MoreLocale2 tudja előcsalni
... Asszem akkor maradok ennél a megoldásnál, még ha nem is olyan szép. De működik
. Azért köszi a segítséget!
-
arfer
senior tag
válasz
#18193920 #681 üzenetére
Ja, ezt akkor értem. De pont azt mondom, hogy hiába van benne a magyar nyelv, a teló Settings/Language menüjében nem jelenik meg, így ki sem választható, azért kell a MoreLocale2, hogy explicite kényszerítsem a rendszert arra, hogy ahol van, használja a magyar nyelvet. A build.prop-ban is jól van a locale, meg a timezone, ennek ellenére nem lép érvénybe
.
-
arfer
senior tag
-
törölt tag
válasz
#18193920 #667 üzenetére
Ja a timzone-nál alapból nem lesz benne az Europe/Budapest, de jó helyette az Europe/Brussels.
Ha mégis szeretnéd az sem nagy meló:
A jBart mappában a data/settings/timezones.xml -t megnyitod(Pl word vagy egyéb szövegszerkesztővel)
és beilleszted ezt a sort a többi közé:
<timezone id="Europe/Budapest">Budapest</timezone>És ezt követően válaszhatóvá válik a Budapest is.
-
ertyu
csendes tag
válasz
#18193920 #641 üzenetére
A build.prop-ot hagytam angolnak, de ha a fordított framework-res.apk van feltéve, mindenképpen leáll. Ha hagyom magyarnak, bootol, leáll a rendszer ui, néhány leállás alatt sikerül bevergődni a nyelvi beállításokba, és visszatenni angolra. Annyi változik, hogy angolul közli a drága, hogy Unfortunatly, system ui has stopped...
A google-s csel sem segített, a stock rom - gapps nélkül - fordításával is ugyanez a helyzet.
Rejtély... -
ertyu
csendes tag
válasz
#18193920 #638 üzenetére
Azóta lefordítottam az összes korábbi jBarttal is, de a rendszer ui mindig leáll... Úgy tűnik, kénytelen leszek feladni. Ha véletlenül a későbbiekben belefut valamelyitek egy ilyen esetbe, és sikerül megoldani, kérlek, jusson eszébe, hogy van egy tag, akinek beletört a bicskája. Üdv
-
ertyu
csendes tag
válasz
#18193920 #632 üzenetére
A bekapcsolás után kis ablak középen: Az android alkalmazások frissítése, elszámol addig, ahány alkalmazás fel van telepítve, (de ez minden bekapcsolásnál így van, csak most angolul), aztán szól, hogy le is állt. A PIN kódot már csak úgy lehet beírni, ha közben nyomsz egy ok-t, és elég gyors van a pin kóddal, mire jön a következő ablak.
A google apps fel volt telepítve rá, úgy vettem le a system mappát a teloról jelenleg. (régebben google nélkül is ugyanitt és ugyanígy szokott megállni.) -
ertyu
csendes tag
válasz
#18193920 #629 üzenetére
Szia!
Megcsináltam a fordítást az 1.7.3-as verzióval. Némi "technikai" változás van, de a lényeg változatlan. A framework-res.apk mérete nagyobb lett, mint a 2.0 ill. 1.9.2 fordítása után, de sajnos a végeredmény nem változott, ugyanúgy a rendszer ui leáll...
Szivat ezerrel...
Ami még feltűnt:
Eddig "félmagyarul" használtam, az alkalmazások magyarok, de a beállítások, rendszerüzenetek nem.
A középső sor ikonjai közül a settings mellett a "quick lockscreen" angol, a settings is angol.
A "félmagyar" verzióban a famework-res.apk egyedül az eredeti romból való, a többi fordított.
Ha a komplett fordítást felteszem, a Setting akkor is Settings marad, ahogy a képen látható, a quick lockscreen magyarosodik.Ahogy csináltam (hátha valami elkerülte a figyelmemet a folyamatban):
1. system mappa kimásolva a telefonról.
2. becsomagolva zip-be
3. fordítás jBarttal 1.7.3, hungobungo leírása és beállítás mintája alapján
4. a kész, lefordított zip-ből a sytem/app ill. a system/framework mappákban található apk-k átmásolása az aroma installer megfelelő mappáiba
5. a készre másolt aroma installer betömörítése zip-be
6. a zip másolása az SD-re
7. CWM - install zip from SD card
8. aroma teszi a dolgát, pipa a magyarított fájlok telepítése négyzetbe
9. amikor végzett, reboot
10. A rendszer ui sajnos leállt...Hol van a kutya elásva?
-
aszti75
senior tag
válasz
#18193920 #495 üzenetére
Ááááááá
Nem volt akkora szerencsém
Sima 4.2.2 a gyári is.Pedig mennyire jó lenne egy MIUI.Nem tudsz egyet véletlenül MTK6572+Mali400 gyorsító platformra?
Most van nálam 2.hete,de amit fabrikáltak rá rom az egy hulladék,hiába tartalmazza az összes nyelvet,akadozik benne majdnem minden.Ezzel a gyárival most úgylátszik minden ok,főleg,hogy magyarul is tud.Nem okozott volna gondot az angol sem,de valljuk be.Magyarul azért jobbKöszi a segítséget még egyszer.
-
aszti75
senior tag
válasz
#18193920 #492 üzenetére
Köszönöm,most minden klapp.
V1.7.6-os verzió van fent,de ennek a beállítása nem az ami a blogban meg van adva.Nem tudom,hogy hova kell pipát tenni vagy kivenni
Egy Xiaong Homing utánzat elviekben.Eredetileg Evercoss a7s,de ez 1 Giga ram-os,szóval franc tudja.Lényege,hogy 4.2.2 droid van fent.
Jelenleg volt clockwork mentés a gyári rom-ról,abbol kicsomagoltam a system.ext4-et majd becsomagoltam zip-be és azt tettem be fordításnak.
Nem tudom,hogy jól tettem-e,majd kiderül.
Ha tudsz segíthetsz,köszönöm előre is -
aszti75
senior tag
válasz
#18193920 #490 üzenetére
Szia.
Köszönöm.
Innen ami link van az irányított át egy orosz oldalra és onnan szedtem le.Amúgy a data mappa külön van nem ajBart-ban van benne.Gondolom ez nem gond.Viszont az online fordítást sem lehetett választani,ugyanis nem is volt olyan opció
Elég zavaros ez a program -
pmikloska
aktív tag
válasz
#18193920 #352 üzenetére
Nem MIUI van rajta, ICS 4.0.4 van fent. Kitalálom, hogy hova tehetném fel, és hamarosan küldök egy linket róla. Igazán rendes vagy, hogy megnézed, köszönöm.
CWM-ből való mentést tudok küldeni, vagy SP Flash Tool-lal feltehetőt. Vagy elküldöm csak a szükséges .apk fájlokat, ha az is elég. Kibontottam a system.img-t, abból a "legeredetibb" a forrás. -
törölt tag
válasz
#18193920 #287 üzenetére
Megcsináltam, persze! Ezt tettem bele a ROM-ba. Ahogy nézegettem a fájlokat, szinte 100%-os a fordítás. Mégsem lett magyar minden programom, miután feltettem a ROM-ot. Pedig megnéztem a repo-ból letöltött fájlokat is és azok is magyarok voltak, amik angolok maradtak telepítés után. Pl.: Galéria, Telefon, Névjegyzék, Böngésző
-
arfer
senior tag
válasz
#18193920 #271 üzenetére
Kíváncsiságból kérdem: mi ez a Lewa v5? Egy olyan Android UI féleség, mint a MIUI? Annyira elterjedt, hogy érdemes ennyi munkát belefeccölni? Nem a Lewa romokról volt az a mondás, hogy adathalász alkalmazások lehetnek bennük? Vagy ez már lejárt lemez, és nem is igaz? Köszi a választ
-
Outlander
addikt
-
muchacoado
aktív tag
válasz
#18193920 #172 üzenetére
Plusz mindenképpen a legfrissebb Jbartal csináld, én most ezzel optam hogy a múlt havi jbart lefordította ugyan de hibákat dobált a kész rom. a legfrissebbel sikerült hibátlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- Apple IPhone 15 Kártya-független Amerikai modell (Dual E-sim) 08.04ig gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest