- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem a morelocale2-re gondoltam, soha nem használtam ilyen programokat.
Tehát ha letölt az ember egy romot, nem kell felraknia ahhoz, hogy tudja van-e benne magyar nyelv.
Ha megnézed a képet a bal oldalon van a magyarított rom, ott látszik is aláhúztam.
A jobb oldali az eredeti rom amiben még nincs benne a magyar nyelv. -
törölt tag
Esetleg ha van mentésed a rendszerről (plusz nvram, imei szám)
Tehetsz egy próbát ezzel, más módszerrel csináltam, természetesen nem tudtam tesztelni.
De egy próbát gondolom megér a dolog.
[lM310-009H-0-15CN-A02-update.zip] -
törölt tag
Igen olyasmi mint a MIUI.
Hogy érdemes-e munkát belefeccölni?Szerintem nincs olyan munka ami értelmetlen.
Nekünk tetszik a rendszer és mivel még nem volt lefordítva rászántunk egy "kis időt".
Ha jól tudom 307 fajta MT6589-es teló van így semmiképp nem lehet haszontalan a fordítás, mert ez mindenkinek jó lehet aki úgy dönt kipróbálná a LeWát magyarul.
A kémkedési dolgot én is hallottam, nem tudom városi legenda-e vagy sem.
Ha igen az sem nagyon érdekel, mert hát mi van akkor ha kínában egy csíkszemű geek tudja, hogy éppen hol vagyok vagy esetleg kinek küldök smst.
Ahogy szoktam mondani olyan unalmas vagyok, hogy ez nem érdekelhet mást.Ha mégis igen azt csak külön köszönöm -
paolinho
őstag
Hát csak nem hagy nyugodni engem ez. Értem addig amit írsz, hogy a system-et zip után jBarttal lefordítom, meg összehasonlítom, de a Linux témánál elvesztettem a fonalat. Nekem van egy asztali PC-m és egy laptop-om. Nem tudnád egy kicsit egyszerűbben elmondani, hogy mit kellene tennem ahhoz, hogy Linux alapon tudjam folytatni a megkezdett dolgokat a fordításhoz?
Létre kell hozni egy virtuális meghajtót, amire valamilyen Linux op. rendszert fel kellene telepíteni? -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest