- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FlickAir #671 üzenetére
Vagy ha megvan valakinek a MIUIV5-Translation-master.zip, vagy esetleg a jbart-jában benne van a translation mappában a letöltött nyelvi fájl és elküldi neked.
Akkor bemásolhatod és lefordítja offline.
Vagy írni is lehet a vagyula1@gmail.com-ra, hátha tud választ adni a készítő, hova tűnhetett a kérdéses repo. -
törölt tag
válasz
FlickAir #669 üzenetére
A rom file-nél kiválasztottad a zip-et amit fordítani akarsz
A main fülnél pedig kiválasztottad a miui v5 (hungarian) -t?
HA megnyitod a jBart mappát a repositories mappában van benne valami? Pl egy translation és egy translation git mappa?
Abba tölti le a nyelvi fájlokat. -
bigswat
újonc
Hello!!
Segitség kellene egy chinai htc one android telefonhoz kellene CWM, TWSP recovery mert véletlenül ráküldtem egyett és azota nincs recovery menüm ! MTK6517 a baseband de hiába probáltam bármit rátenni nem sikerült elövarázsolni a recoveryt!!
Meg pc driver gond is van KND_XX driver hiányol amit bármilyen mtk driverrel probálok nem akkarja felismerni!!!Köszönettel
-
paolinho
őstag
Köszi a Te segítségedet is, és ha kudarcba fullad a kísérletem a RootExplorerrel, tuti kipróbálnám a Te variációdat is, de előre már az volna a kérdésem, hogy, ha fent van egy CWM, akkor ad1: feltehetem mellé/rá a TWRP-t, ad2: nem fog ütközni a két recovery? Ja, mert egy Amoi n828-am van, és találtam már korábban ilyen recoveryt is.
-
hungobungo
senior tag
LENOVO TELEFONOK:
A Lenovo vagy egyedi felület használatába kezdett, vagy ez valami MIUI rom?
Lehet, hogy érdemes lenne saját ösvényt készíteni neki, tekintve hogy elég sok az alap angol a screenshot-ok alapján....
Aki kedvet érez a Lenovo magyarításhoz, és tud angolul a kellő mértékben, privát írjon, segítek az indulásnál, előkészítem az adatrögzítést, csak pötyögni kell excel-ben hozzá.
Kell hozzá az az apk, amit fordíani szeretne. Ez nálad ha jól látom főleg a /system/app/Settings.apkNincs esetleg hivatalos magyar Lenovo telefon hasonló felülettel? Biztosan segítene...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest