- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmikloska
aktív tag
Sziasztok! Hogy lehetne rávenni a jBart-ot, hogy valóban kibontsa nekem egy LG Kit-Kat .apk-it. Egy másik ROM-hoz szeretném őket használni repo-nak, de nem akarom egyenként kibontani őket az APKTool-lal, ha nem muszály...
-
pmikloska
aktív tag
válasz
pmikloska #506 üzenetére
Úgy tűnik, megvan a megoldás. 1. vagy az volt a baj, hogy a system.zip-ben még egy system mappában is benne voltak a fájlok, vagy 2. a system.zip-em a total commander 0 szintű tömörítésével volt becsomagolva, amikor nincs tömörítés. Bár ha ki tudta bontani, nem értem, hogy miért nem tette jó zip-be végül. :S
-
pmikloska
aktív tag
válasz
hungobungo #505 üzenetére
Igen, de mégsem az. Amit próbáltam fordítani, az egy MIUI ROM, Android 4.0.3 alapú, tehát a v4-v5 van kipipálva, MIUI v4 (miuiandroid.com) fordítás kiválasztva, alul az extrákat is beállítottam v5 (BergerZ)-re.
Az szükséges fájlokat betettem egy system.zip-be a megfelelő könyvtárakban, és már második próbálkozásra is nyithatatlan. -
pmikloska
aktív tag
Készített nekem a jBart egy zip-et, amit aztán nem tudok megnyitni semmivel sem. Mi lehet a baj, valamit rosszul állítottam be?
-
pmikloska
aktív tag
És a Serentiy 3? Azt is jónak mondták itt páran...
-
pmikloska
aktív tag
válasz
#01993216 #356 üzenetére
Nekem most azon kívül, hogy van egy teljesen fordíthatatlan csomagom amivel éppen elakadtam, korábban egy Haier telefonnal hasonló gondom volt. Mindent fordított a jBart, de a Camera és a Gallery kimaradt. Most megnéztem, kibontottam az APKTool-lal, és úgy látom, hogy más a string.xml a repo fájlhoz képest. Én abban látom a megoldást, hogy ezt a két appot saját magamnak kell lefordítanom/készítenem repo fájlt hozzá.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
#18193920 #352 üzenetére
Nem MIUI van rajta, ICS 4.0.4 van fent. Kitalálom, hogy hova tehetném fel, és hamarosan küldök egy linket róla. Igazán rendes vagy, hogy megnézed, köszönöm.
CWM-ből való mentést tudok küldeni, vagy SP Flash Tool-lal feltehetőt. Vagy elküldöm csak a szükséges .apk fájlokat, ha az is elég. Kibontottam a system.img-t, abból a "legeredetibb" a forrás. -
pmikloska
aktív tag
Megnéztem a log fájlt az átalakítás után. A következőt írja mindenre:
[17.02.2014 23:00:33] I: aapt: warning: string 'wifi_connect_failed_message' has no default translation in C:\Users\Default\Desktop\jBART-master\x.zip.bzproject\apkDecompiled\Settings.apk\res; found: hu
found: hu
Nincs is benne magyar!?!
Pont ezért dolgozom, hogy legyen benne. Ilyenkor mi van?
-
pmikloska
aktív tag
válasz
pmikloska #344 üzenetére
Megvan a hiba, a jBart nem fordítja le a fájlokat, ellenőriztem APKTool-lal. Van valami ötletetek, hogy miért nem, amikor a tévés kütyüét meg szépen megcsinálta?
Ha jól emlékszem, akkor volt egy régebbi jBart verzió, ami ilyen esetekben megoldást jelentett. Tényleg van ilyen? Ha igen, hol találom, melyik az?
-
pmikloska
aktív tag
A .zip-et a jBart készítette el. Van valami ötleted, hogy lehetne megoldani, hogy működjön? Könnyebb lenne a művelet egy update.zip-pel, mint a futó rendszeren cserélgetni a fájlokat.
Az elképzelhető, hogy a jBart lefut, de mégsem kerül bele a magyar nyelv, ezért nem jelenik meg a telefonon sem? -
pmikloska
aktív tag
Sziasztok!
Korábban egy telefonomhoz kaptam segítséget magyarítás ügyben. Akkor úgy készült a magyar menü, hogy a system/build.prop, system/app/*.apk és system/framework/*.apk fájlok lette magyarítva a jBart-tal, ezután a kapott .zip-ből mindent visszamásoltam futó rendszer alatt a megfelelő jogokkal ellátva a Root Explorer-rel.
Meg is jelent a telefonban a Magyar menü kiválaszthatósága, minden működik.Most előszedtem egy másik, korábban vásárolt telefont, amihez frissítettem a szoftvert, de ebben nincs magyar menü. Végigjátszottam az a fenti műveleteket, és mégsem lett magyar menüm. Mit csináltam rosszul?
Próbáltam egy .zip-be belemásolva CWM-ből is feltenni, de az Updating Failed vagy ilyesmi üzenettel találkoztam szerencsétlenségemre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest