- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Beletettem a régi módszerrel, meg is jelent, de nem fordította le sajnos
Kíváncsiságból kibontottam a framework.res-t de találtam benne "hungarian nyomokat" sem
Pedig letöltötte a repo-t és úgy nézett ki mintha dolgozna, létre is hozta az új rom-ot, de sajnos sikertelenül.Valahogy így csináltam
"Nyisd meg a jBART-master\data\settings\repo.miui.v4.main.conf pl worldpad-al, és szúrd be ezt a sort a többi után:
github::gtgt/miui7-hungarian-translation=miuiv7 (miui7-hungarian-translation)
majd ha elindítod a jbartot már ki tudod választani ezt válaszd ki a miui7-hungarian-translation Hungarian Translation -t"Lehet valamit én néztem el.
-
törölt tag
Ezt valaki próbálta már, hogy tényleg az-e mint aminek mondja magát?
[miui7-hungarian-translation] -
törölt tag
-
törölt tag
Lehetséges, ha megkéred valamelyik nagy mogult(aki bírtokában van ennek az óriási kincsnek
), hogy tegye meg.
Megjegyzem lassan itt a v7-es MIUI, a f..z se érti miért kellett a magyar nyelvi fájlokat így levédeni, hgy csak ők férhessenek hozzá.
Biztos fájt nekik, hogy működött egy rendszer és nem nyaltuk ki a v....kat, minden magyarítás előtt.
that's all folks -
törölt tag
Ha jobb oldalon felül a keresőt használod, akkor megtalálod a választ a kérdésedre:
[jBart gyűjtemény] -
törölt tag
válasz
peterson1190 #771 üzenetére
Itt nincs hozzá magyar rom? [link]
-
törölt tag
válasz
105kacsa #735 üzenetére
A kötekedés helyett inkább segítenél a srácnak.
Neked is megvannak, ha jól tudom
Nosza kapd elő és küldd el a kollégának.
Én is elmenettem mindet, ha ráérek megkeresem, valahol (vagy felhőben vagy valamelyik pendrive-omon, vagy külső HDD-n, valamelyik laptopomon) az a baj nem emlékszem.
A github-omra, ha jól rémlik nem töltöttem fel. -
törölt tag
De a MIUI v6-ot miért nem a MIUI V6 Hungarian (vagyula, miuiandroid.hu) -al próbálod fordítani?
A markkovacs76 Miui V5 Hungarian Translation) az v5, mint ahogy a neve is mutatja.
Az újabbakban már benne van a v6, ha nincs akkor a repo.miui.v4.main.conf-ba ezt kell beírni:
github::vagyula1/miui-v6-hungarian-translation-for-miuiandroid=MIUI V6 Hungarian (vagyula, miuiandroid.hu) -
törölt tag
Így próbáltad?
[10 hsz-al feljebb] -
törölt tag
Az jutott eszembe, hogy nem régen írták itt az oldalon, hogy ami benne van a jBartban MIUI link az nem él már.
Így újra meg kell adni hol található a repó.
Nyisd mef a jBART-master\data\settings\repo.miui.v4.main.conf pl worldpad-al, és szúrd be ezt a sort a többi után:
github::markkovacs76/miui-v5-hungarian-translation-for-miuiandroid=miuiv5 ( markkovacs76 Miui V5 Hungarian Translation)
majd ha elindítod a jbartot már ki tudod választani ezt válaszd ki a markkovacs76 Miui V5 Hungarian Translation -t és azzal lefordítjaSZERK: Az első kérdésed felett van kb 4-5-el
olvasd el az utolsó 20-30 hsz-t
-
törölt tag
Itt a gyűjteményem, az előző oldalon már linkeltem:
[link]
Itt találsz a 2-es jBarthoz magyarítást, ha az angol nem lenne világos:[jBart Hu]
Tehát ez a magyarító program, magyarítása
De mindenek előtt rakd ki magad elé a cikket amit az előbb linkeltem majd a programot elindítva kövesd az utasításokat .
Tényleg minden benne van ami kell.
Ott van pl az is, hogy mivel indítod el a folyamatot -
törölt tag
"Működik még valahogy ez a jbart? Beállítok mindent, de nem tudom pontosan mi a fordítás menete? Mit kell nyomnom? Az újra összeállítás gombot?"
Semmit mást nem kell tenned, csak ami ebben a cikkben le van írva.
[Android magyarítás jBart segítségével] -
törölt tag
ColorOS portot valaki fordított már?
Nem tudjátok, hogy lehet az oppo appokat lefordítani? -
törölt tag
Nem a morelocale2-re gondoltam, soha nem használtam ilyen programokat.
Tehát ha letölt az ember egy romot, nem kell felraknia ahhoz, hogy tudja van-e benne magyar nyelv.
Ha megnézed a képet a bal oldalon van a magyarított rom, ott látszik is aláhúztam.
A jobb oldali az eredeti rom amiben még nincs benne a magyar nyelv. -
törölt tag
Esetleg ha van mentésed a rendszerről (plusz nvram, imei szám)
Tehetsz egy próbát ezzel, más módszerrel csináltam, természetesen nem tudtam tesztelni.
De egy próbát gondolom megér a dolog.
[lM310-009H-0-15CN-A02-update.zip] -
törölt tag
válasz
FlickAir #671 üzenetére
Vagy ha megvan valakinek a MIUIV5-Translation-master.zip, vagy esetleg a jbart-jában benne van a translation mappában a letöltött nyelvi fájl és elküldi neked.
Akkor bemásolhatod és lefordítja offline.
Vagy írni is lehet a vagyula1@gmail.com-ra, hátha tud választ adni a készítő, hova tűnhetett a kérdéses repo. -
törölt tag
válasz
FlickAir #669 üzenetére
A rom file-nél kiválasztottad a zip-et amit fordítani akarsz
A main fülnél pedig kiválasztottad a miui v5 (hungarian) -t?
HA megnyitod a jBart mappát a repositories mappában van benne valami? Pl egy translation és egy translation git mappa?
Abba tölti le a nyelvi fájlokat. -
törölt tag
válasz
#18193920 #667 üzenetére
Ja a timzone-nál alapból nem lesz benne az Europe/Budapest, de jó helyette az Europe/Brussels.
Ha mégis szeretnéd az sem nagy meló:
A jBart mappában a data/settings/timezones.xml -t megnyitod(Pl word vagy egyéb szövegszerkesztővel)
és beilleszted ezt a sort a többi közé:
<timezone id="Europe/Budapest">Budapest</timezone>És ezt követően válaszhatóvá válik a Budapest is.
-
törölt tag
Amit írtam a play parancsikonos dolgot próbáltad?
És még egy tipp, Vicu-nak megoldotta egy másik topikban:
A(z) Rendszer UI alkalmazás sajnos leállt problémára
" ha a nyelvet visszaállítom angolra, akkor egyszer fel kell hozni a feladatkezelőt - 2-3 alkalomra sikerül - utána már megy magyarul is..." -
törölt tag
Köszi, feltöltöttem a jBart mappába.
jBART-master 0.58
jBART-master 0.79
jBART-master 1.52
jBART-master 1.60
jBART-master 1.73
jBART-master 1.85
jBART-master 1.90
jBART-master 2.00a -
törölt tag
-
törölt tag
Ennyit sikerült összevadásznom, már mindenhol az új verzió található a régebbieket törlik.
[jBart versions]jBART-master 0.58
jBART-master 1.52
jBART-master 1.60
jBART-master 1.73
jBART-master 1.85
jBART-master 1.90
jBART-master 2.00a -
törölt tag
Másold ki a system mappát, tömörítsd le és azt fordíttasd le a jBarttal.
Majd a kész anyagból másold vissza a romba a system mappát.
Azokat a romokat amik nagyon válogatósak voltak, ezzel a módszerrel sikerült lefordítani.
Belinkeltem a régebbi jBartokat, próbáld meg az 1.7.3-as verzióval.
TimeZone.xml-be Magyarország/Budapest beírva, így már választható az időzóna listából. -
törölt tag
Próbáld meg ezt: jBart 1.8.5
A data/settings/timezones.xml -be Európa/Budapest beillesztve, így az időzónák közül választható Budapest.
És beleraktam a MIUI v5 hungarian -t is "repo.miui.v4.main.conf" fájlba így már kiválasztható a listából.
Csak letöltöd, kicsomagolod a C vagy D meghajtóra (ne az asztalról indítsd) és elindítod. -
-
-
törölt tag
Ha itt kattintottál alul a jBart the latest versionra akkor a legújabb verziót töltötted le, felül a bal sarokban azt írja ki 1.7.6.
A jBART-master mappában van egy data mappa és a jBart jar fájl.Ne vedd ki a jBART-master mappából a fájlokat, jó helyen vannak azok.És jBART-master mappát a C meghajtóra vagy a D-re tedd ne az asztalra.
Csak online fordítás van benne, offline opció nincs benne.
Persze megoldható de nincs rá szükség ebben az esetben.
Amint beállítod és rányomsz a fordításra le fogja tölteni a repo fájlokat, tehát kell hozzá online elérés.
Ha nem boldogulsz szívesen segítek(ha tudok), mit szeretnél lefordítani?Milyen készülékre, milyen romot? -
törölt tag
A legfrissebb jBartot szedted le?
Volt már ilyen probléma ezelőtt is valakinek, azt mondták anno, hogy nem gond enélkül is megcsinálja a dolgát.
De előfordulhat ilyen ha a desktopról futtatod a programot.
Próbáld meg ezt:
A jBART-master mappát érdemes a C meghajtó gyökerébe tenni, így nem futunk bele, hogy a beállításokban a TimeZones és Language sorok üresek lesznek.
Ha mégis A data/settings/timezones.xml -be be kell illeszteni ezt a sort Pl notepad++-al<timezone id="Europe/Budapest">Budapest</timezone>
Ha ez sem jönne be a végén is bele teheted, amikor már kész van a magyarítás:
A kész zipen a system mappából kimásolod a build.prop fájlt megnyitod szövegszerkesztővel, és átírod a
következő sort:
persist.sys.timezone=Bármi/Bármi -ról
persist.sys.timezone=Europe/Budapest -reMajd visszamásolod a build.prop fájlt a helyére.
-
törölt tag
1.7.3-as jBartba már bekerült a leWa v5 fordítás, használjátok egészséggel
-
törölt tag
Itt a leWa, hol a leWa
[link] -
törölt tag
Úgy néz ki kész vagyunk a leWa fordítással, itt az utolsó screenshot adag megjelenés előtt.
[20140305leWaHUN] -
törölt tag
válasz
pmikloska #353 üzenetére
Szerintem CWM mentés jó lesz.
Ha van gmail fiókod, feltolhatod a drive-ra.
Azt használom megosztásra, praktikus, gyors és egyszerűen kezelhető.
Nem ígérhetek semmit csak annyit, hogy megpróbálom.
Több szem, többet lát alapon.
Én is csak lelkes műkedvelő vagyok, nem értek hozzá annyira. -
törölt tag
válasz
pmikloska #351 üzenetére
Lehet nincs igazam de én THL A1-re nem látok sehol MIUI portot
Needrom-on. 2 Rom található.És sem a hivatalos sem a portolt MIUI-k között nem tesznek említést erről a készülékről.
Vagy csak félreértettem és nem MIUI Romról van szó?
Melyik romot szeretnéd magyarítani, dobd át a linket privátba és megpróbálom én is ha gondolod. -
törölt tag
Legfrissebb LeWa Hun helyzetjelentés: 2014.02.16 SCREENSHOTS
-
törölt tag
válasz
#01993216 #288 üzenetére
Én azt csináltam, hogy írtam a portolónak (mert ahogy nézem ez is Amoi N828 port), megadtam neki nyelvi fájlok helyét a githubon (github::vagyula1/miui-v5-hungarian-translation-for-miuiandroid=hun miui v5), és megkértem, hogy tegye bele a ROM-ba.
Azóta megy az OTA frissítés is, nem kell minden hónapban magyarítgatni és friss Romot rakni.
Egy próbát megér, hátha beleilleszti a magyar nyelvet az alapba. -
törölt tag
Persze ezt olvastam.
Úgy tudom ez is megoldható.
Azt olvastam Umeng.com blokkoláshoz a /system/etc/hosts file-ban kell hozzáadni a következőt: 127.0.0.1 umeng.com.
Ez átirányítja a forgalmat a localhost-ra, ami azt jelenti, hogy ami az umeng.com-ra menne forgalom, az a saját telefonodra fog.
De amint említettem engem pont nem érdekel az, ha egy idióta kínai gyerek elolvassa az smseimet, vagy éppen tudja hol vagyok.
Na bumm és mit kezd a névjegyeimmel vagy a zenéimmel.
Olyan fényképeket, doksikat meg nem tárolok a telefonon amit sajnálnék ha kikerülne.
Addig pedig amíg ezt írják "így NEM lehet biztosan megmondani hogy mi történik a háttérben."
addig csak városi legenda
Úgy érzem nagyobb a füstje mint a lángja ennek a lewa ügynek. -
törölt tag
Igen olyasmi mint a MIUI.
Hogy érdemes-e munkát belefeccölni?Szerintem nincs olyan munka ami értelmetlen.
Nekünk tetszik a rendszer és mivel még nem volt lefordítva rászántunk egy "kis időt".
Ha jól tudom 307 fajta MT6589-es teló van így semmiképp nem lehet haszontalan a fordítás, mert ez mindenkinek jó lehet aki úgy dönt kipróbálná a LeWát magyarul.
A kémkedési dolgot én is hallottam, nem tudom városi legenda-e vagy sem.
Ha igen az sem nagyon érdekel, mert hát mi van akkor ha kínában egy csíkszemű geek tudja, hogy éppen hol vagyok vagy esetleg kinek küldök smst.
Ahogy szoktam mondani olyan unalmas vagyok, hogy ez nem érdekelhet mást.Ha mégis igen azt csak külön köszönöm -
törölt tag
Friss hír szépen alakul a LeWa v5 Hungarian projekt.
[LeWa v5 Hungarian Project 2014 (Indiant, frakk,Vicu21)] -
törölt tag
Hamarosan elkészülünk a LeWa-v5 magyar fordításával.
-
törölt tag
válasz
muchacoado #209 üzenetére
leWa 5 fordításban tudtok segíteni, már kérdeztem de nem érkezett válasz?
-
törölt tag
válasz
muchacoado #207 üzenetére
Én meg mindig az asztalra mentettem és mindig előjött, akkor ez, hogy van?
Soha nem volt vele problémám, kb 20 Rom-ot csináltam vele az asztalról. -
törölt tag
Nekem ugyanez a problémám, MIUI-t tökéletesen magyarítja, a leWa launcher pedig összeomlik.
Igaz a jBart-ban csak leWa 4 van benne, lehet az a gond.Szerintem nem jó hozzá a nyelvi csomag.
Keresgéltem a neten a leWa os5 nyelvi fájljai 35%-ban vannak lefordítva magyarra, de a projektet felfüggesztették.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- Apple iPhone 8 - 256 GB - fekete (152)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest