Új hozzászólás Aktív témák
-
aszti75
senior tag
válasz
#18193920 #495 üzenetére
Ááááááá
Nem volt akkora szerencsém
Sima 4.2.2 a gyári is.Pedig mennyire jó lenne egy MIUI.Nem tudsz egyet véletlenül MTK6572+Mali400 gyorsító platformra?
Most van nálam 2.hete,de amit fabrikáltak rá rom az egy hulladék,hiába tartalmazza az összes nyelvet,akadozik benne majdnem minden.Ezzel a gyárival most úgylátszik minden ok,főleg,hogy magyarul is tud.Nem okozott volna gondot az angol sem,de valljuk be.Magyarul azért jobbKöszi a segítséget még egyszer.
-
aszti75
senior tag
Sikerult a forditas 99.9%-ban,ami nagyon jo.Koszonet erte.Az elobb viszont elirtam a telefon nevet.Tehat hivatalosan,ki tudja mi a fene
Nem hivatalosan Xiaomi Hongmi,csak eppen ez nem 4 magos,hanem 2 es nem vesz fel videot full HD- ban csak HD-ban.De ez legyen a legnagyobb gond -
aszti75
senior tag
válasz
#18193920 #492 üzenetére
Köszönöm,most minden klapp.
V1.7.6-os verzió van fent,de ennek a beállítása nem az ami a blogban meg van adva.Nem tudom,hogy hova kell pipát tenni vagy kivenni
Egy Xiaong Homing utánzat elviekben.Eredetileg Evercoss a7s,de ez 1 Giga ram-os,szóval franc tudja.Lényege,hogy 4.2.2 droid van fent.
Jelenleg volt clockwork mentés a gyári rom-ról,abbol kicsomagoltam a system.ext4-et majd becsomagoltam zip-be és azt tettem be fordításnak.
Nem tudom,hogy jól tettem-e,majd kiderül.
Ha tudsz segíthetsz,köszönöm előre is -
aszti75
senior tag
válasz
#18193920 #490 üzenetére
Szia.
Köszönöm.
Innen ami link van az irányított át egy orosz oldalra és onnan szedtem le.Amúgy a data mappa külön van nem ajBart-ban van benne.Gondolom ez nem gond.Viszont az online fordítást sem lehetett választani,ugyanis nem is volt olyan opció
Elég zavaros ez a program -
aszti75
senior tag
Na még egy probléma a biztonság kedvéért
Nem tudok semmit beállítani jBart-ban az időzónára és anyelvre sem.Csak üres legördülő ablak.Ennyi.
Valakinek ötlete?Köszönöm előre is. -
aszti75
senior tag
Üdv!
Ezt a jBartot,hogy a fenébe lehet elindítani? Nekem nincs .exe amivel indulnaA legfrissebbet töltöttem le,de sehogy nem jövök rá,hogy hogyan indul
Win 8.1 64 bit-et használok,ha ez számítana valamit és nem használok vírusírtót.
Valaki elárulná nekem a nagy titkot?Köszönet érte előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Keresek egy topikot, de nem találom!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest