- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzx0
aktív tag
Én már csináltam igy. Sikerült. Elöször ne a systembe másold a leforditottat hanem az sd-röl a datára. Ott beálitod az jogokat az összes leforditott apk-nak utána 15-20 asával átmozgatod a megfelelö helyre. Esetleg ezzel probálj cwm et késziteni. PhilZ recovery autogenerátort
-
arfer
senior tag
Sajnos nem, nincs az ismeretségi körömben más InFocus M310, pláne, amin "rendesen működő" magyar ROM van (Volt nálam egy ilyen példány pár hete, de nem mentettem le a ROM-ját, mert hamarabb megvették, mint hogy hazaértem volna vele
. Aki megvette, meg másnak vette, azóta ki tudja, hol jár a teló
) . De megbarátkozok ezzel így, végül is magyar lett
! Mindenkinek köszönöm a segítséget, aki hozzászólt!
-
Frozzy
őstag
meg is történt.. felmásoltam a gépre..
kicsomagoltam a systemet egy helyre.. majd azt újra hozzá adás archivumba (zip) elkezdi csinálni is nincsen semmi féle gond és kidobja ezt: ! D:\Programok\Hummer H5 mentés\system.zip: Nem nyitható meg D:\Programok\Hummer H5 mentés\system\lib\modules\wlan.ko
A rendszer nem találja a megadott fájlt.és így ennyi.. végzett is.. gondolom nem a legjobb így.. amúgy winrarral próbálok csomagolni de nem jön össze.. :S valami más progival kéne próbálkoznom ?
de hozzá tenném a berakott zip-et most csinálja faszán és elvileg jó is lesz.. most ezt kéne vissza raknom a mentésbe vissza restorolni és kész is ?
-
hungobungo
senior tag
Egyben kellene az egész romot fordíttatni a jbart-tal, gondolom ezeknek az appoknak függőségi gondjai lehetnek.
Nézd meg ezt a
hozzászólásom, lehet hogy ezzel menni fog! -
Upo
addikt
Ne akard, mindenki a belső sd-től akar megszabadulni. Ha megcsinálnád akkor a /data is kisebb lenne, meg lenne egy 1G-s sd kártyád aztán annyi. Gyakorlatilag kilövöd a külső sd-t, az már csak adattárnak jó, 2 nagyobb játék és megtelt az "sd", lehet próbálkozni okos scriptekkel meg progival hogy tegye a külső sd-re de csak bajt okoz. Inkább örülj hogy akkora sd-d lesz amekkorát beleteszel. Szerintem.
-
RVR400
veterán
Egyszercsak megcsinálta, és végre jó is.
Van viszont még egy problémám. 4 GB ROM van a telóban, de mindez egyben, szóval nincs külön tárhely, és data partíció. Egyben van a system és a data, van még 2 GB üres hely, ebből 1 GB-t valahogy lekanyarítanék legalább belső SD-nek. Viszont fogalmam sincs, hogy mit csináljak. Tudom, hogy nem ide tartozik a dolog, de itt megfordul pár szakértő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest