- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ertyu
csendes tag
válasz
hungobungo #595 üzenetére
-
hungobungo
senior tag
válasz
hungobungo #585 üzenetére
Ok, töröltem a repobol az összes Latinime-hez kapcsolódó fájlt.
-
imiapek
csendes tag
válasz
hungobungo #581 üzenetére
"az elkészült zip csomagot telepíti nem csak az apk-kat"
Az aromás telepítésre gondolsz? Megcsináltam, természetesen a jbart be volt állítva magyarra. Most megcsináltam mégegyszer egy wipe/factory reset mellett. Továbbra sincs magyar nyelv. Egyedül az android keyboard stopped working-et kapom.
-
imiapek
csendes tag
válasz
hungobungo #577 üzenetére
Én értem, de rendszer szinten nincs magyar nyelv. Ezek szerint a jBart csak az app-okon végez változtatást?
-
imiapek
csendes tag
válasz
hungobungo #574 üzenetére
Nem.
-
imiapek
csendes tag
válasz
hungobungo #571 üzenetére
A leírásod alapján mentem végig, a jbart-olt system/* könyvtárakból csak az apk-kat másoltam be a "könyvtárakba", végigment az aroma installer, indításnál update-elt, de ugyanúgy angol volt minden és nem is volt választható a magyar nyelv.
Külön kellett volna törölni?
-
Janije24
csendes tag
válasz
hungobungo #566 üzenetére
Köszi szépen ez el kerülte a figyelmemet... :S
-
pajkos66
csendes tag
válasz
hungobungo #550 üzenetére
Elkészült az MPOB_001 file,felmásoltam az sdcard-ra,root explorer-al a helyére tettem,permission-t beállítottam user-read-write a group-read-write az után reboot.Majd *#06# az imei invalid.
Próbáltam adb-vel
su
cp /sdcard/MP0B_001 /data/nvram/md/NVRAM/NVD_IMEI/MP0B_001
erre ezta hibát adta:
cp: not foundMi lehet a gond?
-
pajkos66
csendes tag
válasz
hungobungo #548 üzenetére
Köszönöm,elárulnád,hogy lehet munkára bírni a progit?Ha indítom az imei.exe-t, felvillan a dos ablak és el is tűnik.Letöltöttem még két helyről de ugyanaz a hiba.WIN7 32van a gépen.
-
pajkos66
csendes tag
válasz
hungobungo #546 üzenetére
Az imei száma megvan természetesen,a készüléken és a dobozon is csak a módszer hiányzik.Az mtk imei writen programok nem érzékelik méta módban,más telóval próbáltam a progikat,azokat érzékelte,ezt nem.Próbáltam mobileuncle tools-al,az se írta meg.Sőt próbáltam egy dos parancsos progit,ami kreál egy filet az imei alapján és azt kell bemásolni de az sem lett jó.Szóval ez lenne a helyzet.
-
pajkos66
csendes tag
válasz
hungobungo #543 üzenetére
Köszönöm,nekiállok.Viszont lett egy problémám,rom-t cseréltem azzal a tudattal,hogy multilanguage-s a needrom-ról és nagy mellénnyel nem csináltam róla backup-t és nem,hogy magyar nyelv sem sem lett de még az imei is elment.Próbáltam több fajta imei író programot az mtk-hoz,próbáltam a leírásodban szereplő enginer kódos módot is de nem sikerül.A te leírásodnál pl. a kód beírásánál nem jön be semmi.Tudnál valami biztos módot az imei helyrehozatalához?A telo Kubao A100.Köszönettel.
-
pajkos66
csendes tag
válasz
hungobungo #541 üzenetére
Gyári szoftal rendelkező telót szeretnék,ami kamu android 4.0.4-et mutat,valójában 2.3.6 van rajta.Hol találom a te magyarításodat,a j-bart-ban nem láttam,vagy csak én vagyok a balf@sz?
-
stanazol
csendes tag
válasz
hungobungo #538 üzenetére
Szerintem 2.3.6 lehet, legalábbis arra tippelek. Létezik erre magyar nyelv a repo-ban?
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #536 üzenetére
Lehet 2014.03.12 mivel rövid dátum esetén fordítva szokás "külföldiül" leírni. Persze az Antutu-ban az Android SDK verziója megmondja a tutit.
-
embe
nagyúr
válasz
hungobungo #518 üzenetére
Ránézek. Ha a sajátom lenne, akkor nem kérdezném, hanem csinálnám.
Csak arra voltam kíváncsi, hogy esetleg vannak-e buktatói a dolognak.
-
Old Gyfland
tag
válasz
hungobungo #514 üzenetére
Köszi, akkor marad a Miui.
-
Old Gyfland
tag
válasz
hungobungo #514 üzenetére
Köszi, akkor marad a Miui.
-
Old Gyfland
tag
válasz
hungobungo #498 üzenetére
Nekem egy Huawei Honor 3C-m van. Akkor elképzelhető, hogy nekem is azért nem sikerült a fordítás?
Maradt az angol-kínai. Ezt szerettem volna fordítani:
https://mega.co.nz/#!QFxjUKDC!2Hu3nZJcPp_B5FTSsVjVw5mkuXXou71vVzQEsPjzqxM
Viszont a Needromról letöltött MIUI romot lefordította és azt raktam fel rá (csak az ment fel) a kamera miatt. (Pedig a másik jobban tetszett volna). -
pmikloska
aktív tag
válasz
hungobungo #505 üzenetére
Igen, de mégsem az. Amit próbáltam fordítani, az egy MIUI ROM, Android 4.0.3 alapú, tehát a v4-v5 van kipipálva, MIUI v4 (miuiandroid.com) fordítás kiválasztva, alul az extrákat is beállítottam v5 (BergerZ)-re.
Az szükséges fájlokat betettem egy system.zip-be a megfelelő könyvtárakban, és már második próbálkozásra is nyithatatlan. -
mc-4
aktív tag
válasz
hungobungo #502 üzenetére
Sajnàlom!
-
mc-4
aktív tag
válasz
hungobungo #497 üzenetére
2Gb van.
-
mc-4
aktív tag
válasz
hungobungo #468 üzenetére
Szia!
Kezemben a G5-ös, sajnos nincs magyar nyelv rajt.
Meg tudod magyarítani nekem? -
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #480 üzenetére
Igen, hozzáadtam a (Jbartos magyarítás utáni) framework-öt, és először végigpötyögtettem az ajánlott beállításokkal, akkor talán az 1.5-ös APKTool-t ajánlotta, de úgy sem volt jó. Utána beállítottam a 2.0-s verziót, de azzal sem lett jó.
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #478 üzenetére
Korai volt az öröm, csak az mms.apk-val tudok mit kezdeni. A contacts.apk-t ha csak visszaforgatom módosítás nélkül, már akkor sem jó. A phone.apk meg nem is kell, mert az a contacts.apk-val együtt van.
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #476 üzenetére
Köszi! Működik!
Csak kicsit időigényes.
-
RVR400
veterán
válasz
hungobungo #474 üzenetére
Egyben fordítottam a legújabb JBart-tal, így ezért nem értem. Abban meg alapból benne volt az indant féle Lewa v5 magyarítás.
Köszi a tippet, holnap megpróbálom!
-
mc-4
aktív tag
válasz
hungobungo #468 üzenetére
A gyári oldalon nincs a felsorolt nyelvek között.
-
törölt tag
válasz
hungobungo #446 üzenetére
APKChanger volt a megoldás, már szépen működik is minden. Köszi!
-
törölt tag
válasz
hungobungo #442 üzenetére
Ma már nem, de már leszedtem és amint ráérek ezzel fogom kezdeni. Olyan nincs, hogy nincs, ha kell a values mappába fogok belenyúlni.
Kössz a segítésget!
-
törölt tag
válasz
hungobungo #440 üzenetére
Források kicsomagolása nékül próbáltam úgy, hogy előtte betettem a rom framework-jeit az apktool rendszerébe és ezt az parancsot adtam ki neki kibontáshoz:
apktool d -s xxx.apk
Köszi, megpróbálom, amit mondtál, remélem így már menni fog!
-
törölt tag
válasz
hungobungo #432 üzenetére
Na...hogy ne értsük félre egymást.
Van egy MIUI rendszerem, ZIP formátumú ROM.
Ráengedtem a jbart-ot, feltettem a telefonra. 5 app angol marad.Kipucoltam a repositoris mappámat. Csináltam bele 2 alkalmazásnak könyvtárat. Egy amit le tudott fordítani a jbart és egy amit nem. Mindkettőt kiszedtem a zip-ből, apk tool-al kibontottam, kivettem a values mappákból az xml-eket, átírtam benne az ikon neveket és belekerültek a values-hu mappába.
Aztán megint jbart-oltam a teljes zip-et, de ugye csak ezt a 2 app-ot kellett volna lefordítania, mivel minden mást kiszedtem. Elkészült a zip, kivettem belőle a 2 app-ot és kibontottam apk tool-al, hogy belenézzek.
Amit legelőször is meg tudott csinálni a jbart, abba belekerült a values-hu mappa, amit meg nem tudott először sem megcsinálni, abba meg most se teszi bele.
Na ilyenkor mi van?
-
törölt tag
válasz
hungobungo #431 üzenetére
Nem, annyira nem! Én sem találtam rá semmilyen megoldást. Mx Player Pro megoldotta a gondom.
-
törölt tag
válasz
hungobungo #429 üzenetére
Kimásoltam az eredeti values mappából az xml-eket, csak az ikon nevét írtam át benne magyarra. Akkor sem teszi bele. Ugyanez a módszer viszont más alkalmazásokkal működik. Csak ezzel az 5-el nem. Ki érti ezt?!
-
bb71
őstag
válasz
hungobungo #413 üzenetére
Ja, megcsináltam, meg még utána egy magyarítást is.
DE hogy tegyem vissza az új fájlokat???Próbáltam a CWM mentésbe beleeszkábálni, de md5 checksum error lett jogosan, ezt azért sejtettem...
ezt próbáltam egy ilyennel áthidalni:
adb shell
# cd /sdcard/clockworkmod/backup/2010-06-29.20.22.53
# rm nandroid.md5
# md5sum *img > nandroid.md5Erre már elindult a restore, de a system-re hibát mondott.
-
bb71
őstag
válasz
hungobungo #408 üzenetére
elvileg ha deodexelsz egy idegen romot, az beteszi a framework függőségeket a rendszer framework-ből a Calendar apk-ba is.
Na erről valami részletes leírás létezik? Mert lehet, hogy nekem is itt kellene keresnem a megoldást a Gallery és a Torch problémámra, amelyeket próbálok életre lehelni a 4.1.2 alatt...
-
törölt tag
válasz
hungobungo #408 üzenetére
Épp most írtam neked pm-be, hogy nincs naptár a rom-omban, azért nem ment. De akkor megpróbálok deodexelni egy miui rom-ot, hátha látok valami érdekeset.
Köszi
-
törölt tag
válasz
hungobungo #397 üzenetére
Itt a LINK, ezt a zippelt ROM-ot dobtam fel a telómra. Meg persze utána a kiegészítést az alapROM-omhoz, de az nem mérvadó, abban csak boot.img, ilyesmik vannak. Maga a ROM, az ez, amit belinkeltem. Elsőre 2 dolog tűnt fel. Nincs böngésző és naptár.
A böngésző problémát megoldottam, egy másik LeWa ROM-ból áthúztam a Browser.apk-t ebbe és az ment is, de a naptárra nem találtam megoldást. Gondoltam maga az alkalmazás hiányzik, ezért kértem segítséget. Elvileg olyannak kellene lennie a LeWa-ban is, mint a MIUI-ban. Ha ez is menne, akkor ez nekem egy tökéletes ROM lenne, mert más hibát nem találtam benne. Még az iránytű is megy, ami a legtöbb portolt ROM-ban nem.
Tudsz ebben a naptár dologban segíteni?
Köszi
-
törölt tag
válasz
hungobungo #397 üzenetére
Ez megoldható, de most épp melóban vagyok, mobillal nehezen megy a dolog. Este ha hazaértem, akkor elküldöm neked a zippelt rom linkjét, amit leszedtem és bele tudsz nézni.
Köszi!
-
törölt tag
válasz
hungobungo #393 üzenetére
Nem a naptár volt a lényeg, hanem hogy az alkalmazásikonon lássam az aktuális napot. Elvileg ez benne van a Lewa-ban, csak nekem nem megy valamiért.
-
törölt tag
válasz
hungobungo #378 üzenetére
Letöltöttem, működik,de szerintem kicsit félreértettük egymást. Nekem a gyári naptár alkalmazás kellene, aminek az ikonja amolyan IOS stílusban mutatja a mai napot, akárcsak a MIUI-nál.
Erre nem találtam alkalmazást. Csak a CalendarImporter.apk és CalendarProvider.apk van a ROM-ban. Vagy ezek valamelyike lenne maga a naptár alkalmazás is? Mert akkor kicserélem és hátha.
-
bb71
őstag
válasz
hungobungo #385 üzenetére
Sajnos ezt nem tudom, ki lehet szoftveresen valahogy deríteni? Van AIDA32 típusú program Androidra is?
Cappa72:
és ezzel mit akarsz mondani, van elméleti esélye, hogy menjen a 4.0.4-es camera app a 4.1.2 alatt, vagy a 4.1.2-ét kellene hackelni valahogy?
Most összemosódott előttem a múlt (meg az éjszakázás), mert egy 4.2.2-őt is feltettem a donor romok közül, és keverem, hogy melyiken nem indult a camera app és a másikon meg ment, csak éppen az előlapi fényképező működött, és az is fejjel lefelé... -
azozo
senior tag
válasz
hungobungo #385 üzenetére
Ki lehet cserélni amúgy a kamera drivert
/thlw100-ra van amoi-s n828-as miui port ami csak max 5mpx-es a hátlapi és 3 az előlapi,míg a thl w100-é 5/13mpx-es/
Off:
Amúgy sikeresen magyarosítottam,csak kérdés mennyire sűrűn van magyarosítva általában /havonta/ by vagyula -
válasz
A system/app/ könyvtárban nem 0644-es jogok kellenének?
-
törölt tag
válasz
Köszi! Megnézem!
-
beers
addikt
válasz
hungobungo #141 üzenetére
Jó pihit, ha még most is tart
!
-
csngr
csendes tag
válasz
hungobungo #126 üzenetére
Szia. Segítségedet kérném. Magyarítani szeretnék egy Lenovo A800-as telefont, de sajnos csak kb. 70%-os (az itt talált infó alapján csináltam). Hogy tudom teljesen magyarítani?
-
xpedient
tag
válasz
hungobungo #122 üzenetére
Köszi szépen, igy már sikerült. Le is forditottam vele 3 ROM-ot. Most viszont egy másik hibával áll le. Szépen túljut ezeken a letöltéseken, aztán mikor kiirja az Installing ROM frameworks files...-t, ott megáll. És órákig nem csinál semmit. Olyan ROM-al is próbáltam, amit azelőtt megcsinált, de azoknál is ugyanez a hibajelenség.
-
muchacoado
aktív tag
válasz
hungobungo #122 üzenetére
A beállításokról egy magyarázatot esetleg összeállítanál hogy mi-mit csinál?
-
Indiant
addikt
válasz
hungobungo #118 üzenetére
Igen, így látom én is.
-
Indiant
addikt
válasz
hungobungo #116 üzenetére
A 4.2.1-es LEWA fordítása érdekelne. jBART-tal fordítottam is, de pin code után resetbe kezd.
Ahogy nézem a stringeket, elég sok eltérés van, illetve szerintem formai gondok is vannak a magyar fájloknál.
Lehetne valami közös fordítást csinálni? Pl. Crowdin. -
válasz
hungobungo #113 üzenetére
Megkukkoltam, ha este lesz rá időm, megpróbálom!
-
válasz
hungobungo #92 üzenetére
Mennyi ideig szokott tartani a magyar belepumpálása?
A helyzet: van egy CWM-mel felrakható rom-om (zip), ez ugye tartalmazza az updater-sript-et is... Erre eresztettem rá a JBart-ot. Igazából error-t nem írt... Viszont ezt írja:
[22.05.2013 15:40:56] I: Repository downloaded and unpacked successfully
[22.05.2013 15:40:56] I: Installing jBART framework files...
[22.05.2013 15:40:56] I: Framework installed to: D:\jBART-master\data\res_if\2.apk
[22.05.2013 15:40:56] I: Framework installed to: D:\jBART-master\data\res_if\3.apk
[22.05.2013 15:40:56] I: Framework installed to: D:\jBART-master\data\res_if\4.apk
[22.05.2013 15:40:56] I: Framework installed to: D:\jBART-master\data\res_if\5.apk
[22.05.2013 15:40:56] I: Installing ROM framework files...Namost 15:54 van és még mindig 0%...
-
FlickAir
aktív tag
válasz
hungobungo #92 üzenetére
Na, én pont ezért javasoltam a TWRP-s megoldást.
-
paolinho
őstag
válasz
hungobungo #77 üzenetére
Éreztem, hogy ez nem lesz annyira egyszerű nekem. Nekiláttam, ahogy írtad, de a lépegetések során egy jó néhány kérdés merült fel bennem, ami nekem sajna nem egyértelmű. Ezek pl.
"Amikor belépsz a \SYSTEM\ mappába," - abba ami le lett fordítva?
Mounted as r/w - ezt kell fent olvasnom?
De igazából azt nem látom át, hogy amikor a system mappát említed alkalmankén, akkor az arra vonatkozik épp, amelyik le lett fordítva, vagy arra amelyiket módosítom, ill. esetleg arra, ami épp fut a telón. Ugyanis én kaptam egy magyar ROM-ot a telóra, ami jelenleg is fut rajta, de ki szerettem volna próbálni, hogy milyen lehet az eredetiangol nyelvűt magyarítani. Vagyis jelenleg az amit módosítani szeretnék, az csak mentett formában van a BACKUP könyvtárban. Itt viszont nem tudom a RootExplorerrel megnyitni, mint a Total Commanderrel a PC-n. Bocs, ha az agyadra megyek, de próbálok "megvilágosodni" a témában -
paolinho
őstag
válasz
hungobungo #77 üzenetére
Húú, ez elég izgi lesz így. Na jó, akkor próbálkozom, hisz mindent lementettem már min kétszer. Talán rám is rám ragadt az üldözési fóbia. Nyitott vagyok mindenre, de először a RootExplórerrel próbálkozom. Én azt csináltam, hogy felmásoltam a telóra a magyarított kicsomagolt system mappát, és majd gondolom, onnan pakolászgatok a system.ext4.tar.a fájba csomagolt system fájl aktuális könyvtárába (APP és Framework). Gondolom, a nandroid.md5-öt ez esetben is ki kell cserélnem 0-ásra?!
-
FlickAir
aktív tag
válasz
hungobungo #77 üzenetére
Ha találsz a telefonodhoz TWRP recovery-t, akkor próbáld meg ezt feltenni a Mobileuncle MTK tools-szal, és az ezzel készített backup-ban módosítsad az app-okat a lenti leírások szerint. A TWRP restore részében ki lehet kapcsolni az md5 ellenőrzést, így nem foglalkozik a méretekkel. Az SD kártyán lesz egy TWRP/BACKUPS/000000000000000/2013-05-'valami' mappa, ebben a system.ext4.win fájlt kell módisítani, amit a Total Commander 1 az 1-ben megnyit, lehet törölni, másolni benne. Most próbáltam ki Lenovo A800-on, tökéletesen működik a dolog. Még egy javaslat: a jelenlegi CWM-es mentésedet mindenképpen tartsd meg, és őrizd biztos helyen a PC-den, mert kincset érhet később!!!
-
paolinho
őstag
válasz
hungobungo #75 üzenetére
Igen, rootolt. Mi a megoldás?
-
paolinho
őstag
válasz
hungobungo #72 üzenetére
Hmmm.., nem tudom mit csinálok rosszul, de most sem sikeredett az ügy. nandroid.md5 törölve, helyette egy 0 adatartalmú ugyanolyan fájl létrehozva. a systemben csak az apk-felülírva, ami annyit tesz, hogy gyakorlatilag, hogy csak az APP könyvtárhoz kellett nyúlni. Aztán elindítom a restore-t, és most ott áll meg, hogy:
Restoring system...
Error while restoring/system!Vaan erre valami ötleted esetleg?
-
paolinho
őstag
válasz
hungobungo #72 üzenetére
Kiváló, köszi!
-
paolinho
őstag
válasz
hungobungo #70 üzenetére
Rendben, akkor nandroid.md5 -öt törlöm, és létrehozok helyette egy ugyanolyan kiterjesztésű és nevű üres fájlt. De mielőtt még mást elbarmolnék, a systemben a cserélgetések úgy történjenek, hogy megnyitom mind a két system könyvtárat, aztán azon belül megnyitom mondjuk az app könyvtárat (aztán sorban a többit is), és azon belül csak az apk kiterjesztéseket cserélem ki (írom felül) és az odex kiterjesztést nem bántom? Bocs, hogy ilyen nehézkes vagyok, de tegnap egy az egyben "mindent felül ír"-ral mentem rá a systemre, viszont ezek szerint ez nem volt jó megoldás.
-
paolinho
őstag
válasz
hungobungo #68 üzenetére
Mindent úgy csináltam, ahogy mondtad. Total Commander-t használva dupla klikk a system.ext4.tar.a 492 889 600 fájlra, és feltárult a system könyvtár. Ezt becsomagoltam egy system.zip -be, amit a jBart-tal az általad írtak szerint átpörgettem. Nekem JB 4.2.1 van, így fent ezt a helyet pipáltam ki. A lefordított progit dopla klikkel megnyitottam, és az ott található system könyvtárral felülírtam a system.ext4.tar.a -ban a system könyvtárt. Ezt követően a már "magyar" system-ű anyagot visszatettem az SD-re a többi mentés mellé a clockwordmod/backup-ba, majd a CWM-ből próbáltam volna indítani BACKUP AND RESTORE/RESTORE. El is indult, de pár másodperc után azt írta ki, hogy:
Checking MD5 sums...
MD5 mismatch...és itt el is akadtam. Hol rontottam el valamit, vagy mi lehet a gond? Tudnál ebben segíteni? Köszi
-
paolinho
őstag
válasz
hungobungo #66 üzenetére
A backup az alábbi elemekből áll:
.android_secure.vfat.tar 0
.android_secure.vfat.tar.a 1 536
boot.img 6 291 456
cache.ext4.tar 0
cache.ext4.tar.a 54 784
data.ext4.tar 0
data.ext4.tar.a 185 361 408
nandroid.md5 510
recovery.img 6 291 456
system.ext4.tar 0
system.ext4.tar.a 492 889 600Gondolom a legutolsót kellene ki- és visszacsomagolni. Van erre valami progi esetleg, amit ajánlanál, és még ilyen alacson képzettségi szintű felhasználó is megbirkózik vele, mint én?
-
paolinho
őstag
válasz
hungobungo #64 üzenetére
Tuti béna vagyok, de ha én egy CWM mentést szeretnék fordíttatni, akkor az a gondom, hogy az nem ZIP-ben készült, hanem két külön könyvtárban tar, meg blop (vagy hasonló) neveken. Ezekből hogy lehet ZIP-et készíteni? Ergo mi a módja a gyári szoftver fordíthatásának?
-
válasz
hungobungo #61 üzenetére
Hm! Köszi! Ránézek.
-
válasz
hungobungo #59 üzenetére
Még nem sikerült kibontanom a CWM-mes tar-t.
Viszont akinek csak flashtool-os system.img van (android.img), annak segítség lehet az xda-s bejegyzés az img kicsomagolására és a benne lévő fájlok elérésére.
Nekem sikerült. -
FlickAir
aktív tag
válasz
hungobungo #54 üzenetére
Én ezt a ROM-ot magyarítottam a segítségeddel. Mellesleg nagyon gyors, és fele annyi memóriát zabál, mint a gyári. Az, hogy ez a verzió JB, vagy sima ICS, csak rá lett írva, hogy 4.1.2, nem tudom, de a lényeg hogy az eddigi leggyorsabb ROM az összes közül. Persze vannak gyermekbetegségei: nem megy az FM rádió, a BlackMarkt Alfa-t nem futtatja, de amire használom, arra tökéletes.
-
vegyszer
addikt
válasz
hungobungo #54 üzenetére
Lenovo magyar gyári rom nemigen lesz.
A Lenovo nevet mindenki ismeri, aki látott már újkori ThinkPad számítógépet. Az IBM notebook üzletágát felzabáló gyártó azonban táblagépeket és telefonokat is gyárt, ám ez utóbbiak nem kaphatóak Európában. Amikor az idei MWC-n Dr. Kind és jómagam [Bog] ellátogattunk a Lenovo igen családias sajtóeseményére, ott mutogattak egészen fejlett, csúcskategóriás okostelefonokat is, ám amikor az egyik brit újságíró megkérdezte, hogy mikor lesz ez náluk elérhető, akkor meglepő választ kaptunk. A cég öt országban van jelen saját képviselettel, Oroszország, India, Kína, Vietnám és Malájzia van abban a szerencsés helyzetben, hogy okostelefonok értékesítésével is foglalkozik náluk a Lenovo. És ezzel lefedik a Földön levő potenciális vásárlók 45%-át. Az sok. Öt országgal pláne sok.
Forrás [link]
-
vegyszer
addikt
válasz
hungobungo #47 üzenetére
A talált hiányos tegeket milyen formában küldjük be, és hová? Automatikus feldolgozása lesz, vagy, manuális?
Köszönönjük a belefeccölt melót!
-
paolinho
őstag
válasz
hungobungo #49 üzenetére
Köszi szépen a segítséget!
-
gabika318
aktív tag
válasz
hungobungo #45 üzenetére
Közben meglett a hiba nyitja: Cseréltem a SIM kártyát mert nagyon öreg volt.
-
kymco
veterán
válasz
hungobungo #39 üzenetére
Köszi
-
gabika318
aktív tag
válasz
hungobungo #37 üzenetére
Itt a legutolsó logom, ránéznél? Talán neked többet mond.
http://www.mediafire.com/?fnicxtgkcm9erltElég sok benne a warning, de nekem nem mond sokat...
Előre is kösz.factory reset/wipe dalwik cache volt, 2x is újrahúztam
-
kymco
veterán
válasz
hungobungo #33 üzenetére
Offline-ként a zip-et kibontva a mappát kell csak kijelölni?
-
amdk7
aktív tag
válasz
hungobungo #33 üzenetére
Igen, sajna ezt dobta a gép.
Viszont kipróbáltam a letöltött fájllal lokálisan csatolva és így tökéletes lett.
Ha valakít érdekel, ezt magyarítottam: [Jiayu G3N-re]Köszi a segítséget!
-
hevizms
addikt
válasz
hungobungo #28 üzenetére
Azt hiszem az előző kérdésemre ezt visszaolvasva talán meg is lenne a válasz?
Törölni kell a workdir mappát is ezekszerint? -
hevizms
addikt
válasz
hungobungo #19 üzenetére
Kipróbáltam ezen a romon az online forditást és jelentem tökéletesen működik.
Köszönjük.
Van pár dolog ami nem magyar,de ezek csupán apróságok.Volna egy kérdésem.
Amikor a jbart végigmegy egy rom elkészitésén,akkor létrehoz egy outpot mappát,benne a magyaritott rommal és egy workdir mappát.Ez teljesen világos hogy törölni kell az outpot mappát ha egy másik romot szeretnénk magyaritani.
Viszont a workdir mappát is törölni kell egy újabb rom magyaritásához,vagy az maradhat? -
amdk7
aktív tag
válasz
hungobungo #28 üzenetére
Nah, szóval a letöltésnél van valami gondom:
Kép -
amdk7
aktív tag
válasz
hungobungo #25 üzenetére
Lehet, format és cache format ment...
Viszont fentebb rossz fájlt néztem. A megfelelőbe beírtam az általad írt online címet, de így meg hibát dob. :S
Win 7-en próbáltam. Először azt hittem a munkahelyi hálózat miatt dob hibát, de itthon is ugyanaz.
Elfelejtettem screenshot-ot készíteni, de valami mappa nem hozható létre-re emlékszem. -
amdk7
aktív tag
válasz
hungobungo #19 üzenetére
T. hungobungo!
Letöltöttem ezt a fájlt a telómhoz: G3N_MT6628_JB_4.1.2_25032013.zip
Így működik, rom települ stb. csak ugye angol nyelvü.Végigfuttattam a jbart-ot rajta, ami minden gond nélkül le is fut.
Felrakom az output mappában lévő ROM-ot a telóra és bizonyos funkciók nem elérhetőek.
pl.: Beállítások menü, névjegyzék, telefon jegyzék és még több minden.
Ami elérhető az persze magyar nyelvű, de így használhatatlan. :SVajon én rontottam valamit el? Esetleg találkoztál már ehhez hasonló hibával?
Szerk:
Azt a plussz két sort ez alá illesszük, vagy e helyett:
https://github.com/BurgerZ/Android-v4-extra=Extras for Android v4 (BurgerZ)Köszönettel: amdk7
-
bb71
őstag
válasz
hungobungo #19 üzenetére
hogy kell letölteni?
mekkora egy marha vagyok--- -
vegyszer
addikt
válasz
hungobungo #11 üzenetére
Szervusz!
Az imént egy en-cn-A820-4.2-20130406.zip-en futtattam végig a fentieket. 526 alkalommal volt benne az alábbi figyelmeztetés:
has no default translation
kb mind hasonlóképpen nézett ki[08.04.2013 15:05:11] I: **** Compiling FMRadio.apk ****
[08.04.2013 15:05:11] I: Copying classes.dex file...
[08.04.2013 15:05:11] I: Building resources...
[08.04.2013 15:05:15] I: aapt: warning:
string 'toast_invalid_input' has no default translation in
C:\Android_4.2.1_MAGYAR_BAZIS\jBART-master\workdir\
apkDecompiled\FMRadio.apk\res; found: hu zh_CN zh_TW
[08.04.2013 15:05:16] I: Copy original files...
[08.04.2013 15:05:16] I: Copy AndroidManifest.xml...
[08.04.2013 15:05:16] I: Copy META-INF...
[08.04.2013 15:05:16] I: Building apk file...
[08.04.2013 15:05:16] I: **** Compiling Gallery2.apk ****Azaz, a fordítás szépen logolja a hiányzó részeket.
Itt kérhetnék annyi segedelmet, hogy értelmezzük a fenti log részletet:
1. A FMRadio.apk-ban sikerült lefordítatlan stringet lelnie a skripnek
2. A string a 'toast_invalid_input' volt.
3. ha kikeresném az Android_4.2.1_MAGYAR_BAZIS\main\FMRadio.apk\res\values-hu\strings.xml fájlt, és azt kiegészíteném a <string name="toast_invalid_input">AKÁRMI</string> stringgel
4. Elmenteném az eredeti formátumba, és újra elvégzem a fordítást, akkor az eredeti angol szöveg helyett az AKÁRMI jelenne-e meg?Kérdésem:
-jól a gondolatmenet?
-hogy kell ezeket a dolgokat úgy megcsinálni, hogy a fordítások vissza is legyenek juttathatóak a "közösbe"? -
apeelme
addikt
válasz
hungobungo #11 üzenetére
Működik...teszteltem már.
-
vegyszer
addikt
válasz
hungobungo #7 üzenetére
És azt nem is lehet rávenni, hogy a nem fordított stringeket teljes eléréssel logolja ki?
mert akkor kitörik a béke egy pillanat alatt. :-)Hisz csak azokat kell kimazsolázni, amikre nincs találat, azokat visszatöltve a "közösbe" az információ öröklődik tovább. (Épp ez a közösségi dolgok lényege, nem?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Androidos fejegységek
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Képregény topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest