- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
xabolcs
őstag
válasz
#01993216 #797 üzenetére
es (#798) aaduo01
De jo nektek!
Az en MIUI v7 fozetem a nyelvi fajlokon kivul nem kert egyeb modositast es nem is bootloop-ol, de az Android betoltesen nem jut tul. Amikor megy az a folyamatjelzo harom potty.
Factory reset eseten se jut tovabb, pedig otthagytam vagy 4 orat.Magyarra forditani lusta vagyok, igy mar egy elkeszitettet probalok beletenni.
Otlet?
-
hungobungo
senior tag
válasz
#01993216 #438 üzenetére
Ha a telefon és az üzenetek nem fordul le, akkor az pedig tutira függőségi gond, régen amikor még nem tudtam mi az a framework, mindig ezekkel gyűlt meg a bajom amikor egyenként akartam magyarítani őket.
Apkchanger-t próbáltad már? Ez is apktool-t használ, de sokkal egyszerűbbne használható. [link]
Bele lehet tenni a framework-öket (bármilyen telefonét), az APKCHANGER mappa \ other \ frameworks \ frameworkslist.txt-be:
#framework name|framework tag|framework1 file name|framework2 file name|.....(8-ig)
LEWA|lewa|framework-resLEWA.apk|mediatek-resLEWA.apk|no
MIUI4|miui4|framework-res_miui4.apk|framework-miui-res.apk|noEnnek mintájára az 5-ös miui cuccait iderakhatod (a rom system\framework\ mappájában levő apk-kat), és amikor elindítod, ki kell válaszd ezt a framework-öt menüből. Ez után egyesével is lehet apk-kat beforgatni, csak a resources-t csomagold ki belőlük, nehogy a forráskóddal legyen gond.
-
törölt tag
válasz
#01993216 #406 üzenetére
Találtam egy leírást az XDA-n. Kivettem a /data mappából az időjárás adatbázisát, hozzáadtam kis falum helyzetét, visszaraktam, de úgy meg el se indul az időjárás alkalmazásom.
Mondhatna valaki valami okosat! Vagy a nem működő naptáramra!
Közben nekiálltam lefordítani, ami már működik.
-
azozo
senior tag
válasz
#01993216 #400 üzenetére
Hát remélem segít
Egy egyszerűbb -
hungobungo
senior tag
válasz
#01993216 #396 üzenetére
Nem tudod esetleg a zippelt romot, vagy a romból a /system mappát zippelve felrakni valahová? Átnéztem egy Lewa forráskódot is a githubon, de csak cyanogenmod-ból átemelt naptárt találtam benne, más fórumokon meg utalást arra, hogy a miui-ból tették át a naptárat, szóval nem tudok többet tenni amíg nem látom konkrétan.
-
hungobungo
senior tag
válasz
#01993216 #377 üzenetére
Szia, Play áruházban keress rá hogy Naptár, a Google minden appja fent van
Ha esetleg szinkronizálással gond lenne, akkor kell a GoogleCalendarSyncAdapter.apk máshonnan, de ugyanógy be kell csak rakni őket a /system/app mappába 755 jogokkal (bármi amit letöltesz a Play áruházból a /data/app mappába települ, simán átmásolható a /system/app mappába, még a jogok is megmaradnak). -
azozo
senior tag
válasz
#01993216 #368 üzenetére
Na nekikezdtem én is bár nem amoi de arról van portolva a MIUI ROM..
MIUI v5 ThL W100 4.2.14port Amoi N828
Java-s jbarttal próbálom Chakra linux alatt
Az tényleg jó lenne vagyula-tól,hogy melyik verzióju MIUI-t fordította le...?
-
pmikloska
aktív tag
válasz
#01993216 #356 üzenetére
Nekem most azon kívül, hogy van egy teljesen fordíthatatlan csomagom amivel éppen elakadtam, korábban egy Haier telefonnal hasonló gondom volt. Mindent fordított a jBart, de a Camera és a Gallery kimaradt. Most megnéztem, kibontottam az APKTool-lal, és úgy látom, hogy más a string.xml a repo fájlhoz képest. Én abban látom a megoldást, hogy ezt a két appot saját magamnak kell lefordítanom/készítenem repo fájlt hozzá.
-
bb71
őstag
válasz
#01993216 #343 üzenetére
Sajnálattal kellett éjjel rádöbbennem, hogy amit feltöltöttem Neked jBart csomagot az nem működik. Amikor régebben 2 magyarítást is csináltam, utána elmentettem a teljes jBart könyvtárat, csak hülye szokásomhoz híven kitöröltem néhány alkönyvtárt, amiről azt gondoltam, hogy csak munkakönyvtár, az egyik ilyen volt - valószínűleg - az Indiant által említett Repositories is.
Úgyhogy éjjel nekem is 1/2-1 órámba került, mire le tudtam fordítani feleségem új telóját...
Elnézést kérek Tőled, hiszen így még inkább feltartottalak vele, ahelyett, hogy előrevittelek volna. -
Indiant
addikt
válasz
#01993216 #329 üzenetére
Csak Neked, csak ma:
példa offline fordításhoz:
folder::/home/Indiant/LeWa-v5-Translation=Offline Hungarian Translation for LeWa 5.x (by Indiant)A home könyvtár, ahol a jBART.jar van.
Oda teszel egy repositories mappát.
Majd bele egy translation mappát.
Ebbe bele a main könyvtárt és egy LangPack.conf fájlt.
A mainbe mehetnek az apk-k:Pl.:
ApplicationGuide.apk - res - values-hu - strings.xmlAz 1.6.6-os jBART javasolt.
-
gabika318
aktív tag
válasz
#01993216 #323 üzenetére
nálam hasonló gond volt (Jiayu G3 - HIKe OS - Android 4.2.1), a módosított apk telefonra másoltam, majd eltünt az alkalmazás. nagy nehezen rájöttem aláirás probléma van. hiába szignóztam, ugy sem ment.
Telepitettem az eredeti romot, lucky patchert felraktam, majd toolbox/rendszer módositása
itt mindhárom patcht aktiváltam (2 nekifutásra)a patch a köv. fájlt módositja: /system/framework/services.jar (patchelés után félreraktam a moddolt jar fájlt)
ezután nem volt gond az apk-k buherálásával, simán cserélgettem adb-n vagy cwm-el az apk fájlokat.
-
törölt tag
válasz
#01993216 #318 üzenetére
Korai volt az öröm. Jó volt a ROM, amíg bele nem piszkáltam. Kivettem egy apk-t, kibontottam, belefordítottam, visszacsomagoltam, visszaraktam a ROM-ba, aztán feldobtam a telóra. Induláskor kifagyott. Szóval ez bukta!
Ma megjelent a legújabb ROM, feltettem azt, persze magyarítva. Ugyanaz a jelenség, mint az előzőnél. Néhány alkalmazás angol marad.
Nem lehet esetleg, lehet most hülyeséget kérdezek, hogy mondjuk az egyes appokhoz valami külön jogosultság lenne szükséges, hogy belekerülhessen a fordítás? Ha létezik ilyen, akkor ezt hol és hogyan tudom beállítani?
Jobb ötletem már tényleg nincs!
-
hzx0
aktív tag
válasz
#01993216 #316 üzenetére
Én ezzel a progival szoktam fordítani apkt. Próbáld meg ezzel a programmal win felületen ki bontja és be is csomagolja szépen az apk. Kibontod be teszed a magyar nyelvi filet (Projects mappába csomagolja ki )és becsomagolod. Aztán újra ki csomagolod. És ha választható a values_hu programon belül akkor a telefonon is működni fog.
APKutility -
törölt tag
válasz
#01993216 #315 üzenetére
Valaki segíthetne egy kicsit! Offline próbálok magyarítani!
A JBART mappában, /data/settings-ben, megnyitottam a repo.miui.v4.main.conf fáj-t és a lista végéhez hozzáadtam ezt a sort:
listfolder::c:\miui-v5-hungarian-translation-for-miuiandroid-master=miui HUN V5
Jó ez így?
Illetve ezen a mappán belül van egy Hungarian mappa és 3 másik fájlt. Amúgy egyáltalán ezt a mappát kell hozzárendelni, vagy a Hungarian nevű mappát, mert ugye a lényeg, a main mappa, az a Hungarian mappán belül van.
-
bb71
őstag
válasz
#01993216 #310 üzenetére
Én egy Apkshop programcsomaggal dolgozom.
Na most a Tőled kapott phone.apk-t még kicsomagoni SEM tudtam:
"Can't find framework resources for package of id: 6.
You must install proper framework files, see project website for more info.*******************
Sajnálom, nem tudok segíteni.Esetleg még ezt találtam hirtelen:
[link] -
bb71
őstag
válasz
#01993216 #306 üzenetére
töltsd fel akárhova és küld el a címét leszedem és megpróbálom visszacsomagolni apk-ba!
Nekem a jBart-ban egy fájlt le kellett cserélnem, mert nem csinálta amire az egyész jbart van, egy exe-t kicseréltem és fiam azóta nagy örömére magyar a telója!
@Köszönet Sanyesznek a repoért!!!
-
törölt tag
válasz
#01993216 #300 üzenetére
Közben az jutott eszembe, hogy mi van akkor, ha ez a JBART nevű program szórakozik velem és egyszerűen nem húzza bele a repository fájlokat egyes app-oknál a ROM. Mi történne akkor, ha egyesével kibontogatnám a ROM-ban lévő app-okat valami APK Tool-al és manuálisan tenném bele a magyar nyelvű fájlokat? Mondjuk kezdetnek egy alkalmazással? Érne valamit?
-
-
törölt tag
válasz
#01993216 #288 üzenetére
Én azt csináltam, hogy írtam a portolónak (mert ahogy nézem ez is Amoi N828 port), megadtam neki nyelvi fájlok helyét a githubon (github::vagyula1/miui-v5-hungarian-translation-for-miuiandroid=hun miui v5), és megkértem, hogy tegye bele a ROM-ba.
Azóta megy az OTA frissítés is, nem kell minden hónapban magyarítgatni és friss Romot rakni.
Egy próbát megér, hátha beleilleszti a magyar nyelvet az alapba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 25
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Elektromos autók - motorok
- Androidos tablet topic
- Nintendo Switch 2
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest